Venkovní i vnitřní kryté bazény zvou návštěvníky k rekreačnímu, kondičnímu a závodnímu plavání, k lekcím aquaerobiku, plavání pro veřejnost, pro školy a školky nebo k dovádění celé rodiny na toboganech, skluzavkách či dalších vodních atrakcích jako jsou sedací lavice se vzduchovou masáží nebo vyhřívané bazény pro děti.

Rekreační pobyt na horské chalupě s venkovním krytým bazénem se slanou vodou
Rekreační pobyt na horské chalupě zažijete s celou vaší rodinou na Chalupě Sněženka v Orlických horách. Naši hosté mají k dispozici venkovní krytý bazén se slanou vodou.
Chalupa Sněženka
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.
Bezbariérový plavecký bazén Ústí nad Orlicí, tobogány, parní kabiny, malá vířivka
Přijďte navštívit Krytý plavecký bazén v Ústí nad Orlicí a protáhnout si tělo, vyčistit si mysl a zadovádět si s dětmi, využijte solárium, masáže, občerstvení a wifi zdarma.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Vodní radovánky v Aquacentru a aktivní odpočinek na bowlingu
Při cestě do Jeseníků se zastavte do Hotel Slunce Aquacentrum v Rýmařově, kde si můžete užít nejen vodní radovánky v aquacentru, ale také si aktivně odpočinout při hraní bowlingu.
Ubytování v hotelu Slunce Rýmařov, zvýhodněné pobytové balíčky, firemní akce, motorkáři
Nabízíme Vám příjemné ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkový pokojích i rodinných apartmánech v blízkosti krás Jeseníků.
Venkovní Aquapark Ústí nad Orlicí - atrakce nejen pro děti ale i dospělé
Provozujeme letní zábavu jako je Aquapark , zde naleznete odpočinek pro celou rodinu - KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN Ústí nad Orlicí
TEPVOS,  spol. s r.o.
Moravskotřebovský aquapark – teplá voda, tobogán a zábava pro celou rodinu
Vydejte se za pěkného počasí s celou rodinou do Moravskotřebovského aquaparku. Užijte si odpočinek a relax v plaveckém a rekreačním bazénu a také na tobogánu.
Venkovní Aquapark Ústí nad Orlicí - atrakce nejen pro děti ale i dospělé
Provozujeme letní zábavu jako je Aquapark , zde naleznete odpočinek pro celou rodinu - KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN Ústí nad Orlicí
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Hřiště pro všechny Ústí nad Orlicí – víceúčelové hřiště s umělým povrchem
V zadní části Aquaparku v Ústí nad Orlicí se nachází pro všechny aktivní zájemce víceúčelové Hřiště pro všechny.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Suchá finská sauna s kapacitou 30 míst pro lepší obranyschopnost vašeho těla
Provozujeme špičkovou suchou finskou saunu - pro všechny příznivce saunování máme k dispozici 30 míst s perfektním vybavením - Sauna BAZÉN Ústí nad Orlicí
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí - technologie slané vody bez klasického chlórování
Krytý plavecký bazén, v Ústí nad Orlicí provozujeme moderní krytý plavecký bazén se slanou vodou bez chlóru - odpočinek a relax v každém počasí.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Aquabalanc efektivní trénink, zábavné cvičení na plovoucích podložkách
V Aquaparku Uherské Hradiště máte možnost vyzkoušet novou formu zábavného cvičení, která se stává hitem. Jde o efektivní trénink na plovoucích podložkách - Aquabalanc.
Krytý bazén, sportovní hala, zimní stadion a sportovní areál  v Hodoníně
Krytý plavecký bazén, sportovní hala, letní koupaliště, zimní stadion pro veřejné bruslení a sportovní areál či venkovní hřiště a skatepark v Hodoníně provozuje příspěvková organizace Teza Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Technické služby Moravská Třebová - pro lepší život ve městě
Technické služby Moravská Třebová jsou zde pro váš lepší život. Starají se o to, aby bylo město čisté a poskytovalo svým obyvatelům patřičné vyžití.
Plavecký, krytý bazén, koupaliště, plavání pro veřejnost
Krytý plavecký bazén ve Zlíně provozují Městské lázně STEZA Zlín. Koupaliště je otevřeno po celý rok, koupání pro veřejnost, je možné zde přijít i na kondiční plavání.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Letní koupaliště pro veřejnost Panorama, Zelené-venkovní bazény
V letních měsícících je pro veřejnost ve Zlíně k dispozici letní koupaliště Zelené a Panorama - venkovní bazény s atrakcemi, brouzdaliště i whirlpool.
Městské lázně, bazén, wellness, Vsetín
Pohyb, relaxace a pohodlí - to vše najdete v Městských lázních Vsetín. K dispozici jsou vám kryté bazény, ale i venkovní bazén Sokolák. Připravujeme pro vás nový pokladní systém a nově můžete využít taky nabídky občerstvení z mokrého baru. Vždyť co může být lepšího, než si vychutnávat drink přímo ve vodě? Krytý bazén má na délku 25 m, takže ho ...
Sleva na vstup 20%
S jedním čipem na sedm brněnských sportovišť po celém Brně a ještě navíc se slevou! Pokud si na čip nabijete alespoň 1000 korun, získáváte totiž slevu 20% na každý vstup. Hodinky jsou přenosné, takže slevu může využívat celá rodina, pár či skupina přátel. Nyní můžete s čipovými hodinkami navštívit Aquapark Kohoutovice, Bazén za Lužánkami, Bazén ...
Lekce aquaaerobic, cvičení ve vodě Vsetín
Společnost Vsetínská sportovní, s.r.o. pro Vás připravila lekce aquaaerobicu, kterými nejen zvýšíte Vaši fyzickou kondici, ale které Vám rovněž pomohou při redukci váhy a vytvarování krásných křivek. Aquaerobic, jež se cvičí ve vodě za doprovodu hudby, nezatíží Vaše klouby, páteř ani svaly, a je tak vhodný pro všechny věkové ...
Aquapark, koupaliště, tobogán, rekreační bazén Moravská Třebová
Prázdniny začínají, tak neváhejte a běžte s rodinou do zrekonstruovaného Moravskotřebovského aquaparku na koupaliště a rekreačního bazénu. Voda je zde vyhřívaná a děti si užijí spoustu legrace na tobogánu i skluzavce. Koupaliště - Moravskotřebovský aquapark: - plavecký bazén, který má 4 samostatné plavecké dráhy - rekreační bazén - vodní ...
Koupaliště Hustopeče
Krytý bazén a koupaliště Hustopeče Vám nabízí výhodnou cenu pronájmu krytého bazénu v termínu 26.5.,27.5,29.5,30.5 a 2.6. - 30.6. každý všední den od 8.00 - 18.00 hodin za 700,-/ hodina. (cena běžná 1.000,-/hodina). V neděli dne 1.6. v 14.00 Vás zveme na otevření koupaliště spolu s oslavou Dne dětí. Připravili jsme pro Vás spolu se Zámeckým ...