Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Technické služby Moravská Třebová - pro lepší život ve městě
Technické služby Moravská Třebová jsou zde pro váš lepší život. Starají se o to, aby bylo město čisté a poskytovalo svým obyvatelům patřičné vyžití.
Zakázková výroba - plastové rybářské pramice a rybářské lodě
Jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o. poskytuje výrobky z plastu nejen pro stavebnictví, ale také pro rybářství. V širokém sortimentu naleznete například plastové pramice či rybářské lodě.
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, střelivo a náboje
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, prodej střeliva -kulové, pistolové, brokové, signální, akustické a další, prodej nábojů od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Dětská kola pro všechny věkové kategorie - atraktivní, kvalitní, lehká
Firma KOSKA BIKE se zabývá prodejem a servisem jízdních kol včetně cyklistického příslušenství. V neposlední řadě ve svém sortimentu nabízí dětská kola pro všechny věkové kategorie.
Tenis pro veřejnost - vnitřní i venkovní tenisové kurty ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín provozuje tenisové kurty pro veřejnost, kde si můžete zahrát tenis i v nepříznivém počasí. Máme pro vás připravené vnitřní i venkovní kurty, které pravidelně udržujeme.
Zábavné centrum pro děti České Budějovice - rodinný park pro vyžití Vašich dětí
Hledáte zabavení pro své ratolesti? Navštivte zábavné centrum Hopsárium v Českých Budějovicích. Náš rodinný park je na jihu Čech největším zastřešeným centrem pro děti.
Tříkolky pro dospělé Plzeň
Meta Plzeň, s.r.o. nabízí výrobu tříkolek pro dospělé. Cena za tříkolku se pohybuje od 14.800,-. Nosnost tříkolky se pohybuje v rozmezí 90 až 100 kg podle typu.
Badminton - největší badmintonová hala ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý přijde na své. Máme pro vás největší badmintonovou halu ve Zlíně, kde si můžete zahrát badminton s přáteli.
Město Ralsko, turistická rekreační oblast s čistou přírodou pro turisty, cyklisty, in-line bruslaře a vodáky
Turistické stezky, cyklotrasy, dráhy pro in-line bruslaře a splavnou řeku Ploučnici s krásným výhledem na hrady, zámky a přírodní bohatství, to vše najdete v mikroregionu Podralsko.
Cvičení, fitness i sportovní výživa|Opava - nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší
Nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší? U firmy PEPA sport Opava spol. s r.o. nakoupíte: - permanentka na cvičení, fitness i se speciální sportovní výživou - cvičení, kruhový tréning, posilovna, bosu, spining, tělocvična, jump (trampolínky), box s trenérem, trénink s osobním trenérem - sportovní výživa včetně carnitinu, spalovače tuků, ...
TEPVOS sportovní Centrum RIO | Ústí nad Orlicí
Sportovní Centrum RIO vám nabízí ideální rekreační vyžití za každého počasí, cvičení, protažení i posilování.
TEPVOS,  spol. s r.o.
Posilovna a fitness aktivity - bosu i spinning | Hradec Králové
Fitness a welness centrum Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové není pouze místem, kde můžete pracovat na své postavě, hubnout či nabírat svalovou hmotu či zlepšovat fyzickou kondici. Návštěva našeho fitness vám totiž prospěje nejen fyzicky, ale také psychicky. Díky sportu se budete cítit skvěle a pro maximální relaxaci a uvolnění můžete využít i ...
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Spinning - skupinové cvičení, co vás bude bavit | Hradec Králové
Spinning je ideální sport pro všechny, kteří chtějí hubnout, zlepšovat kondici, budovat svalstvo a zároveň se odreagovat a pobavit. V Hradci Králové jej můžete vyzkoušet ve fit 4 Fun Wellness Club. Nejen, že během jedné lekce spinningu spálíte 400-600kcal, posílíte svaly nohou a hýždí, ale kromě toho se také pobavíte - spinning je totiž sport, ...
Skupinové cvičení - bosu a spinnig pod vedením zkušených instruktorů
Přijďte si zacvičit do FITNESSKOTELNY v Šumperku a buďte blíž vaší vysněné postavě. Vyberte si u nás moderní skupinové cvičení - bosu nebo spinnig pod vedením zkušených instruktorů.
Prodej jízdních kol, elektrokola, cykloservis, Tábor
Cyklistická sezóna je v plném proudu, tak vyjeďte i vy! Netrapte své tělo na nevyhovujících strojích. Přijďte do BIKESPACE a pořiďte si kolo přesně na míru vám i vašim potřebám.
Deep work funkční cvičení - novinka ve fitness  | Hradec Králové
Rádi byste vyzkoušeli cvičení deep work? Fitness a wellness centrum Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové je místem, kde si to své najdou všichni milovníci sportu a fitness, bez ohledu na věk, váhu či kondici. Najdete u nás jak oblíbené skupinové cvičení, jako je bosu, body form či kalanetika nebo hodiny pro maminky s dětmi, tak i netradiční ...
Norské svetry s membránou, treková obuv, batohy - prodej outdoorového vybavení
Prodejem outdoorového vybavení se zabývá TrekObchod. Najdete u nás trekovou obuv, batohy i hřejivé norské svetry s membránou a další potřeby pro turisty. Navštivte naši prodejnu v Novém Jičíně.
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Plavecký, krytý bazén, koupaliště, plavání pro veřejnost
Krytý plavecký bazén ve Zlíně provozují Městské lázně STEZA Zlín. Koupaliště je otevřeno po celý rok, koupání pro veřejnost, je možné zde přijít i na kondiční plavání.
Houpačky, prolézačky, skluzavky i další vybavení dětských hřišť - tradiční i speciální barevné kombinace
Dětská hřiště s houpačkami, prolézačkami a skluzavkami nabízí těm nejmenším místo na hru, zábavu, odpočinek i navazování nových kontaktů.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
TRIX – funkční trénink ve Fit4fun
V současné době je cvičení TRIX na závěsném systému čím dál populárnější, proto jsme se ho i ve Fit4fun v Hradci Králové rozhodli zařadit do našeho repertoáru. Čím je toto cvičení TRIX jiné? Nepotřebujete žádná závaží ani činky, cvičíte pouze se zátěží vlastního těla. Náročnost cvičení si sami určíte polohou těla vůči popruhům. ...
Rekondiční cvičení pro ženy proti celulitidě i pro zdraví
Máte problém s celulitidou nebo si chcete jen udržet kondici? Přijďtě si zacvičit do Studia Salvea v Hranicích. Vyberete si zde z rekondičních cvičení určené pro vaše zdraví a krásu.
Studio Salvea Helena Vavříková