Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Airsoftové zbraně - pistole, pušky, střelivo, Eshop - výdejní místo Praha
Jste začínajícím nebo zkušeným hráčem airsoftu? Pak jistě oceníte výběr aisoftových zbraní, pistolí, střeliva a jiných doplňků pro tuto kategorii, které zakoupíte na e-shopu Canonico.cz.
Kamínka pod kotlík Jičín – skvělé vaření venku na ohni
Nabízíme novinku kamínka pod kotlík, široké využití v kempech, na chalupě, na táboře nebo při rybaření - prodej armyshop eshop ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Výroba a prodej věžových sestav a rozhleden - atraktivní zábava pro děti
Uvažujete-li jak zaměstnat vaše děti zábavou či nějakou aktivitu, zvolte firmu Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic, která vyrábí a zprostředkovává nejen atraktivní věžové sestavy, ale i rozhledny.
Dřevoslav s.r.o.
Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Skládací vařič Fox Jičín - kompaktní vařič s integrovaným zapalovačem
Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas - ARMPEX s.r.o. Jičín
Prodej, servis jízdních kol, elektrokol - cykloprodejna, cykloservis
Sport-Racing-Bike Zlín je cykloprodejna a cykloservis pro zákazníky v okolí Zlína. Zajišťujeme servis jízdních kol i elektrokol, na prodej máme jízdní kola různých značek a elektrokola Dema, Superior.
Kvalitní spací pytel khaki přímo z policejních skladů
Pořiďte si spací pytel khaki, který splňuje ty nejnáročnější podmínky pro přespání - ARMPEX s.r.o. Jičín
Dodávka a prodej mantinelů RAITA a dalšího vybavení pro zimní a multifunkční stadióny
Pro zimní a multifunkční stadiony vyrábí firma RAITA mantinely a příslušné vybavení. Prodej a dodávku těchto mantinelů poskytuje společnost Silesia WM s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Dámské taneční oblečení Praha, na zakázku – jedinečné a pohodlné
Je tanec Vaší vášní? K tanci patří i krásné šaty. Krásné, originální, jedinečné a pohodlné dámské i pánské plesové a taneční oblečení na zakázku Vám navrhnou a ušijí v salonu Heller s.r.o. v Praze.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Utkání házené Zlín - aktuální program, sportovní hala Datart
Utkání házené ve Zlíně a její aktuální program můžete sledovat díky sportovní hale Datart, která se specializuje na pořádání sportovních i kulturních akcí.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní zboží prodej Praha - podniková prodejna PROSPORT PRAHA s.r.o.
Pro nákup sportovního zboží nebo pro vyzvednutí zboží zakoupeného na e-shopu navštivte podnikovou prodejnu firmy PROSPORT PRAHA s.r.o. v Praze. Prodávají zde kvalitní sportovní zboží světových značek.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Baletní a tréninkové oblečení Praha – široký sortiment, výběr barev
Věnujete se baletu a tanci? Pak Vás jistě uchvátí široký výběr kvalitního baletního a tréninkového oblečení salonu HELLER s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Specializovaný plavecký e-shop, plavecké potřeby pro profesionální i rekreační plavání
Široký sortiment plaveckých potřeb naleznete na internetovém obchodě společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Kvalitní plavky, batohy, oblečení i sportovní hodinky.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Vybavení pro lukostřelbu včetně luků vlastní výroby na eshopu
Vše potřebné pro rekreační i sportovní lukostřelbu včetně luků a příslušenství vlastní výroby seženete na eshopu JMA - Jakub Matyášek.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Silniční kola Tábor – kvalitní cyklistické potřeby
Dodáváme silniční kola a kvalitní cyklistické potřeby nejznámějších značek. Naší prodejnu naleznete v Táboře.
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti