Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Dětská stavebnice vozítek Beroun - kolo, tříkolka, čtyřkolka, odrážedlo, koloběžka, chopper
Ze stavebnice dětských vozítek Blesk postavíte 7 různých variant - odrážedlo, malé a velké kolo, tříkolka, čtyřkolka, chopper a koloběžka. Pro děti 2 - 6 let.
Pohybové přípravky, cvičení pro děti a jejich obratnost - jumping kids
FIT-KO v Olomouci myslí také na pohyb vašich dětí a na jejich obratnost - zaměřuje se na speciální programy a pohybové přípravky pro děti, kde se řadí také oblíbený jumping kids.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Rybářské holínky Prsačky
Rybářské holínky Prsačky vám umožní snadný přístup do vody. Výhodný nákup pro ty, co se ve volném čase věnují rybaření. Ochranné pracovní pomůcky TEMPO v Chrudimi nabízí mimo jiné i rybářské holínky Prsačky. Nechte se zlákat naší nabídkou na rybářské vybavení. Prsačky DUNLOP nezůstávají pozadu. Jsou vyrobené ze speciální směsi PVC. Tento ...
Specializovaný cykloservis - prohlídky a opravy všech typů jízdních kol
Společnost Cyklosport HaF je specializovaný cykloservis, který vám nabídne prohlídky a opravy všech typů jízdních kol v Opavě a okolí.
Ve fitness, posilovně Pavla Jablonického se o vás a vaše tělo skvěle postarají
Chcete-li začít se aktivně věnovat fitness či chodit do posilovny a máte blízko do Olomouce, pak určitě navštivte Profi studio Jablonický, kde se o vás a vaše tělo skvěle postarají.
Cykloturistika na Slovácku s ochutnávkou burčáku a vína
Cyklopoint je součástí areálu Slovácký dvůr přímo v obci Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Máme zde půjčovnu kol a elektrokol. V posledních letech zažívá cykloturistika na Slovácku obrovský rozmach. Sezóna vhodná pro cykloturistiku právě začíná - naplánujte si tedy výlet a navštivte náš Kemp a penzion Slovácký dvůr a budete mít ...
Výprodej, sleva na sportovní oblečení až 50%, jízdní kola až 30%
Využijte výprodej v Cyklosportu na Baťově Otrokovice. Sleva na cyklo, sportovní oblečení až 50%, jízdní kola se slevou až 30%. Ceny máme lákavější než konkurence ve Zlíně.
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.
Prodej rybářských potřeb - pruty, navijáky, krmení a doplňky
Prodejna a e-shop s rybářskými potřebami Ladislav Král nabízí široký sortiment rybářského zboží, kde naleznete všechny rybářské doplňky, včetně prutů, krmení a navijáků.
Kompletní servis jízdního kola - seřízení, opravy
Kompletní servis jízdního kola nebo seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike poblíž Opavy.
Fitness, fitcentrum pro ženy vám pomůže se snížením váhy a zpevněním těla
Chcete-li snížit svou váhu a zpevnit své tělo, pak navštivte GYM Ladies Studio v Olomouci - fitcentrum, fitness pro ženy, které vědí co chtějí.
Cyklistické, cyklo oblečení se slevou až 50% v Cyklosportu na Baťově
V prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice nebudete mít problém vybrat si cyklistické oblečení. Vybrané cyklo oblečení se slevou až 50%. Vyplatí se Vám dojet i ze Zlína !
Rybářské holínky Broďáky
Rybářské holínky Broďáky vám umožní snadný přístup do vody. Výhodný nákup pro ty, co se ve volném čase věnují rybaření. Ochranné pracovní pomůcky TEMPO v Chrudimi nabízí mimo jiné i rybářské holínky Broďáky. Nechte se zlákat naší nabídkou na rybářské vybavení. Broďačky DUNLOP jsou vyrobené ze speciální směsi PVC. Holínky jsou mnohem lehčí ...
Lanové centrum Zlín, Otrokovice-pronájem areálu pro firemní, soukromé akce
Lanáček Otrokovice je lanové centrum pro děti i dospělé v okrese Zlín. Je možné si domluvit pronájem celého areálu pro firemní i soukromé akce.
Cyklodoplňky, cyklooděvy - vše na kolo, vhodný dárek pro všechny
Cyklosport H&F je specializovaný obchod na prodej a servis jízdních kol včetně cyklodoplňků a cyklooděvů v Opavě a okolí.
Jízdní kola pro celou rodinu - kompletní servis a opravy kol
Pokud jste milovníci cyklistických výletů a rozhodli jste se pořídit si nové kolo, tak určitě navštivte Cyklo Sport VEGO v Olomouci, kde si vyberete jízdní kola pro celou rodinu za vynikající ceny.
Wellness pobyty Chrudim – kvalitní odpočinek v nejmodernějším Spa centru
Užijte si nejmodernější wellness a SPA centrum v hotelu Jezerka v okrese Chrudim.n Velké odpočinkové centrum obsahuje sedm saun, tři relaxační a ochlazovací bazény, vířivky a masážní prostory.
Školy v přírodě na vlastní pěst nebo s kompletní organizací na klíč
Školu v přírodě či adaptační kurz pro Vaše žáky Vám pomůže zorganizovat Agentura HAUL, Ing. Marek Hanuš. Nabízíme lokality pro pořádání škol v přírodě i jejich kompletní naplánování na klíč.
Ing. Marek Hanuš Agentura HAUL
Letní koupaliště pro veřejnost Panorama, Zelené-venkovní bazény
V letních měsícících je pro veřejnost ve Zlíně k dispozici letní koupaliště Zelené a Panorama - venkovní bazény s atrakcemi, brouzdaliště i whirlpool.
Cykloservis Cyklosport HaF Opava připraví vaše kolo na novou sezónu
Cykloservis Cyklosport HaF Opava je tady pro vás! Každé jaro se zaplní cykloservisy nadšenými cyklisty, které první jarní dny nalákaly k vyjížďce na kole, ale s prvním šlápnutím do pedálů zjistili, že jejich kola nejsou po zimě v perfektním stavu a je třeba provést drobné opravy. Na jaře se také vydává do servisu se svým kolem celá řada cyklistů ...
Ubytování, restaurace, wellness, kongresy nebo firemní akce v hotelu Jezerka Chrudim
Aktivní odpočinek nebo relaxaci Vám v okrese Chrudim nabídne kongresový hotel Jezerka. Hotel je vybaven vnitřními a venkovními bazény či moderním wellness.
Elektrické přehazovačky XTR pro horská kola - rychlejší, přesnější a účinnější řazení pomocí tlačítek
Rychlejší, přesnější a účinnější řazení pro horská kola za pomocí tlačítek Vám poskytne specializovaný Cyklosport H&F v Opavě, který nabízí první elektrickou sadu přehazovaček XTR pro horská kola.