Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Luxusní extrémní celoodpružená horská elektrokola - motobike Brinco
Celoodpružená luxusní horská elektrokola, singletracky, MTB, BMX elektrokola, motobike pro extrémní cyklistiku a sjezdy - výhradním zastoupením Bultaco Brinco je firma BULTACO Space v Brně.
Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.
První půjčovna elektrokol na Semilsku opět otevřena duben až říjen!
Duben až říjen si můžete utužit vaše zdraví s naší půjčovnou elektrokol - levný, zdravý a ekologický způsob dopravy po turistických stezkách
Posílení, regenerace a uvolnění svalů s XBody Actiwave v Olomouci
Pro posílení, regeneraci a uvolnění svalů vyzkoušejte lekce s XBody Actiwave ve FitCentru GAMBARE v Olomouci - je to trénink 21. století: EMS trénink.
Fitcentrum Pavla Jablonického - roční permanentky, tréninkový plán
Posilovna není pouze o strojích a činkách, ale také se zde zbavíte stresu a zlepšíte svou kondici. Pokud stále váháte zda navštívit fitcentrum, tak je zde PROFI STUDIO JABLONICKÝ, které vás přesvědčí.
Tabata, břišní tance, osobní trenér Olomouc
Pokud si chcete zpevnit postavu nebo máte prostě jen rádi pohyb, pak navštivte FitCentrum GAMBARE v Olomouci, kde si můžete vyzkoušet břišní tance nebo si zvýšit fyzičku i sílu u cvičení Tabata. K dispozici je zde pro vás také osobní trenér, který vám vypracuje tréninkový plán na míru. Co vše na vás v našem fitness centru čeká? - posilovna - ...
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
Teplákové soupravy Adidas - tréninkové a vycházkové soupravy
V našem eshopu vám nabízíme teplákové soupravy Adidas pro děti. Teplákové soupravy jsou k dispozici v několika barvách.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
VacuShape - nenáročné cvičení a účinné spalování tuků pro břicho, nohy a hýždě
Pokud chcete trvale zhubnout v oblasti břicha, nohou nebo hýždí, vyzkoušejte nenáročné cvičení ve Studiu Salvea v Hranicích na stroji VacuShape - podtlakový pohybový systém pro účinné spalování tuků.
Studio Salvea Helena Vavříková
Fotbalový klub FC Slovan Liberec, prvoligový tým, výchova mladých fotbalistů
Fotbalový klub FC Slovan Liberec je prvoligový tým české fotbalové ligy s bohatou tradicí, mládežnickou akademií s výchovou mladých fotbalistů a s týmy mužů i žen.
Prodej horolezecké a turistické obuvi Praha - boty pro horolezectví, turistiku a volný čas
Od lehkých modelů pro městskou turistiku a volný čas, přes multifunkční outdoorovou obuv, klasické pohorky po modely pro expediční výškové horolezectví.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Eshop-outdoorová, mountain, trekingová-treková, lovecká, myslivecká obuv
Kvalitní outdoorová, trekkingová, mountain obuv do hor i lovecká, myslivecká obuv zn. Grisport je na prodej v eshopu firmy VALVO Zlín. Nahlédněte na náš web a pohodlně nakupujte.
Sportovní tréninkové pomůcky - Překážkový set DS 11 set s tyčkou 6x včetně tašky
Překážky agility jsou nedílnou součástí tréninkové jednotky a jsou vhodné pro trénink různých druhů sportu. Sportovní překážky nabízíme ve velkém výběru za zajímavé ceny - PRODEX AZ s.r.o. Varnsdorf
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Prodej, servis jízdních kol - trekingová kola dámská, pánská, dětská
Na prodejně Kola PEHAL Uherské Hradiště zakoupíte výhodně trekingová kola - na prodej dámská, pánská a dětská kola. Poskytujeme celoročně i servis jízdních kol.
Skupinový funkční kruhový trénink Zlín - kruháč, skvělé výsledky v krátké době
Přijďte si pořádně zacvičit na kruhový trénink do sportovního centra ve Zlíně! Sportcentrum Maty Zlín nabízí skupinové funkční kruháče, které Vám zaručí skvělé výsledky ve velmi krátkém čase.
Obranné prostředky a zbraně včetně střeliva - airsoft, flobertky, vzduchovky - e-shop
V e-shopu Canonico.cz naleznete obranné prostředky, vzduchovky, flobertky nebo airsoft zbraně včetně střeliva. Provozován je firmou OHŇOSTROJE Krupička, s. r. o. Praha.
Sportovní oblečení, sportovní obuv a vybavení Praha
Je tu jaro a s ním i sezóna výletů do přírody a hor. Pokud jste se i vy rozhodli zamířit do přírody, neměli byste podceňovat sportovní oblečení a vybavení.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Prožijte aktivní život s Prosportem - sportovní vybavení
Prosport je záruka kvalitního trávení času. Náš velkoobchod se sportovním zbožím vás totiž vybaví na turistiku, horolezectví, lyžování i na další aktivity sportovního vyžití.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Nenáročné cvičení pro ženy na strojích - efektivní a rychlé hubnutí
Studio Salvea v Hranicích si oblíbí ženy, které mají rády nenáročné, ale především efektivní cvičení na strojích - zhubněte rychle a efektivně.
Studio Salvea Helena Vavříková
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Jarní hubnutí, tvarování a zpevňování postavy vám dodá seběvědomí
Nyní nastává ten správný čas na jarní hubnutí, a proto neváhejte a navštivte Studio Salvea v Hranicích, kde vám pomůžeme s tvarováním a zpevňováním postavy, které vám dodá sebevědomí.
Studio Salvea Helena Vavříková
Prodej maskovací sítě, vojenské boty kanady, vojenské kecky
ARMPEX s.r.o. obchod s vojenským materiálem. Nabízíme různou vojenskou výstroj, techniku a materiál.
Efektivní cvičení pomocí závěsných systémů TRX
Závěsné systémy TRX – cílené cvičení pro ženy i muže, úplné začátečníky i elitní sportovce
Funkční oblečení na kolo, cyklooblečení - spodní prádlo, trika, mikiny i bundy
Funkční oblečení na kolo zakoupíte u firmy Koska Bike, která působí v okolí Opavy i Vítkova. V našem širokém sortimentu cyklooblečení najdete spodní prádlo, trika, mikiny, bundy a spoustu dalších.
Ubytování v hotelu a pronájem sportovní haly Roudnice nad Labem
Pořádáte sportovní soustředění, firemní sportovní víkend nebo jinou hromadnou akci? Využijte nabídky ubytování a pronájmu sportovní haly basketbalového klubu v Roudnici nad Labem.