Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Pro rozvoj motoriky dětí zajišťujeme výrobu kreslící tabule a prohazovadel na dětská hřiště
Děti milují kreslení a hraní si s různými tvary a barvami. Kreslící tabule a prohazovadla jsou ideálními hračkami dětských hřišť pro podporu motoriky dětí. Široký sortiment nabízí Dřevoslav, s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Kvalitní dřevěné doplňky pro cyklostezky
Společnost Dřevoslav ze Slavonic vyrábí dolňkové prvky na cyklostezky. Na zakázku zhotoví odpočívadla, stojany na kola, odpadkové koše a další doplňky ze dřevěného masivu.
Dřevoslav s.r.o.
Hotel Kristián: jarní pobyty na Šumavě – kde příroda ožívá a komfort oslňuje
Buďte letošní rok o krok napřed a rezervujte si již nyní jarní pobyt na Šumavě za tu nejlepší cenu! Užijte si jedno z nejkrásnějších období v roce, kdy příroda ožívá a slunce hřeje do tváře.
Výroba dětských dřevěných domků a altánů – ve variantách se skluzavkou a šikmým nástupem
Na výrobu dětských dřevěných domků a altánů v různých variantách jako je se skluzavkou a šikmým nástupem se zaměřuje certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Vodní prvky na dětská hřiště – vyrábíme vodní hry, mlhoviště a mlžítka
Skvělou zábavu a příjemné osvěžení si v letních horkých dnech užijí děti na zahradách nebo dětských hřištích s vodními hrami a také mlhovištěmi či mlžítky, které vyrábí společnost Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Smyslový či pocitový chodník na zahradě přivede Vás i Vaše děti na nové vnímání přírody
Chcete-li poznat přírodu jinými smysly, než ji běžně vnímáte, pak vyzkoušejte smyslový chodník, určený jak pro děti, tak i dospělým, vyrobený firmou Dřevoslav, s.r.o. se sídlem ve Slavonicích.
Dřevoslav s.r.o.
Elektrické vozíky a skútry Selvo, jízdní kola, elektrokola, koloběžky, doplňky pro cyklistiku
Oázasport - Cyklosport Švec se specializuje na prodej i servis jízdních kol, elektrokol, elektrických vozíků a skútrů značky Selvo, koloběžek a doplňků pro cyklistiku.
Vzdělávací herní prvky na dětská hřiště - venkovní dřevěné pexeso
Dřevěná výuková či herní venkovní pexesa vhodné pro umístění na dětská hřiště vyrábí a dodává firma Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Dětský zahradní domeček námořník v bílé modrém pruhovaném provedení
Námořnicky vyladěný dětský zahradní domeček s plnohodnotnou střechou, okny i dveřmi, který je možné ponechat na zahradě celoročně, zakoupíte na e-shopu firmy Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Cyklistické oblečení ve vlastním designu, KALAS Sportswear, s.r.o.
Společnost KALAS Sportswear, s.r.o. vám vyrobí cyklistické oblečení ve vlastním designu již od pěti kusů.
Sportoviště v jižních Čechách s možností ubytování – vhodné pro sportovní soustředění a školní pobyty
Přemýšlíte o tom, kde se ubytovat s plnou třídou dětí? Chcete, aby si užily plno zábavy, ale zároveň i pohybu? Tak to máme pro vás skvělý tip.
Závěsná houpačka hnízdo pro relaxaci i odpočinek
Závěsné houpačky tzv. hnízdo pro relaxaci i odpočinek s dřevěnou konstrukcí zakoupíte u výrobce herních prvků nejen na dětská hřiště Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Cyklosport, prodej, e-shop, půjčovna a servis jízdních kol, elektrokol, koloběžek
Kvalitní jízdní kola, elektrokola a koloběžky nabízí Cyklosport Švec v Soběslavi.
Výroba a montáž herních prvků na dětská hřiště – houpačky, skluzavky, hrazdy
Realizací certifikovaných dětských hřišť a herních prvků, jako houpačky, skluzavky či hrazdy se zabývá Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Postaráme se o výrobu, odbornou montáž i následný servis.
Dřevoslav s.r.o.
Jízdní kola a výbava pro cyklisty – prodej ve městě Tábor
Chcete rozjet cyklistickou sezonu ve velkém stylu? Jste fanouškem cyklistiky a máte sportovního ducha? Potřebujete nové kolo nebo cyklistickou výbavu?
Jízdy na koních a ubytování pro rodiny s dětmi na malebné Farmě Malenice
Farma Malenice v okrese Strakonice leží nedaleko Národního parku Šumava a láka na dovolenou pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Užijte si jízdy na koních, pro začátečníky i pokročilé.
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště na cvičení a protahování
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště ke cvičení a protahování, jako jsou například hrazdy a lanové mosty, vyrábí certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Herní prvky – smrkové, modřínové, akátové, kovové, vrbové stavby
Výrobou herních prvků pro dětská hřiště, zahrady MŠ, veřejné prostory se zabývá společnost Dřevoslav, s.r.o. sídlící ve Slavonicích. Vyrábíme smrkové, modřínové, akátové, kovové prvky i vrbové stavby.
Dřevoslav s.r.o.
Herní prvky – balanční a enviromentální prvky na dětská hřiště z masivu
Výrobu a montáž herních prvků z masivu na dětská hřiště, jako jsou balanční a environmentální prvky, provádí společnost Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Prodej a servis jízdních kol a přestavba kol na zakázku - Bike Sport JOMA v Jindřichově Hradci
Jste vášnivými cyklisty a nejste si jisti, zda vaše kolo ještě odpovídá nejnovějším trendům? Nebo chcete jen přesedlat z obyčejného kola na elektrokolo? Naši zapálení prodavači jsou tu pro vás.
Prodej elektrokol Soběslav, prodej sportovního vybavení a oblečení
Prodej elektrokol a jízdních kol, běžek, snowboardů, sportovního oblečení a jiné vybavení pro sportovní aktivity. Servis kol, běžek , lyží, snowboardů, bruslí.
Prodej, sestavení a servis jízdních kol v Táboře
Jízdní horská, silniční, trekingová i městská kola za skvělé ceny s výborným servisem, velký výběr příslušenství a ochranných prostředků.
Hranolkoviště jako prostor určený pro děti ke hře s dřevěnými hranoly.
Seznamte se s novinkou pro děti – hranolkoviště, vhodné jak na zahradu, tak na dětská hřiště, kde si i Vaše dítko vyhraje s dřevěnými hranolkami, ale i jinými materiály.
Dřevoslav s.r.o.
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění, půjčovna kajaků, raftů, kánoí a jiných plavidel.
Cyklosport s prodejnou, půjčovnou a servisem jízdních kol, elektrokol, lyží i snowboardů
Široký výběr sportovních potřeb naleznete v kamenné prodejně v Soběslavi či na e-shopu firmy Cyklosport Švec. Zapůjčíme Vám jízdní kola a zajistíme odborný servis pro lyže i snowboard.