Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Ultralehké skládací nafukovací katamarány MINICAT
Ultralehké, skládací a nafukovací katamarány vhodné pro zkušené jachtaře i začátečníky zakoupíte na e-shopu airtex.cz. Vydejte se na dovolenou k moři nebo na přehradu s vlastním katamaránem MINICAT.
Moravskotřebovský aquapark – teplá voda, tobogán a zábava pro celou rodinu
Vydejte se za pěkného počasí s celou rodinou do Moravskotřebovského aquaparku. Užijte si odpočinek a relax v plaveckém a rekreačním bazénu a také na tobogánu.
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Lezecká stěna a badmintonové kurty s extrémně vysokým stropem pro důležité údery
Pokud si chcete zahrát badminton, stolní tenis či si zalozit na lezecké stěně, navštivte sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích, kde naleznete veškeré sportovní vyžití nejen pro dospělé.
CDU SPORT Ostrava
Veřejné bruslení pro děti, dospělé a školy v krytém zimním stadionu
Bruslení na ledové ploše pro veřejnost poskytuje krytý zimní stadion v Moravské Třebové. V našem zimním stadionu mohou bruslit děti, dospělí, školy i školky.
Rybářské potřeby MILO  - JP, akciová společnost, Šumperk
Patříte mezi vášnivé rybáře či znalce špičkových rybářských potřeb značky MILO? Pak se vám jistě nemusíme dlouze představovat, stačí malé připomenutí.
Prodej a servis jízdních kol a přestavba kol na zakázku - Bike Sport JOMA v Jindřichově Hradci
Jste vášnivými cyklisty a nejste si jisti, zda vaše kolo ještě odpovídá nejnovějším trendům? Nebo chcete jen přesedlat z obyčejného kola na elektrokolo? Naši zapálení prodavači jsou tu pro vás.
Škola bojových umění Mladá Boleslav, korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé
Škola bojových umění z Mladé Boleslavi nabízí možnost se naučit korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé.
Wellness sauny, sprchy, vodní postel Liberec
Navštivte luxusní wellness s dispozicí finské sauny nebo infrasauny, vodní postele a relaxační zónou s lehátky - Terasy Cafe, s.r.o. Liberec
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Sportovní oddíly pro každého v TJ Sokol Králův Dvůr
Sportem ku zdraví. Ve zdravém těle zdraví duch. Staré a stále pravdivé rčení. Tím se řídíme i my v Tělocvičné jednotě Sokol Králův Dvůr. Sportujte s námi.
Multifunkční sportovní areál, golfové hřiště, kongresové centrum, restaurace
V multifunkčním sportovní areálu najdete vyžití aktivní i relaxační, přijďte si k nám vyzkoušet golfové hřiště, tenisové kurty nebo udělejte firemní akci v kongresovém centru.
Potahy na pingpongové stoly pro různé herní styly – vyzkoušení potahu na prodejně zdarma
Nový potah na pingpongový stůl zakoupíte v prodejně potřeb pro stolní tenis Jan Pelikán v Brně. Najdete zde široký výběr potahů pro různé herní styly, potah si můžete vyzkoušet na prodejně zdarma.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Studio MPilates Praha, studio zdravého pohybu, jóga, pilates, masáže, prevence bolestí zad, krku
Studio MPilates Praha nabízí služby zdravého pohybu jako je jóga, pilates, tabata, kruhový trénink s nabídkou masáží a kosmetického ošetření.
Prodej kol, sestavení kol a servis kol Brno, prodej dětských kol, koloběžek, elektrokol, bazar kol
Specializovaná prodejna na dětská kola, koloběžky pro děti i dospělé, spousty doplňků a příslušenství - DEKLARON spol. s r.o. Brno.
Kompletní sportovní zázemí v Hodoníně, sportovní zařízení, sportovní hala, zimní stadion
Jste sportovní nadšenci a hledáte vyžití v okresním městě Hodoníně? Vedete nebo zakládáte sportovní kroužek a sháníte moderní a vysoce kvalitní zázemí? Využijte služeb naší organizace TEZA Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Dárkové poukazy platnost bez časového omezení
Pořiďte svým blízkým, známým, kamarádům nevšední zážitek s našimi dárkovými poukazy na 1 hodinu hry bowlingu nebo ricochetu - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Náhradní díly a příslušenství k lukům - šípy a luky pro nováčky i pokročilé!
Provozujete lukostřelbu a potřebujete občas nějaký ten náhradní díl či nové příslušenství? U nás najdete kompletní sportovní lukostřelecké vybavení, doplňky a příslušenství.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Bowling na třech drahách Bystřice, malá škola bowlingu, firemní akce s hrou bowlingu
Bowling club, který se nachází v Bystřici v okrese Frýdek- Místek na Česko-Slovensko-Polském pomezí, nabízí hru bowlingu jen tak, či firemní akce.
Cyklo-Machač Vsetín, prodej kol a cyklistických doplňků, přilby, brusle, oblečení, trampolíny
Prodáváme kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou je kvalitní montáž, v případě reklamací rychlé vyřízení, prodej cyklistických doplňků.
Pořádání rybolovu v Norsku Hodonín, rybaření v osadě Setervik, 10-denní pobyty s ubytováním
Josef Janča pořádá zájezdy do Norska za účelem rybolovu. Místo pobytu Seter Brygge se nachází v půvabné osadě Setervik.
Rybářské potřeby IKA Trutnov, prodej rybářských prutů, navijáky, rybářské oblečení, vlasce
Rybářské potřeby IKA Trutnov, prodej rybářských prutů, navijáky, rybářské oblečení, vlasce, háčky, splávky, vybavení pro kaprařinu, muškařinu, krabičky, krmiva.
Rybářské potřeby IKA Vybavení pro rybolov Trutnov