Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Eshop PROSPORT PRAHA - váš specialista na outdoorové a sportovní vybavení
S více než třemi desetiletími zkušeností, PROSPORT PRAHA s.r.o. je domovem pro přední mezinárodní značky outdoorového vybavení.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Kompletní služby balistické ochranné laboratoře - zkoušky zbraní, ochranných materiálů
Zkoušky zbraní a testování ochranných materiálů za různých podmínek provádí firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna, která zajišťuje kompletní služby balistické ochranné laboratoře.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Seřízení, prodej, půjčovna lyží, lyžařského vybavení - nové i použité zboží
Firma TK SPORT - Dušan Mihel se zabývá prodejem lyží a lyžařského vybavení. Najdete nás v Uherském Brodu, provádíme i seřízení lyží, k dispozici je i půjčovna pro zákazníky z regionu Uherké Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Hotel Kristián: jarní pobyty na Šumavě – kde příroda ožívá a komfort oslňuje
Buďte letošní rok o krok napřed a rezervujte si již nyní jarní pobyt na Šumavě za tu nejlepší cenu! Užijte si jedno z nejkrásnějších období v roce, kdy příroda ožívá a slunce hřeje do tváře.
Zasněžovací systémy Vrchlabí -  plný servis v oblasti zasněžovacích systémů
Zajistíme kompletní servis v oblasti zasněžovacích systémů, také veškeré montážní práce.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Atletický klub s dlouhou tradicí a vynikajícími výsledky
Atletický klub AC Turnov, z.s. má dlouhou tradici a je jedním z nejúspěšnějších atletických oddílů v České republice. Věnují se atletické přípravce, trénování i závodní činnosti.
Lyžařská sezóna - lyžování, snowboarding, jízda na bobech nejen pro rodiny s dětmi
Ve Ski areálu Hlubočky je lyžařská sezóna v plném proudu. Užijte si u nás jízdu na lyžích, snowboardu nebo na bobech. Naše zimní středisko je ideální lokalitou nejen pro rodiny s dětmi.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Tvarování lyžařské obuvi, úprava vnitřních stélek - bootfitting
Na prodejně TK SPORT v Uherském Brodě provádí i tvarování lyžařské obuvi - metoda Bootfitting spočívá v úpravě vnitřních stélek lyžáků na míru. Užijte si radost z jízdy bez bolesti a nepohodlí.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Sportovní organizace, sport, tělovýchovná jednota, sportovní oddíly, Otrokovice
TJ Jiskra Otrokovice, z.s. je sportovní organizace, která má v současnosti 20 sportovních oddílů.
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Bojové umění, bojové sporty,  karate, box, taekwondo, sumó, kendó, MMA, soutěže
Česká unie bojových umění z.s. sdružuje různé druhy bojových umění a sportu v ČR.
Česká unie bojových umění z.s.
Ski areál Hlubočky - lyžařská škola, lyžařské, snowboardingové kurzy
Pokud jste se rozhodli začít s lyžováním či snowboardingem a máte strach ze začátků na svahu, tak vám jistě pomůže naše lyžařská škola ve Ski areálu Hlubočky. Užijte si s námi pohodové kurzy.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě se obraťte na firmu NAUTIG SE Jihlava. Dále provádí úpravu lodí a lodních interiérů na přání. Lodě na zakázku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Speciální rybářské hliníkové lodě pro lov kaprů – výroba, prodej
Společnost NAUTIG SE z Jihlavy se zabývá vývojem, výrobou, úpravou a prodejem lodí. Naleznete u nás speciální bivakovací rybářské lodě z hliníku, které jsou vhodné nejen pro lov kaprů.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Moderní posilovna, kvalitní posilovací stroje, osobní trenéři
V Best Gym Horova najdete vše, co potřebujete pro svůj trénink. Moderní vybavení, kardio zóna, funkční zóna, osobní trenéři a příjemná atmosféra. Neváhejte a přijďte si vyzkoušet naši posilovnu.
Best Gym Horova
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Výroba dětských dřevěných domků a altánů – ve variantách se skluzavkou a šikmým nástupem
Na výrobu dětských dřevěných domků a altánů v různých variantách jako je se skluzavkou a šikmým nástupem se zaměřuje certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Cyklo sport - servis, bazar jízdních kol, cyklodoplňky, elektrokola
Společnost Sport Hofman Zlín se specializuje na prodej, servis jízdních kol, elektrokol, cyklo bazar a prodej cyklodoplňků. Navštivte nás na ul. Jateční ve Zlíně.
Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Lyžování, sjezdovka pro saně a boby i další atrakce pro celou rodinu
Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce naleznete tratě pro sjezdové lyžování, sjezdovku pro saně a boby i další atrakce. Užijte si u nás zimní radovánky s celou rodinou.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Půjčovna, servis lyží, lyžáky Nordica, lyže ELAN, SPORTEM na prodej
Prodejna sportovního vybavení, SENZA Sport s.r.o. Staré město u Uherského Hradiště, má připraven široký výběr lyží a lyžáky na prodej. K dispozici je Vám i naše půjčovna a provádíme servis lyží.
Broušení bruslí, servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard
Na prodejně SENZA Sport ve Starém Městě u Uherského Hradiště připravíme Vaše lyže i brusle na zimní sezónu. Provádíme servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard a broušení bruslí.
Letní příměstský tábor plný zážitků pro Vaše děti
Letní příměstský prázdninový tábor 2024 pro děti z Olomouce, Prostějova a okolí pořádá Mateřská škola Kopretinka Olomouc. Děti si užijí spoustu legrace, budou jezdit po výletech a mít zážitky!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.