Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Zimní radovánky a letní dobrodružství s ubytováním na chalupě se saunou
Chalupa Vysoký Potok je vaším útočištěm pro každou sezónu. Přijďte a zažijte chvíle plné pohody a radosti v horské chalupě s vlastní saunou v Jeseníkách nedaleko Dolní Moravy.
Chalupa Vysoký Potok
Teleskopické tribuny pro sportovní haly, posluchárny, sedadla do divadla, kina - výroba, montáž
Firma Kovostal s.r.o. Uherské Hradiště vyrábí teleskopické tribuny pro sportovní haly, posluchárny a sedadla do divadla či kina. Výroba je zakázková, zajistíme dodávku i montáž zařízení.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Půjčovna moderních kol a elektrokol - skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli po Jižní Moravě
Jižní Morava láká na skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli. Rezervujte si moderní kola i elektrokola v Půjčovně kol Lednice a užijte si krásy Valtic.
Půjčovna kol Lednice
Jediná a nejdelší korytová bobová dráha na Moravě - adrenalinový zážitek
Chcete zažít ten pravý adrenalinový zážitek? Pak navštivte Ski areál Hlubočky u Olomouce, kde mají jedinou a nejdelší korytovou bobovou dráhu na Moravě a zažijte kilometr adrenalinu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Pro milovníky plážového volejbalu je k dispozici venkovní beachvolejbalový kurt
Kurt na beach volejbal, který je součástí venkovního areálu, je k dispozici pro hráče plážového volejbalu od dubna do října. Areál spravuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě.
CDU SPORT Ostrava
Rekreační pobyt na horské chalupě s venkovním krytým bazénem se slanou vodou
Rekreační pobyt na horské chalupě zažijete s celou vaší rodinou na Chalupě Sněženka v Orlických horách. Naši hosté mají k dispozici venkovní krytý bazén se slanou vodou.
Chalupa Sněženka
Permanentka na squash, spinning, do posilovny - příspěvek od zdravotní pojišťovny
Možnost zakoupení výhodných permanentek na squash, spinning nebo do posilovny máte ve sportovním centru SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které poskytuje velké množství sportovního vyžití.
SBA Squash, s.r.o.
Restaurace s bowlingem - vaříme chutné obědy, jídla do firem i domácností
Jarošovská restaurace má své spokojené zákazníky díky tomu, že vaří chutné obědy, jídla do firem i domácností a je tu i bowling. Pro zájemce z okolí Uherského Hradiště řešíme rozvoz jídel.
Jarošovská restaurace Masáro MASAŘÍK, s.r.o.
Letní příměstské tábory pro Vaše ratolesti se spoustou zábavy
Mateřská škola Kopretinka Olomouc nabízí letní příměstské tábory pro Vaše ratolesti. Čeká je bohatý program plný zábavy, sportovní hry a další aktivity a výlety ať už ve školce nebo v blízkém okolí.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Pro vášnivé horolezce je k dispozici venkovní i vnitřní lezecká stěna
Skvělý zážitek z lezení na lezecké stěně, vnitřní je vysoká přes devět metrů a vnitřní přes jedenáct, umožní sportovní centrum CDU SPORT – VOLNÝ ČAS v Ostravě. K dispozici je i multifunkční hřiště.
CDU SPORT Ostrava
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Výroba dětských dřevěných domků a altánů – ve variantách se skluzavkou a šikmým nástupem
Na výrobu dětských dřevěných domků a altánů v různých variantách jako je se skluzavkou a šikmým nástupem se zaměřuje certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Badmintonová hala s půjčovnou raket, vlastním parkovištěm – rezervace hřiště online
Přijďte si zahrát badminton do badmintonové haly U Splavu v Břeclavi. Hala je v provozu celoročně, disponuje vlastním parkovištěm i půjčovnou raket. Možnost rezervace hřiště online.
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Školní výlet s programem na míru - bobová dráha, lukostřelba, lanové překážky
Ski areál Hlubočky u Olomouce je ideálním místem pro školní výlet plný zážitků. Připraví vám zde program na míru, ve kterém si nejen děti užijí bobovou dráhu, lukostřelbu nebo lanové překážky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Pronájem elektrokoloběžky Chooper na výlet s rodinnou, přáteli i zpestření podnikové akce
Prozkoumejte okolí Uherského Hradiště na elektrokoloběžce Chooper s dojezdem až 110km. Pronájem si sjednáte od firmy Auta na půjčení Kunovice. Vhodné na výlet s rodinou i podnikové akce.
Matouš Bartůsek - Auta na půjčení Pronájem osobního auta, dodávky Kunovice
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Půjčovna dětských kol, sedaček, vozíků a doplňků – cyklovýlet pro celou rodinu včetně dětí
Na půjčování dětských kol, sedaček, vozíků a dalších doplňků k zajištění příjemného výletu pro celou rodinu včetně dětí se zaměřují profesionálové na cyklistiku ze společnosti Půjčovna kol Lednice.
Půjčovna kol Lednice
Novinka - lehká softshellová bunda THINY s karabinou k zavěšení na batoh, poutko kalhot
Industrial Starter Czech s.r.o. má pro Vás novinku v softshellových bundách - zakupte si extra lehkou softhellovou bundu THINY s karabinou k zavěšení na batoh či poutko kalhot a nebudete chtít jinou.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Letní příměstské tábory – aktivní či taneční zábava i pro ty nejmenší
Na plánování a realizaci letních příměstských táborů pro děti od 4 do 13 let se zaměřuje společnost PROSTOR PRO BALANC s.r.o. z Velkých Bílovic, která zařizuje tábory aktivní, taneční a pro nejmenší.
PROSTOR PRO BALANC s.r.o.
Komfortní penzion, apartmány pro rodiny s dětmi s dětským hřištěm
Penzion U Fousáče poskytuje zábavu a relaxaci pro celou rodinu. Poskytuje širokou škálu ubytovacích možností, které uspokojí potřeby každé rodiny.
Penzion U Fousáče
Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Pohodlný sportovní textil – kvalitní trička, tílka, sukně i tepláky pro každého
Pohodlný sportovní textil s vlastním potiskem a bohatý sortiment kvalitních triček, tílek, sukní, tepláků a legín vhodných pro ženy, muže i děti má ve svém portfoliu společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Firemní akce a večírky včetně rautů s možností zahrát si bowling, rezervace salónku
Bowling Sky v Ostravě - Porubě je skvělým místem pro firemní akce, večírky a zábavu. Rezervujte si salónek, objednejte si raut a zahrajte si bowling právě u nás.
BOWLING SKY s.r.o.