Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Pravidelné skupinové lekce Flowin sportovní centrum Pardubice
Pravidelné skupinové lekce - cvičení ve skupině - moderní tréninkový systém Flowin tvaruje a udržuje pružné tělo za pomocí vlastní hmotnosti, H-centrum nabízí příležitost jak si aktivně zasportovat
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
Vysoce kvalitní nepromokavé trekingové boty, které vás nezklamou při práci ani na túře
Pořiďte si v eshopu firmy PALIČKA s.r.o. vysoce kvalitní a nepromokavé trekingové boty, které využijete nejen při práci v dešti, ale také na túře.
Cykloprodejna s velkým výběrem horských kol, prodej kvalitních dětských a dámských kol
Prodejem horských kol kvalitních a jedinečných značek se zabývá společnost BICYKLY.CZ s.r.o. ve své cykloprodejně v centru města Ostravy. Najdete u nás pánská, dámská i dětská kola a cyklo doplňky.
Krosová (crossová), trekingová kola levně včetně cyklo příslušenství
Firma KOSKA BIKE si pro Vás připravila skvělá crossová a trekingová kola. přijďte si pořídit nové kolo. Poskytujeme také celou řadu cyklistických potřeb a to nejen přilby a sportovní oblečení.
Stavba kol na zakázku
Táborská společnost Bikespace se zabývá stavbou kol na zakázku. Postaví Vám nové kolo dle Vašich přání a představ nebo upravíme a vylepšíme Vaše stávající.
Sportovní a dětská hřiště – tipy na volný čas
Hledáte tipy na volná čas s dětmi v Praze? Navštivte opravená sportovní a dětská hřiště projektu BB Centrum společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Fitness instruktor zdarma  - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici Pardubice
Fitness instruktor zdarma - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici, osobní trenéři,balíčky osobního trenérství, permanentní vstupy s osobním trenérem -badminton, tenis, spinning
Horská kola Tábor – jízdní kolo na Vaše adrenalinové cesty
Horská kola tábor můžete vybírat v kamenném obchodě či na internetu. Internetová společnost Bikespace Vám dodá horské kolo až přímo do domu. Vybrat si můžete ze široké nabídky.
Aquabalanc efektivní trénink, zábavné cvičení na plovoucích podložkách
V Aquaparku Uherské Hradiště máte možnost vyzkoušet novou formu zábavného cvičení, která se stává hitem. Jde o efektivní trénink na plovoucích podložkách - Aquabalanc.
Efektivní cvičení ve fitness s instrukcemi od zkušených trenérů - cvičení po porodu pro těhotné masáže batolat
Efektivní cvičení ve fitness s instrukcemi od zkušených trenérů, cvičení po porodu, pro těhotné, masáže batolat, H-centrum Pardubice
Sportovní klub Jihlava s areálem házené, hokejbalu, stolního tenisu, volejbalu
Sportovní areál pro účely házené, volejbalu i stolního tenisu naleznete pod Sportovním klubem Jihlava, z.s. Přijďte si zahrát některý z kolektivních sportů a naplňte tak smysluplně Váš volný čas.
Servis kol Tábor
Společnosti Bikespace nabízí cyklistům z Tábora a okolí kvalitní záruční, běžný, preventivní nebo specializovaný servis všech typů kol pro bezpečnou a bezstarostnou jízdu.
Funkční, kruhový trénink - cvičení s vlastní vahou pro posílení celého těla
Pokud hledáte efektivní zábavné cvičení, pak je pro vás ideální funkční nebo-li kruhový trénink, ve kterém se cvičí převážně s vlastní vahou. Začít můžete hned ve fitness centru FIT-KO v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Velký výběr cyklo oblečení – bundy, dresy, kalhoty, rukavice, trika od Maloja a Castelli
Cyklistická sezóna je v plném proudu. Než vyrazíte na cesty pořiďte si u firmy Bicykly.cz Ostrava kvalitní cyklo oblečení, cyklo trika, bundy, kalhoty, dresy, rukavice značek Maloja a Castelli.
Výroba pískovišť na dětská hřiště z přírodního masivu
Pískoviště na dětská hřiště z přírodního masivu Vám vyrobí certifikovaný výrobce dětských hřišť a herních prvků - společnost Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Fitness pryžové kotouče na činky pro posilovny odolné vůči odhozu Praha
Fitness pryžové (gumové) posilovací kotouče na činky od společnosti NOKO Servis s.r.o. sídlící nedaleko Prahy Vás osloví ať už zařizujete nebo modernizujete Vaše fitness centrum nebo posilujete doma.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Jízdní kola na zakázku Tábor
Pro skutečné nadšence do biků má firma Bikespace z Tábora nabídku na sestavení jízdního kola na zakázku podle Vašich představ a zadání s použitím špičkových komponentů a legendární značky rámů.
Prodej elektrokola  Altitude Powerplay Carbon, Rock Machine Blizzard - novinky v kolekci 2018
Novinky v kolekci 2018 - nová elektrokola Altitude Powerplay Carbon a Rock Machine Blizzard. Specialistou na prodej elektrokol v Ostravě je firma BICYKLY.CZ s.r.o.
Test kol před koupí Tábor
Aby investice do jízdního kola přinesla opravdovou radost z jízdy, nabízí firma Bikespace z Tábora možnost testování a vyzkoušení celé řady modelů jízdních kol před samotným zakoupením.
Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Kvalitní české koloběžky Morxes, Mibo, Kostka - prodejna koloběžek pro dospělé
Prodejna Koloběžky ze Zálešné je specializovaná prodejna na kvalitní české koloběžky pro dospělé zn. Morxes, Mibo, Kostka. Klientelu máme především z Moravy, z regionu Zlín, Olomouc, Ostrava, Hodonín.
Výroba sportovního vybavení Hradec Králové - vybavení pro tělocvičny, hřiště a sportovní haly
Zabýváme se výrobou kompletního sportovního vybavení pro školky, školy nebo sportovní organizace - V SPORT HK s.r.o. Hradec Králové