Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Sportovní areál Tenis Olten Czech Psáry, kurty s umělým povrchem, tenis, volejbal, nohejbal
Firma OLTEN CZECH s.r.o. provozuje v obci Psáry soukromý sportovní areál vhodný především pro tenisty. Kurty lze využít i pro volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Půjčovna lodí řeka Sázava – zažijte dovolenou plnou zábavy v krásné přírodě
Chtěli byste vašim dětem dopřát dobrodružství na řece Sázavě? Pokud ano tak si neváhejte zapůjčit jednu z našich lodí a vyrazte na víkend či týden plný zábavy.
Nábytek z dovozu, bytové doplňky a sportovní potřeby v Bazaru v Sedlčanech
Bazar v Sedlčanech v okrese Příbram nabízí širokou škálu sortimentu jako je nábytek z dovozu, bytové doplňky, sportovní potřeby nebo elektroniku a telefony.
Příměstské tábory Podbrdsko – nižší ceny pro rodiče díky dotacím
MAS PODBRDSKO, z.s. zajišťuje příměstské tábory pro děti z Rožmitálska, Březnicka, Milínska a Hvožďanska za příznivé ceny, které je možné nabízet díky dotacím.
Soukromý sportovní areál pro tenisty, na volejbal nebo nohejbal
Společnost OLTEN CZECH s.r.o. provozuje od roku 2011 v Dolních Jirčanech ve Středočeském kraji soukromý sportovní areál především pro tenisty, ale mohou být využívány také na volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Adrenalinový park na Slapech - akční zábava na souši, na vodě i ve vzduchu
Společnost TEPfactor Water CUP s.r.o. se sídlem v Chotilsku provozuje na Slapech adrenalinový park, který nabízí akční zábavu na souši, na vodě i ve vzduchu.
Vyhlídkový let balonem po celé ČR
Společnost Balony Praha s.r.o. nabízí zážitkové lety balonem na míru s profesionálním pilotem.
Levné ubytování, restaurace, bowling Mladá Boleslav, firemní akce, oslavy, česká zahraniční kuchyň
Restaurace je součástí penzionu Sukorady, který se nachází 6 km od Mladé Boleslavi v obci Březno.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Škola bojových umění Mladá Boleslav, korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé
Škola bojových umění z Mladé Boleslavi nabízí možnost se naučit korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé.
Sportovní oddíly pro každého v TJ Sokol Králův Dvůr
Sportem ku zdraví. Ve zdravém těle zdraví duch. Staré a stále pravdivé rčení. Tím se řídíme i my v Tělocvičné jednotě Sokol Králův Dvůr. Sportujte s námi.
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závody
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závodní sporty a relaxační sporty, zdravotní tělocvik, cvičení rodičů s dětmi.
Kuželkářský a volejbalový oddíl s tradicí, Sokol Benešov
Sport pro každého. Buď aktivní a žij zdravě v každém věku. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Tě ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.
Tělocvičná jednota Sokol Benešov
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Vozítka pro děti Beroun - koloběžky a tříkolky pro děti od 4 let s parkovacími stojany
Koloběžky a tříkolky dodáváme jednotlivcům i mateřským školkám. Koloběžky jsou vhodné pro děti od 4 let a tříkolky od 3 let s maximální nosností do 30kg.
TJ Sokol Králův Dvůr, sportovní aktivity a cvičení v oddílech pro amatéry i profesionály
Všestranný sportovní rozvoj napříč generacemi zajišťuje tradiční organizace Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr. Pestrý výběr sportovních oddílů i možností cvičení pro širokou veřejnost.
Specializovaný plavecký e-shop, plavecké potřeby pro profesionální i rekreační plavání
Široký sortiment plaveckých potřeb naleznete na internetovém obchodě společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Kvalitní plavky, batohy, oblečení i sportovní hodinky.
Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
Fitness pryžové kotouče na činky pro posilovny odolné vůči odhozu Praha
Fitness pryžové (gumové) posilovací kotouče na činky od společnosti NOKO Servis s.r.o. sídlící nedaleko Prahy Vás osloví ať už zařizujete nebo modernizujete Vaše fitness centrum nebo posilujete doma.
Golfové hřiště v Mladé Boleslavi, 18-ti jamkové, s ubytováním, možnost výuky golfu a pronájmu vybavení
Milovníci golfu, na nic nečekejte a vydejte se na golfové hřiště Golf Mladá Boleslav EG - CENTER s.r.o. K dispozici máme 18 jamek vhodných nejen pro klasický trénink, ale rovněž mistrovská utkání.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
E-shop s plaveckou kosmetikou pro aktivní triatlonisty, potápěče i závodní plavání
Voděodolné a lehce omyvatelné tělové spreje či šampony s kondicionérem pro vlasy namáhané chlorem výhodně pořídíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Týmové oblečení pro sportovce, pánské triatlonové neopreny, sportovní batohy, e-shop
Kvalitní pánské neopreny, rychleschnoucí batohy či voděodolné vaky na věci výhodně nakoupíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Vše pro plavání, e-shop plavecké potřeby, plavky, brýle, čepice, pomůcky pro potápění
Plavecké potřeby pro rekreační i závodní plavání naleznete na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Velký výběr značkových brýlí, čepic i dámských, pánských a dětských plavek.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.