Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Squash, squashové kurty, centrum - certifikované profikurty
Sportcentrum SBA SQUASH, s.r.o. pro Vás připravilo 3 certifikované squashové profikurty, které nejen prověří Vaši fyzickou zdatnost, ale také Vám i Vašim přátelům poskytnou skvělou zábavu.
SBA Squash, s.r.o.
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Zájmové kroužky, akce, tábory pro děti - zaplňte svůj čas smysluplně!
Středisko volného času Vratimov organizuje kroužky pro děti, různé akce a tábory pro děti. Nabízí mnoho možností jak trávit volný čas dětí i rodin s dětmi. Pořádají pravidelné tématické akce.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Výhodné permanentky - klubová posilovna, fitcentrum pro milovníky fitness
Sportcentrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu všem milovníkům fitness nabízí výhodné permanentky do klubové posilovny.
SBA Squash, s.r.o.
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.
Squashová škola pro děti s kvalifikovanými a zkušenými trenéry
Kvalifikovaní a zkušení trenéři ze squashové školy SBA Squash v Ostravě-Zábřehu budou dohlížet na Vaše děti při tréninku squashe, který svou jednoduchostí a hravostí nadchne i sportovní antitalenty.
SBA Squash, s.r.o.
Novinka - lehká softshellová bunda THINY s karabinou k zavěšení na batoh, poutko kalhot
Industrial Starter Czech s.r.o. má pro Vás novinku v softshellových bundách - zakupte si extra lehkou softhellovou bundu THINY s karabinou k zavěšení na batoh či poutko kalhot a nebudete chtít jinou.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Vodní radovánky v Aquacentru a aktivní odpočinek na bowlingu
Při cestě do Jeseníků se zastavte do Hotel Slunce Aquacentrum v Rýmařově, kde si můžete užít nejen vodní radovánky v aquacentru, ale také si aktivně odpočinout při hraní bowlingu.
Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Trička sportovní, pracovní i na volný čas ISSA LINE STRETCH z elastické bavlny – novinky
Sportovní, pracovní i volnočasová trička ISSA LINE STRETCH zajistí volnost a pohodlí při jakémkoliv pohybu. Vybírejte z novinek v katalogu společnosti Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Ubytování v hotelu Slunce Rýmařov, zvýhodněné pobytové balíčky, firemní akce, motorkáři
Nabízíme Vám příjemné ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkový pokojích i rodinných apartmánech v blízkosti krás Jeseníků.
Permanentka na squash, spinning, do posilovny - příspěvek od zdravotní pojišťovny
Možnost zakoupení výhodných permanentek na squash, spinning nebo do posilovny máte ve sportovním centru SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které poskytuje velké množství sportovního vyžití.
SBA Squash, s.r.o.
Fitness sál s kardio zónou – sport pod vedením zkušených trenérů s kvalitním sportovním nářadím a pomůckami
Udržení kondice pod vedením zkušených trenérů a s kvalitními sportovními pomůckami a nářadím je možný ve fitness sále s kardio zónou od společnosti HEALTH PARK Opava.
HEALTH PARK Opava
Restaurace Bystřice, speciality, denní menu, čepované pivo, salónky, bowlingové dráhy s automatickými stavěči
Restaurace Bowling Club Bystřice, která se nachází na Česko-Slovensko-Polském pomezí v okrese Frýdek-Místek, nabízí svým hostům výborné speciality a v pracovní dny také několik druhů denního menu.
Přijďte si zahrát tenis, nohejbal, volejbal nebo florbal na multifunkční venkovní hřiště
Tenis, volejbal, nohejbal či florbal na čerstvém vzduchu si můžete zahrát na venkovním multifunkčním hřišti, které provozuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Outdoorová prodejna a e-shop Ostrava – velký výběr kvalitních materiálů pro různé sporty
Chystáte se na aktivní dovolenou do hor a nemáte potřebné oblečení nebo vybavení? Outdoor SPORT HLUBINA vám nabízí velký výběr českých i zahraničních značek.
Pro milovníky plážového volejbalu je k dispozici venkovní beachvolejbalový kurt
Kurt na beach volejbal, který je součástí venkovního areálu, je k dispozici pro hráče plážového volejbalu od dubna do října. Areál spravuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě.
CDU SPORT Ostrava
Pro vášnivé horolezce je k dispozici venkovní i vnitřní lezecká stěna
Skvělý zážitek z lezení na lezecké stěně, vnitřní je vysoká přes devět metrů a vnitřní přes jedenáct, umožní sportovní centrum CDU SPORT – VOLNÝ ČAS v Ostravě. K dispozici je i multifunkční hřiště.
CDU SPORT Ostrava
Letní sportovní příměstský tábor pro děti do čtrnácti let - den plný sportu, her a zábavy
Letní sportovní příměstský tábor provozuje spolek CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. Tábor je určen pro děti od sedmi do čtrnácti let, zajištěn pitný režim, oběd, zapůjčení sportovního náčiní.
CDU SPORT Ostrava