Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Lyžařská sezóna - lyžování, snowboarding, jízda na bobech nejen pro rodiny s dětmi
Ve Ski areálu Hlubočky je lyžařská sezóna v plném proudu. Užijte si u nás jízdu na lyžích, snowboardu nebo na bobech. Naše zimní středisko je ideální lokalitou nejen pro rodiny s dětmi.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Ski areál Hlubočky - lyžařská škola, lyžařské, snowboardingové kurzy
Pokud jste se rozhodli začít s lyžováním či snowboardingem a máte strach ze začátků na svahu, tak vám jistě pomůže naše lyžařská škola ve Ski areálu Hlubočky. Užijte si s námi pohodové kurzy.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Lyžování, sjezdovka pro saně a boby i další atrakce pro celou rodinu
Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce naleznete tratě pro sjezdové lyžování, sjezdovku pro saně a boby i další atrakce. Užijte si u nás zimní radovánky s celou rodinou.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Letní příměstský tábor plný zážitků pro Vaše děti
Letní příměstský prázdninový tábor 2024 pro děti z Olomouce, Prostějova a okolí pořádá Mateřská škola Kopretinka Olomouc. Děti si užijí spoustu legrace, budou jezdit po výletech a mít zážitky!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Cenově zvýhodněné vstupy do posilovny, fitness centra a permanentky pro studenty
Fitness Kočířovi zve všechny studenty do fitness centra FIT-KO Sport centrum BEST v Olomouci. Studenti mohou využít cenově zvýhodněné vstupy do posilovny, skupinová cvičení i permanentky.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Adrenalinové sporty - jízda v terénu vozem Hummer H1, H2
Hledáte adrenalin a zábavu? Chcete zažít jízdu v terénu vozem Hummer H1, H2?Navštivte areál Hlubočky nedaleko Olomouce zaměřený na sport a volnočasové aktivity.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Jediná a nejdelší korytová bobová dráha na Moravě - adrenalinový zážitek
Chcete zažít ten pravý adrenalinový zážitek? Pak navštivte Ski areál Hlubočky u Olomouce, kde mají jedinou a nejdelší korytovou bobovou dráhu na Moravě a zažijte kilometr adrenalinu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Otopný vysoušeč obuvi - sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv
Otopné sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv vyrábí a dodává firma KOVER, spol. s r.o. z Jeseníku. Pořiďte si kvalitní vysoušeč obuvi u nás.
KOVER, spol. s r.o.
Národní sportovní centrum Prostějov, sportovní hala, sportovní komplex, basketbal, volejbal, kongresový sál
Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex, který je určený především pro volejbal a basketbal. Lze využít i kongresový sál pro pořádání seminářů.
Národní sportovní centrum Prostějov, z. s.
Školní výlet s programem na míru - bobová dráha, lukostřelba, lanové překážky
Ski areál Hlubočky u Olomouce je ideálním místem pro školní výlet plný zážitků. Připraví vám zde program na míru, ve kterém si nejen děti užijí bobovou dráhu, lukostřelbu nebo lanové překážky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Propanbutanové spotřebiče, vařiče, PB láhve a další příslušenství – prověřené produkty značky Meva
Propanbutanové spotřebiče, vařiče, PB láhve a široký sortiment dalšího příslušenství od prověřené značky Meva prodává společnost KOVER, spol. s r.o. v Jeseníku a okolí.
KOVER, spol. s r.o.
Dětské tábory a školy v přírodě pro děti od 7  do 14 let v Dětský tábor Čekyně
Dětský tábor v Čekyni v okrese Přerov nabízí prostorný areál, který se využívá pro dětské tábory, školy v přírodě, ale také soukromé a firemní akce.
Aktivní příměstský tábor se sportovními aktivitami pro děti do 12 let – fitness herna pro děti
Pokud chcete Vašim dětem zpříjemnit letní prázdniny sportovními hrami a aktivitami, přihlaste je na příměstský tábor ve FIT-KO v Olomouci. V době letních prázdnin pořádáme fitness hernu pro děti.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Letní prázdninový příměstský tábor pro děti z mateřských škol a prvního stupně základní školy Olomouc, Přerov, Prostějov
Letní prázdninový příměstský tábor pro děti z mateřských škol a 1. stupně z Olomouce, Přerova a Prostějova pořádá mateřská škola Kopretinka Olomouc. Na našem táboře děti zažijí spousty zábavy.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Rybářské potřeby MILO  - JP, akciová společnost, Šumperk
Patříte mezi vášnivé rybáře či znalce špičkových rybářských potřeb značky MILO? Pak se vám jistě nemusíme dlouze představovat, stačí malé připomenutí.
Jumping, aerobik, bodystyling - skupinové cvičení, které vás motivuje a dodá energii
Pokud při cvičení potřebujete motivovat a dodat energii, pak navštivte FIT-KO v Olomouci, kde se protáhnete při jumpingu, aerobiku nebo bodystilingu - skupinová cvičení vám pomohou být na léto fit!
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Cvičení Kettlbell – vedené lekce pro začátečníky i mírně pokročilé
Jak správně cvičit s kettlebellem vás naučí na skupinových lekcích Kettlebell vhodných nejen pro začátečníky, ale i mírně pokročilé ve FIT-KU v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Rybářské potřeby MILO, rybářské pruty, sety, navijáky
Vybavení pro rybaření, rybářské potřeby MILO, pruty, sety, navijáky, háčky, křesla, podběráky, čluny, návnady a veškeré příslušenství prodává JP, akciová společnost.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Vysoce kvalitní nepromokavé trekingové boty, které vás nezklamou při práci ani na túře
Pořiďte si v eshopu firmy PALIČKA s.r.o. vysoce kvalitní a nepromokavé trekingové boty, které využijete nejen při práci v dešti, ale také na túře.
Funkční, kruhový trénink - cvičení s vlastní vahou pro posílení celého těla
Pokud hledáte efektivní zábavné cvičení, pak je pro vás ideální funkční nebo-li kruhový trénink, ve kterém se cvičí převážně s vlastní vahou. Začít můžete hned ve fitness centru FIT-KO v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Box, posilování, tabata, crossfit - fitness centrum denně otevřené
Fitness centrum D-Fitness je mezi klienty z lokality Přerov velmi oblíbené - otevřené je denně. Cvičí se u nás Crossfit, Tabata, Box. Rádi Vám poradíme při posilování.