Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Prodej jízdních kol - špičková horská i silniční kola
Prodej jízdních kol vám poskytne firma KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která nabízí špičková horská i silniční kola v Opavě a okolí.
Golfové hřiště v Mladé Boleslavi, 18-ti jamkové, s ubytováním, možnost výuky golfu a pronájmu vybavení
Milovníci golfu, na nic nečekejte a vydejte se na golfové hřiště Golf Mladá Boleslav EG - CENTER s.r.o. K dispozici máme 18 jamek vhodných nejen pro klasický trénink, ale rovněž mistrovská utkání.
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Armyshop, prodej vojenského materiálu, výstroje, techniky, vysílačky, maskáče
Zajišťujeme prodej vojenského materiálu v našem armyshopu v kamenném obchodě v Kumburském Újezdu nebo e-shopu, najdete u nás rozmanitý vojenský materiál, výstroj, techniku, vysílačky, maskáče aj.
Prodej značkových jízdních kol – horská, silniční a dětská kola
Na prodej jízdních kol - horských, silničních a dětských – kultovních značek Rocky mountain, Bianchi, Rock machine, MRX, Scud se specializuje firma BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě.
Venkovní workoutová plocha – přirozený pohyb pro tělo na čerstvém vzduchu
Sportcentrum Maty ve Zlíně je sportovní centrum disponující venkovní workoutovou plochou pro venkovní kruhové či posilovací tréninky. Pokud máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu, přijďte.
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Hoverboardy, kolonožky pro dospělé i děti - eshop, prodej
V eshopu bike-centrum.cz i na firemní prodejně v Hulíně pořídíte kolonožky - hoberboardy. Jde o revoluční ekologický produkt pro osobní přepravu, který je vhodný pro dospělé i děti.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Kvalitní maskáče z třívrstvého materiálu, Kalhoty ECWCS – Prodej vojenského materiálu - ARMYSHOP
Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas - ARMPEX s.r.o. Jičín
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.
Půjčovna karavanů Praha – pro dovolenou bez omezení
Ještě nevíte, kam na dovolenou? S karavanem z půjčovny J.M.Trade spol. s.r.o. - CAMPING CITY z Prahy se můžete rozhodnout doslova na poslední chvíli. Půjčujeme karavany s velikostí až pro 6 osob.
Prožijte firemní akci v příjemném prostředí zábavního centra A-SPORT
Uspořádejte si firemní akci u bowlingového nebo ricochetového zápasu v prvotřídním zábavním centru - A-SPORT Hradec Králové
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Kvalitní jízdní kola pro Vaše děti, včetně vybavení na kolo od poctivého prodejce
Velký výběr dětských jízdních kol nebo vybavení na kolo pro Vaše nejbližší a profesionální přístup zažijete v naší kamenné prodejně TWINSPORT v Třebíči.
Prodej jízdních kol nejznámějších značek pro celou rodinu
Prodej jízdních kol vám poskytne společnost Twinsport v Třebíči, která má ve svém sortimentu nová značková horská, crossová i silniční kola pro celou vaši rodinu.
Trendy maskáčové oblečení - trička, mikiny, bundy, kšiltovky
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má kolekci dámského, pánského i unisex maskáčového oblečení jako trička, mikiny a kšiltovky, které si můžete nechat také potisknout.
Reklamní potisk, s.r.o.
Sportovní, cyklo, tenisové ponožky od českého výrobce z kvalitního materiálu
Mějte vaše nohy jako v bavlnce i při sportu. Kvalitní sportovní ponožky od českého výrobce - firmy DVJ Jiří Honeš brání pocení a zápachu, proto jsou vhodné na kolo, tenis i běh.
DVJ-ponožky s.r.o.
Letní příměstský sportovní tábor plný pohybu - Léto 2018 pro děti od 7 do 14 let
Přihlaste své děti na skvělý letní příměstský sportovní tábor 2018 pro děti od 7 do 14 let v CDU Sport v Ostravě – Výškovicích. Děti si užijí spoustu legrace, ale především zažijí týden plný sportu.
CDU SPORT Ostrava
Hrací sestavy, herní prvky pro dětská hřiště na zahradu - výroba
Společnost BRENUS, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výrobu spárovek, ale výroba je zaměřena i na hrací sestavy a herní prvky pro dětská hřiště. Bližší informace zašleme na vyžádání.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Letní příměstský tábor pro předškolní děti pořádá Lesní mateřská školka
Lesní mateřská škola, školka Zlín - Jaroslavice pořádá Letní příměstský tábor pro předškolní děti ve věku 3-7 let.
Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate - profesionální cvičební lekce TRX
Profesionální cvičební lekce jako je TRX, Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate a mnoho dalších nabízí Sportcentrum Maty Zlín.
E-shop s plaveckou kosmetikou pro aktivní triatlonisty, potápěče i závodní plavání
Voděodolné a lehce omyvatelné tělové spreje či šampony s kondicionérem pro vlasy namáhané chlorem výhodně pořídíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.