Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Testování patron, zkoušení ručních palných zbraní a kanónů v balistické zkušební laboratoři prototypu
Firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna disponuje balistickou zkušební laboratoří pro prototypy. Umožňujeme testování patron, zkoušení ručních planých zbraní a kanónů nebo zkoušení ochranných materiálů.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Teleskopické tribuny pro sportovní haly, posluchárny, sedadla do divadla, kina - výroba, montáž
Firma Kovostal s.r.o. Uherské Hradiště vyrábí teleskopické tribuny pro sportovní haly, posluchárny a sedadla do divadla či kina. Výroba je zakázková, zajistíme dodávku i montáž zařízení.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Pro rozvoj motoriky dětí zajišťujeme výrobu kreslící tabule a prohazovadel na dětská hřiště
Děti milují kreslení a hraní si s různými tvary a barvami. Kreslící tabule a prohazovadla jsou ideálními hračkami dětských hřišť pro podporu motoriky dětí. Široký sortiment nabízí Dřevoslav, s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Squash, squashové kurty, centrum - certifikované profikurty
Sportcentrum SBA SQUASH, s.r.o. pro Vás připravilo 3 certifikované squashové profikurty, které nejen prověří Vaši fyzickou zdatnost, ale také Vám i Vašim přátelům poskytnou skvělou zábavu.
SBA Squash, s.r.o.
Kompletní příslušenství na kola – půjčovna s obrovským výběrem za bezkonkurenční ceny
Kompletní příslušenství na kola, jako jsou vozíky, přilby, zámky a košíky, má ve svém bohatém sortimentu za bezkonkurenční ceny Půjčovna kol Lednice, která zajistí dokonalý cyklovýlet.
Půjčovna kol Lednice
Pronájem elektrokoloběžky Chooper na výlet s rodinnou, přáteli i zpestření podnikové akce
Prozkoumejte okolí Uherského Hradiště na elektrokoloběžce Chooper s dojezdem až 110km. Pronájem si sjednáte od firmy Auta na půjčení Kunovice. Vhodné na výlet s rodinou i podnikové akce.
Matouš Bartůsek - Auta na půjčení Pronájem osobního auta, dodávky Kunovice
Twirlingové hůlky a holografické, metalické pompony pro roztleskávačky, mažoretky, děti - nákup přes eshop
Firma KOFIX Zlín vyrábí a prodává pompony a twirlingové hůlky pro roztleskávačky, mažoretky, děti. Naše produkty jsou dostupné ve více velikostech, tvarech a barvách. Objednejte si je přes náš eshop.
KOFIX Rostislav Pavlík
Tradiční český výrobce volnočasové a pracovní obuvi ze Zlína
Kvalitní česká obuv ze Zlína od firmy FLEXIKO CZ s.r.o. - pracovní, sportovní a vycházková obuv i boty pro stavaře, rybáře.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Venkovní sportovní areál u Sokolovny – míčové sporty, fotbal, tenis
Míčové sporty jako je fotbal či tenis si můžete zahrát ve venkovním sportovním areálu Sportovní haly Datart, která se nachází u Sokolovny ve Zlíně. U nás si najdete to správné vyžití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Plavecký klub v Lounech, místo kde rozvinete své plavecké dovednosti
Připojte se k Plaveckému klubu PROSEN Louny, z.s. a objevte svůj plavecký potenciál! Nabízíme individuální přístup a širokou škálu kurzů pro všechny věkové kategorie.
Plavecký klub PROSEN Louny, z.s.
Badmintonová hala s půjčovnou raket, vlastním parkovištěm – rezervace hřiště online
Přijďte si zahrát badminton do badmintonové haly U Splavu v Břeclavi. Hala je v provozu celoročně, disponuje vlastním parkovištěm i půjčovnou raket. Možnost rezervace hřiště online.
Zakázkové lakování rámů jízdních kol, cyklorámů všech kategorií a materiálů
Lakováním rámů a doplňků jízdních kol všech kategorií a materiálů na zakázku se v Brně zabývá Autolakovna BOSS. I Vy můžete mít originální a neobyčejné kolo.
Půjčovna dětských kol, sedaček, vozíků a doplňků – cyklovýlet pro celou rodinu včetně dětí
Na půjčování dětských kol, sedaček, vozíků a dalších doplňků k zajištění příjemného výletu pro celou rodinu včetně dětí se zaměřují profesionálové na cyklistiku ze společnosti Půjčovna kol Lednice.
Půjčovna kol Lednice
Sportovní hala, dění, hřiště, tenisový kurt Zlín
Sportovní hala, která nabízí vešekeré dění, hřiště i tenisový kurt nabízí Sportovní víceúčelová hala Datart NOVESTA SPORT ve Zlíně.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Rekreační pobyt na horské chalupě s venkovním krytým bazénem se slanou vodou
Rekreační pobyt na horské chalupě zažijete s celou vaší rodinou na Chalupě Sněženka v Orlických horách. Naši hosté mají k dispozici venkovní krytý bazén se slanou vodou.
Chalupa Sněženka
Kvalitní dřevěné doplňky pro cyklostezky
Společnost Dřevoslav ze Slavonic vyrábí dolňkové prvky na cyklostezky. Na zakázku zhotoví odpočívadla, stojany na kola, odpadkové koše a další doplňky ze dřevěného masivu.
Dřevoslav s.r.o.
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Outdoorové vybavení prodej Praha – široký výběr mnoha značek
Široký výběr kvalitního outdoorového vybavení pro všechny sporty včetně dámského a pánského oblečení prodává společnost PROSPORT PRAHA s.r.o. ve své prodejně nebo na eshopu.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Půjčovna moderních kol a elektrokol - skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli po Jižní Moravě
Jižní Morava láká na skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli. Rezervujte si moderní kola i elektrokola v Půjčovně kol Lednice a užijte si krásy Valtic.
Půjčovna kol Lednice
Stany, spacáky, karimatky, batohy a tašky - kamenná prodejna a eshop Praha
Vyrážíte do přírody a potřebujete kvalitní vybavení jako je spacák, karimatka, batoh nebo taška? Pak navštivte prodejnu nebo eshop společnosti PROSPORT PRAHA s.r.o.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Bivakovací hliníkové rybářské lodě pro sportovní rybolov
Moderní spolehlivé bivakovací rybářské hliníkové lodě od české společnosti NAUTIG SE z Jihlavy, specialisty na výrobu a dodávky plavidel ze svařovaného hydro – hliníku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Eshop PROSPORT PRAHA - váš specialista na outdoorové a sportovní vybavení
S více než třemi desetiletími zkušeností, PROSPORT PRAHA s.r.o. je domovem pro přední mezinárodní značky outdoorového vybavení.
PROSPORT PRAHA s.r.o.