Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Lukostřelba, sportovní a rekreační střelba, dětské luky, silné luky, filmové rekvizity
Kompletní vybavení k lukostřelbě v prodejně či na eshopu JMA – Jakuba Matyáška z Opavy, který ručně vyrábí luky s moderními materiály.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Eshop výprodej sportovního zboží, oblečení, pomůcek za skvělé ceny
Eshop výprodej skladových zásob sportovního zboží, oblečení, pomůcek za skvělé ceny, nabídku pravidelně aktualizujeme!
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Rybářské potřeby MILO, rybářské pruty, sety, navijáky
Vybavení pro rybaření, rybářské potřeby MILO, pruty, sety, navijáky, háčky, křesla, podběráky, čluny, návnady a veškeré příslušenství prodává JP, akciová společnost.
Prodej, sleva 10% jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola a servis pro jízdní kola
U firmy M-CYKLON Uherské Hradiště je aktuálně platná sleva 10% na vybrané modely jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola. Poskytujeme i servis pro jízdní kola.
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Jízdní kola, koloběžky s příslušenstvím, pronájem Šumava
Kola, koloběžky, elektrokola a elektrokoloběžky pro ženy, muže a děti včetně příslušenství na Šumavě zapůjčuje Půjčovna Modrava ReaMut s.r.o.
Prodej, servis ebike, elektrokola-elektro kolo pro pohodlné cestování
Firma Autobaterie STABAT Uherské Hradiště-Zlínský kraj nabízí na prodej elektrokola a poskytuje servis zákazníkům. Vyberte si u nás elektro kolo, e-bike pro pohodlné cestování.
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště,  výroba nerezových a hliníkových konstrukcí Třebíč
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči nabízí nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště. Firma se zabývá také výrobou typových skluzavek a nerezových a hliníkových konstrukcí podle přání zákazníka.
Dámské, pánské, dívčí a chlapecké taneční zboží, Praha
Šití tanečního oblečení, svatebních a společenských šatů na zakázku dle přání a požadavků zákazníka, prodej obuvi, kosmetiky a doplňků realizuje společnost HELLER s.r.o., Praha 1.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
STICKY BAITS nástrahy, krmení pro ryby, rybářské potřeby, pruty - eshop
Společnost ZEDFISH provozuje eshop i prodejnu pro rybáře z okolí Uherského Hradiště a Hodonína. Máme vše potřebné - nástrahy, krmení pro ryby Sticky Baits, rybářské potřeby, pruty i jiné zboží.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí - technologie slané vody bez klasického chlórování
Krytý plavecký bazén, v Ústí nad Orlicí provozujeme moderní krytý plavecký bazén se slanou vodou bez chlóru - odpočinek a relax v každém počasí.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Reklamní a firemní textil s výšivkou nebo potiskem
Dámské a pánská trička, polokošile, košile, reklamní mikiny, outdoorové oblečení, sportovní oblečení, reklamní předměty a jezdecké oblečení od firmy Gabriela Hradová – Textil Hradová, Ústí n. Labem.
Letní dětský tábor v jižních Čechách se zajímavým programem, ubytování v chatkách i srubech
Zábavu pro mladší i starší děti zajistí Dětský letní tábor Jaroměř u Kaplice LDT Jaroměř s.r.o. z Ústní nad Labem. Tradiční dětský tábor rozprostírající se v lesnaté krajině u hranic s Rakouskem.
Prodej kol Tábor, kola pro dámy, pány i děti
Jízdní kola silniční, trekingová i horská, potřebné komponenty, příslušenství a doplňky pro cyklisty prodává společnost BIKESPACE v Táboře i na e-shopu.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Stínohry – herní doplněk na dětská hřiště – zábava ve dne i v noci
S našimi herními prvky se budou děti nejen bavit, ale i hádat a poznávat. Firma Dřevoslav s.r.o. vyrábí stínohry na dětská hřiště, které poskytují zábavu ve dne i v noci.
Dřevoslav s.r.o.
Lyžařské vosky MAPLUS, nástroje a sady pro voskování univerzálních i závodních lyží, prodej
Profesionální vosky pro univerzální i závodní lyže zajišťuje firma BRIKO - MAPLUS Ski Wax Ivana Fousková sídlící ve Lhotce u Ostravy. Kvalitní navoskování pro perfektní jízdu.
Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.