Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje, univerzální lyžařské vosky, stoupací vosky na lyže, speciální závodní lyžařské vosky.
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění, půjčovna kajaků, raftů, kánoí a jiných plavidel.
Prodej outdoorového vybavení Praha, spacáky, stany, karimatky, batohy, boty a oblečení
Prodej outdoorového vybavení Praha, spacáky, stany, karimatky, batohy, boty a oblečení, Eshop zahájil sezónní výprodeje.
Hraní Ricochetu Hradec Králové - kvalitní ricochetové kurty
V našem zábavním centru si můžete zahrát svižnou hru Ricochetu ve dvou kurtech, k dispozici pánská a dámská šatna - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Nová funkční zóna v Opavě - skupinový trénink, TRX systém, Bosu, boxovací pytel
navštivte novou funkční zónu v HEALTH PARKU v Opavě, kde najdete TRX systém, GUN-eX, Bosu, Lodní lana, boxovací pytel, pneumatiku, core bagy či Kettlebelly.
HEALTH PARK Opava
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Jumping, aerobik, bodystyling - skupinové cvičení, které vás motivuje a dodá energii
Pokud při cvičení potřebujete motivovat a dodat energii, pak navštivte FIT-KO v Olomouci, kde se protáhnete při jumpingu, aerobiku nebo bodystilingu - skupinová cvičení vám pomohou být na léto fit!
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Kompletní sortiment potřeb pro stolní tenis - dřeva, potahy, míčky, boty
Veškerý sortiment potřeb pro stolní tenis zakoupíte v okolí Brna v prodejně Jana Pelikána. Prodáváme dřeva, potahy, míčky i boty.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno
Cvičení Kettlbell – vedené lekce pro začátečníky i mírně pokročilé
Jak správně cvičit s kettlebellem vás naučí na skupinových lekcích Kettlebell vhodných nejen pro začátečníky, ale i mírně pokročilé ve FIT-KU v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závody
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závodní sporty a relaxační sporty, zdravotní tělocvik, cvičení rodičů s dětmi.
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí, sportovní soustředění, semináře, školení i rodinné pobyty.
Zažijte adrenalin z rychlé jízdy na nejdelší skluzavce na světě
Návrh na nejdelší skluzavku na světě připravuje společnost ALFEKO s.r.o. z Třebíče, podílející se na vývoji specializovaného softwaru, který umožní výrobu suchých tobogánů.
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Kuželkářský a volejbalový oddíl s tradicí, Sokol Benešov
Sport pro každého. Buď aktivní a žij zdravě v každém věku. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Tě ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.
Tělocvičná jednota Sokol Benešov
Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Automobilový a motocyklový okruh se spoustou zábavy a aktivit
Největší a nejmodernější závodní okruh, tréninkové centrum bezpečné jízdy, motoristické akce pro děti a mládež, motokáry a mnoho dalších to je Automotodrom Brno, a. s. – Masarykův okruh.
Automotodrom Brno, a.s.
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Fotbalové dresy LEGEA a ADIDAS, fotbalové sady dresů, rozlišovací dresy na trénink
Fotbalové dresy LEGEA a ADIDAS, fotbalové sady dresů, široká nabídka barev a velikostí rozlišovacích dresů, fotbalové trenky, fotbalové štulpny.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, hřiště
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, venkovní hřiště, sportovní areál U Červených domků, provoz a správa sportovních objektů.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Sportovní oblečení, cyklistické dresy, cyklooblečení, cyklobundy - výroba na míru a prodej
Ověřené cyklistické dresy a oblečení, cyklobundy, funkční cyklooblečení a veškeré sportovní doplňky vyrábí na míru a prodává Boháček-sport. cz s.r.o. z Vyškova.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Cyklosport s prodejnou, půjčovnou a servisem jízdních kol, elektrokol, lyží i snowboardů
Široký výběr sportovních potřeb naleznete v kamenné prodejně v Soběslavi či na e-shopu firmy Cyklosport Švec. Zapůjčíme Vám jízdní kola a zajistíme odborný servis pro lyže i snowboard.
Fotbalové, hokejové a rugby dresy pro amatéry i profesionály - výroba, prodej
Firma Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova prodává a vyrábí fotbalové, hokejové a rugby dresy na zakázku. Naše dresy jsou vhodné pro amatérské i profesionální sportovce.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Příměstský tábor plný aktivit - letní tábory pro tvořivé slečny od 6 let téma Tvořivý mix a Kouzlíme v kuchyni
Studio Fairyland Zlín pořádá letní tábor plný aktivit. Příměstský tábor Tvořivý mix pro slečny od šesti let, co rády tvoří.