Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Prodej a servis hokejového vybavení Cheb, opravy holí, broušení a opravy bruslí
S prodejem a servisem hokejového vybavení máme dlouholeté zkušenosti, rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem. Prodáváme vybavení pro děti i dospělé.
Golfový klub, resort s restaurací a ubytováním, pořádání turnajů
Golfové hřiště s greenem, golfové kluby, turnaje, sportovní vyžití pro začátečníky i profesionály, restauraci a možnost ubytování v apartmánu zajišťuje golfový resort Golf Sokolov, a.s.
Golfové hřiště Sokolov, green s 18-ti jamkami, restaurace a rozsáhlé zázemí
Krytá cvičná odpaliště, cvičné putting greeny a chipping green, restaurace, bar, VIP salonek nebo zázemí pro golfový klub najdete na golfovém hřišti v Sokolově.
Golfový resort Golf Sokolov, a.s., Dolní Rychnov
Golfový areál Golf Sokolov, a.s. v Dolním Rychnově nabízí perefektní podmínky pro začínající i pokročilé hráče golfu.
Sportovní oblečení, doplňky Karlovy Vary.
Sportovní oblečení a doplňky: -dresy, cyklistické kalhoty -dětské sedačky -cyklistické kalhoty -cyklistické brýle, přilby -cyklistické speciální batohy, hydrovaky -cyklistická obuv, kombinézy.
Kola Specialized modely 2013, Karlovy Vary, Sokolov.
Již v prodeji kola Specialized modely 2013 V Karlových Varech i v Sokolově Poskytujeme záruční i pozáruční servis veškerého cyklistického vybavení, starých i nových kol. Kompletní servis kola na počkání a i do druhého dne (dle možností) Sezóní servis vidlic a tlumičů Kompletní servis hydraulických i ráfkových brzd. Helmy ...
Karlovy Vary lázeňská solná jeskyně
Alžbětiny Lázně, a.s. mají pro Vás k dispozici solnou jeskyni. Je určena k : - posílení imunity - odbourávání zdravotních problémů - léčbě kožních nemocí - léčbě ekzémů - odbourávání tuků - k léčbě vysokého krevního tlaku - působí proti stresu - působí proti únavě - příznivě působí na horní a dolní cesty dýchací. Důležité prvky : - ...
Jízdní kola Karlovy Vary.
Prodej, servis, leasing: -jízdní kola, rotopedy, posilovací zařízení, koloběžky -cyklistické doplňky, přilby, odpružené vidlice, komponenty -sportovní oblečení a doplňky -dresy, cyklistické kalhoty -dětské sedačky.
Golfové míčky, hole, vozíky, vybavení Praha.
Naše firma nabízí široký výběr holí a bagů, rukavice, ručníky, deštníky a hlavně golfové míče od japonské firmy Srixon, která zakoupila firmu Cleveland a zaznamenává neobyčejný rozmach na celosvětovém trhu. Dále nabízíme speciální golfové oblečení do nepříznivého počasí od špičkové skotské firmy Sunderland of Scotland a nově FUNC FACTORY. Od ...
Sportovní oděvy, dresy, na balet, gymnastiku, krasobruslení, Karlovy Vary, Praha, Cheb.
Jsme malá rodinná společnost, která služby v oblasti šití na zakázku nabízí více jak 30 let. Máme bohaté zkušenosti a rádi se s vámi o ně podělíme. Sportovní úbory. Navštěvujeme sportovní či jiný oddíl a chcete mít úbor, který bude šitý na míru pro Váš klub? Navrhněte si barvu, střih, velikost a zašlete nám tyto podklady nebo zavolejte a mi ...
Agroturistika.
Vyjížďky do terénu i pro začátečníky v krásném prostředí okolí řeky Ohře. Lázeňský trojúhelník: -Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Karlovy Vary -SOOS -sopečná činnost -Motýlí dům Dovolená i se svým koněm. Víkendové pobyty u koní a s koňmi.
Akční nabídka kol, Karlovy Vary.
Akční nabídka: Modely kol specialized 2012 již v prodeji. Slevy na kola Specialized na modely 2010 sleva 20% a na modely starší sleva až 40%. Sportful Akce 1+1 zdarma Kupte dres nebo šortky značky Sportful a dostanete zdarma další výrobek dle vašeho výběru.
Kurzy snižování nadváhy
27.2.2011 začíná v Karlových Varech dvanáctitýdenní kurz snižování nadváhy metodou kognitivně behaviorální psychoterapie. Každá lekce je složena ze dvou hodin teorie a jedné hodiny cvičení vhodného pro lidi s nadváhou. Cena kurzu je 1950 Kč včetně pomůcek a publikací, které v kurzu obdržíte. Přihlásit se můžete na telefonu 602 120 476, případně ...