Sportovní haly a tělocvičny patří k prostorům, které poskytují široké možností využití. Můžete se stát aktéry či diváky sportovních her a užít si tak akce jako míčové hry, kolektivní sporty a cvičení, hokej, tenis, stolní tenis, šermování, squash, tanec, aerobic, spinning a další. Prostory jsou vhodné i na pořádání kulturních a společenských akcí.

Prostory pro pořádání veletrhů, výstav - víceúčelová hala Zlín
Prostory pro pořádání veletrhů či výstav nabízí víceúčelová hala ve Zlíně - Sportovní hala Datart NOVESTA SPORT, která skýtá spoustu možností využití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Badmintonová hala s půjčovnou raket, vlastním parkovištěm – rezervace hřiště online
Přijďte si zahrát badminton do badmintonové haly U Splavu v Břeclavi. Hala je v provozu celoročně, disponuje vlastním parkovištěm i půjčovnou raket. Možnost rezervace hřiště online.
Sportovní hala, dění, hřiště, tenisový kurt Zlín
Sportovní hala, která nabízí vešekeré dění, hřiště i tenisový kurt nabízí Sportovní víceúčelová hala Datart NOVESTA SPORT ve Zlíně.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní organizace, sport, tělovýchovná jednota, sportovní oddíly, Otrokovice
TJ Jiskra Otrokovice, z.s. je sportovní organizace, která má v současnosti 20 sportovních oddílů.
Víceúčelová sportovní hala, víceúčelový sál, sál stolního tenisu, sál pro aerobik a tělesnou výchovu, sportovní akce, Hodonín
Společnost TEZA Hodonín, příspěvková organizace provozuje víceúčelovou sportovní halu vhodnou pro pořádání sportovních akcí s nejmodernějším vybavením v České republice.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Národní sportovní centrum Prostějov, sportovní hala, sportovní komplex, basketbal, volejbal, kongresový sál
Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex, který je určený především pro volejbal a basketbal. Lze využít i kongresový sál pro pořádání seminářů.
Národní sportovní centrum Prostějov, z. s.
Pro vášnivé horolezce je k dispozici venkovní i vnitřní lezecká stěna
Skvělý zážitek z lezení na lezecké stěně, vnitřní je vysoká přes devět metrů a vnitřní přes jedenáct, umožní sportovní centrum CDU SPORT – VOLNÝ ČAS v Ostravě. K dispozici je i multifunkční hřiště.
CDU SPORT Ostrava
Zimní stadion Klatovy - hokejové zápasy, bruslení pro školy a veřejnost a celoroční ubytovna
Zimní stadion v Klatovech pro Vás zajistí zábavu v podobě hokejových zápasů, bruslení pro školy a veřejnost nebo individuální program. U stadionu je rovněž celoroční ubytovna.
Badminton - dva profesionální badmintonové kurty, kvalitní zázemí
Sportovní centrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu Vám nabízí možnost zahrát si badminton na dvou profesionálních kurtech. Na tak kvalitním zázemí se vám bude hrát perfektně.
SBA Squash, s.r.o.
Lezecká stěna a badmintonové kurty s extrémně vysokým stropem pro důležité údery
Pokud si chcete zahrát badminton, stolní tenis či si zalozit na lezecké stěně, navštivte sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích, kde naleznete veškeré sportovní vyžití nejen pro dospělé.
CDU SPORT Ostrava
Veřejné bruslení pro děti, dospělé a školy v krytém zimním stadionu
Bruslení na ledové ploše pro veřejnost poskytuje krytý zimní stadion v Moravské Třebové. V našem zimním stadionu mohou bruslit děti, dospělí, školy i školky.
Kompletní sportovní zázemí v Hodoníně, sportovní zařízení, sportovní hala, zimní stadion
Jste sportovní nadšenci a hledáte vyžití v okresním městě Hodoníně? Vedete nebo zakládáte sportovní kroužek a sháníte moderní a vysoce kvalitní zázemí? Využijte služeb naší organizace TEZA Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Skatepark Ústí nad Orlicí - provoz v letních i zimních měsících
Největší skate hala v ČR pro skateboarding, in-line, BMX a freestyle koloběžky s celoročním provozem.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Hraní Ricochetu Hradec Králové - kvalitní ricochetové kurty
V našem zábavním centru si můžete zahrát svižnou hru Ricochetu ve dvou kurtech, k dispozici pánská a dámská šatna - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závody
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závodní sporty a relaxační sporty, zdravotní tělocvik, cvičení rodičů s dětmi.
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, hřiště
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, venkovní hřiště, sportovní areál U Červených domků, provoz a správa sportovních objektů.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Utkání házené Zlín - aktuální program, sportovní hala Datart
Utkání házené ve Zlíně a její aktuální program můžete sledovat díky sportovní hale Datart, která se specializuje na pořádání sportovních i kulturních akcí.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní klub Jihlava s areálem házené, hokejbalu, stolního tenisu, volejbalu
Sportovní areál pro účely házené, volejbalu i stolního tenisu naleznete pod Sportovním klubem Jihlava, z.s. Přijďte si zahrát některý z kolektivních sportů a naplňte tak smysluplně Váš volný čas.
Sportoviště Roudnice nad Labem - Sport hotel BK Pod Lipou – sportovní soustředění a kurzy
Sportoviště Roudnice nad Labem nabízí možnost ubytování hostů při sportovních soustředěních a kurzech nebo při firemních akcích v Sport hotelu BK Pod Lipou.
Celoroční provoz malého sálu pro stolní tenis a cvičení
Přijďte si k nám zasportovat do malého sálu kde naleznete prostory pro stolní tenis a cvičení - Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace
Krytý zimní stadion TEZA Hodonín, bruslení pro veřejnost, letní inline
Bruslení pro veřejnost, ledová plocha pro hokej a krasobruslení, letní inline, možnost pronájmu pro kulturní akce poskytuje krytý zimní stadion TEZA Hodonín, příspěvková organizace.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení