Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Mobilní sezónní kluziště, bruslení pro veřejnost Semily
Sportovní centrum Semily nové nabízí mobilní sezónní kluziště, bruslení pro veřejnost v období od prosince do února.
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Vozítka pro děti Beroun - koloběžky a tříkolky pro děti od 4 let s parkovacími stojany
Koloběžky a tříkolky dodáváme jednotlivcům i mateřským školkám. Koloběžky jsou vhodné pro děti od 4 let a tříkolky od 3 let s maximální nosností do 30kg.
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Eshop fotbalové potřeby - boty, kopačky halové, Turf Joma Top Flex, brankářské rukavice Uhlsport
Firma M-TRADE Zlín provozuje eshop, kde zakoupíte fotbalové potřeby, obuv. Vybírejte kopačky Turf, halové kopačky Joma Top flex, na výběr jsou i brankářské rukavice Uhlsport, chrániče a další doplňky.
Hliníkové nýtované čluny, lodě, vodní skútry, lodní motory pro sport i rekreaci, prodej
Sportovní čluny i rekreační lodě naleznete u společnosti MARINE s.r.o. z Nového Města nad Metují. Široký sortiment nafukovacích, hliníkových i laminátových člunů.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Asociace pro sdružování, podporu a propagaci basketbalových týmů, organizace soutěží
O organizaci a rozvoj českého basketbalu se stará národní sportovní svaz Asociace prvoligových klubů APK sídlící na Praze 6. Řídíme veškeré basketbalové soutěže, reprezentace mužů, žen i juniorů.
Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku se sportovištěm
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku je ideální místo pro zimní i letní sportovní soustředění. Hezké ubytování se sportovním areálem, půjčovnou potřeb.
Ubytujte se v našem Sportovním centru Semily za super ceny
Levné ubytování jak na víkend, tak po celou dobu prázdnin – firemní a společenské akce - Sportovním centru Semily
Eshop potřeby pro mažoretky - hůlky, kostýmy, oblečení, kozačky, piškoty
CheerTwirl.cz je největší specializovaný eshop v Evropě, zaměřený na obuv, kostýmy, potřeby pro mažoretky. Pořídíte u nás mažoretkové hůlky, oblečení, kozačky, piškoty i tašky.
MADMAX Slimming Belt neoprenový opasek pro spalování tuků, tvarování postavy - eshop
V eshopu firmy MADENYS - Zlínský kraj pořídíte neoprenový opasek pro efektivní spalování tuků a tvarování postavy, Madmax Slimming and Support Belt. Pomáhá i lepšímu držení těla, uleví od bolestí zad.
Fitness opasek pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku - Madmax Syntetic Dip Belt
V eshopu firmy MADENYS s.r.o. zakoupíte fitness pomůcky včetně fitness opasků. Doporučujeme Fitness opasek MADMAX Syntetic Dip Belt pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku.
Nepromokavý oblek - výhodně nakoupíte armádní oblečení a vybavení
Akční ceny vojenského materiálu – nepromokavý oblek, maskáče, boty, batohy, sítě a mnoho dalšího – navštivte náš Armyshop
TJ Sokol Králův Dvůr, sportovní aktivity a cvičení v oddílech pro amatéry i profesionály
Všestranný sportovní rozvoj napříč generacemi zajišťuje tradiční organizace Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr. Pestrý výběr sportovních oddílů i možností cvičení pro širokou veřejnost.
Eshop posilovací trhačky Madmax - pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, při zvedání závaží
Posilovací trhačky Madmax v eshopu firmy MADENYS s.r.o. - vhodné pro profesionální sportovce i návštěvníky posilovny pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, zvedání těžkého závaží.
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga - prodej Varnsdorf
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga, lehká, pohodlná obuv na fotbal, povrch kůže, syntetická podšívka, tvarovaná vložka, odolná podešev. Prodej PRODEX AZ s.r.o., Varnsdorf.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.