Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Školní výlet s programem na míru - bobová dráha, lukostřelba, lanové překážky
Ski areál Hlubočky u Olomouce je ideálním místem pro školní výlet plný zážitků. Připraví vám zde program na míru, ve kterém si nejen děti užijí bobovou dráhu, lukostřelbu nebo lanové překážky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Prodej servis elektrokola, jízdní kola KTM, Scot, Genesis, Dema, 4EVER
Společnost TK SPORT Uherský Brod provozuje cykloprodejnu a cykloservis. Zaměřujeme se na jízdní kola, elektrokola KTM, Genesis, Scot, Dema, 4EVER. Doporučíme Vám nové kolo, zajistíme i sezónní servis.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Propanbutanové spotřebiče, vařiče, PB láhve a další příslušenství – prověřené produkty značky Meva
Propanbutanové spotřebiče, vařiče, PB láhve a široký sortiment dalšího příslušenství od prověřené značky Meva prodává společnost KOVER, spol. s r.o. v Jeseníku a okolí.
KOVER, spol. s r.o.
Sportovní areál Tenis Olten Czech Psáry, kurty s umělým povrchem, tenis, volejbal, nohejbal
Firma OLTEN CZECH s.r.o. provozuje v obci Psáry soukromý sportovní areál vhodný především pro tenisty. Kurty lze využít i pro volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.
Squashová škola pro děti s kvalifikovanými a zkušenými trenéry
Kvalifikovaní a zkušení trenéři ze squashové školy SBA Squash v Ostravě-Zábřehu budou dohlížet na Vaše děti při tréninku squashe, který svou jednoduchostí a hravostí nadchne i sportovní antitalenty.
SBA Squash, s.r.o.
Novinka - lehká softshellová bunda THINY s karabinou k zavěšení na batoh, poutko kalhot
Industrial Starter Czech s.r.o. má pro Vás novinku v softshellových bundách - zakupte si extra lehkou softhellovou bundu THINY s karabinou k zavěšení na batoh či poutko kalhot a nebudete chtít jinou.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Skupinové DNS cvičení s fyzioterapeutem ve fyzio fitness - sestava cviků podle Koláře
Mgr. Lenka Stacke pořádá pro zájemce z okolí Zlína, Napajedel, Otrokovic skupinové cvičení metodou DNS s fyzioterapeutem. Cviky podle Koláře jsou vhodné pro aktivní sportovce i začátečníky.
Zakázková výroba šál a čepic pro sportovní fanoušky od českého výrobce
Zakázkovou výrobou pletených výrobků se zabývá společnost PLETEX s.r.o., která pro vám zajistí čepice či šály s motivem vašeho oblíbeného sportovního klubu.
PLETEX s.r.o.
Sportovní areál, sportovní hřiště, Sportareál Satalice, hotel, ubytování, relax
Sportovní areál Praha - Satalice poskytuje svým návštěvníkům využití volného času. V areálu se lze také pohodlně ubytovat.
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Jarňáky s Lubošem! - Jarní prázdniny na Viktorce v Peci pod Sněžkou: termín od 12.března 2023 do 19.března 2023
Vážení rodiče a děti, jako již poněkolikáté pořádáme v období jarních prázdnin od 12.března 2023 do 19.března 2023 zimní pobytový tábor na horách - Jarňáky s Lubošem!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Jarní prázdniny na Viktorce v Peci pod Sněžkou: termín od 12.března 2023 do 19.března 2023
Vážení rodiče a děti, jako již poněkolikáté pořádáme v období jarních prázdnin od 12.března 2023 do 19.března 2023 zimní pobytový tábor na horách - Jarňáky s Lubošem!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Kam s dětmi o jarních prázdninách - volné termíny na horách od 12. března 2023 do 19. března 2023
Nepřehlédněte!!! - možnost využití dotace hl. m. Prahy ve výši 1000.-Kč. Je zapotřebí pouze vyplnění jednoduché žádosti - tábor je organizován DDM Praha 5.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Prodej přípravky pro výrobu vnadících směsí pro ryby, směsi pro sportovní rybolov
Prodejce, dodavatel přípravků pro výrobu vnadících směsí pro ryby, krmítková směs pro ryby, doplňky pro rybolov s různými příchutěmi nabízí MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Bezbariérový plavecký bazén Ústí nad Orlicí, tobogány, parní kabiny, malá vířivka
Přijďte navštívit Krytý plavecký bazén v Ústí nad Orlicí a protáhnout si tělo, vyčistit si mysl a zadovádět si s dětmi, využijte solárium, masáže, občerstvení a wifi zdarma.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Vodní radovánky v Aquacentru a aktivní odpočinek na bowlingu
Při cestě do Jeseníků se zastavte do Hotel Slunce Aquacentrum v Rýmařově, kde si můžete užít nejen vodní radovánky v aquacentru, ale také si aktivně odpočinout při hraní bowlingu.
Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Sportovní Centrum RIO Ústí nad Orlicí - moderní a účinné cvičení pro celé tělo
Jednotlivé hodiny vedou zkušení instruktoři, kteří Vám představí způsoby cvičení, efektivní cvičení za pomocí zkušeného instruktora.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Cyklistické oblečení ve vlastním designu, KALAS Sportswear, s.r.o.
Společnost KALAS Sportswear, s.r.o. vám vyrobí cyklistické oblečení ve vlastním designu již od pěti kusů.
Trička sportovní, pracovní i na volný čas ISSA LINE STRETCH z elastické bavlny – novinky
Sportovní, pracovní i volnočasová trička ISSA LINE STRETCH zajistí volnost a pohodlí při jakémkoliv pohybu. Vybírejte z novinek v katalogu společnosti Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Sportovní vybavení pro tenis, badminton, fitness, jogu nebo běh od SPORTPRO TEBE.CZ
Společnost SPORTPROTEBE.CZ je kamenná prodejna se sportovních vybavení, kterou najdete v Brně, ale i online internetových obchod s více jak 300 výdejními místy.
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.