Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Golfové hřiště pro všechny věkové skupiny - členství v golfovém klubu má výhody
Pro příznivce golfu z okolí Zlína a Kroměříže je k dispozici golfové hřiště v Holešově. Golf je sport vhodný pro všechny věkové skupiny, zvažte výhody členství v Golfovém klubu Holešov.
Výškovický vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech pro hobby sportovce
V hale CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích bude probíhat vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech, který je určen pro hobby sportovce.
CDU SPORT Ostrava
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Prodej širokého sortimentu reklamního a sportovního textilu – eshop
Připravujete pro své zákazníky reklamní trička nebo jiný sportovní textil a hledáte dodavatele, který má v nabídce široký sortiment? Navštivte eshop Obchodní a reklamní agentury Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Box club Gambare - kondiční box, lekce s osobním trenérem nebo v tréninkových skupinách
Pokud se chcete naučit boxovat, pak se přidejte do Box clubu Gambare v Olomouci. Vybrat si můžete kondiční box, box lekce s osobním trenérem nebo box v tréninkových skupinách. Přidejte se k nám!
Multifunkční hřiště a arény – mnoho variant provedení na výběr
Multifunkční hřiště a arény pro sportovní vyžití mnoha sportů založené na principu stavebnicového systému s nepřeberným množstvím variant provedení nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Dětské, sjezdové lyže - půjčovna, servis lyží
Cyklosport Vizovice najdete nedaleko Zlína. V zimním období poskytuje servis lyží a v provozu je i půjčovna - na výběr máme carvingové sjezdové lyže pro dospělé i dětské lyže.
Upravené parky a dětská hřiště pro volný čas a relaxaci - BB Centrum Praha 4
Volný čas dětí a dospělých z Prahy 4 je nyní možné využít k relaxaci, návštěvě upraveného parku či dětského hřiště díky areálu BB Centrum, který neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Kurz plavání kojenců a batolat dá vašim dětem správný základ do života
Kurzy plavání pro děti v období kojenců, přes batolata až po děti školou povinné zajišťuje Plavecký klub Chobotnička. Naše pobočky najdete v Prostějově, Přerově i v Olomouci.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.
Eshop fotbalové míče Select - kvalitní tréninkové a zápasové míče
Širokou nabídku fotbalových míčů značky Select nakoupíte na eshopu sportcom.cz. Najdete zde kvalitní tréninkové a zápasové míče na trávu i na umělý povrch.
Naše společenské a tréninkové šaty z Vás udělají okouzlující pár
Je tanec Vaším snem? Všem nám je jasné, že bez dřiny a potu to nepůjde. Ale proč se ještě k tomu v době trénování trápit v nepohodlných a špatně padnoucích teplácích?
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Dětská stavebnice Blesk – rostoucí odrážedlo, kolo či koloběžka pro děti 2-6 let v jednom
Všechny rodiče jistě nadchne novinka společnosti Kovodružstvo, v.d. ze Žebráku – dětská stavebnice Blesk - rostoucí odrážedlo, kolo, koloběžka nebo tříkolka pro děti 2-6 let, vše v jednom produktu.
Pro skvělou postavu a posílení zdravého svalstva vyzkoušejte EMS trénink s XBody actiwave
Získejte skvělou postavu a posilte své zdravé svalstvo jen za 2x20 minut týdně s XBody actiwave - nově si EMS trénink můžete vyzkoušet ve fitness centru Gambare v Olomouci.
Wellnes hotel v Krkonoších, ubytování, vlastní sjezdovka a vlek, Pec pod Sněžkou
Ubytování, restaurace, wellness, sauny, masáže, vlastní sjezdovka a vlek v Krkonoších nabízí Bouda Máma wellness hotel SUPER SPORT spol. s r.o., Pec pod Sněžkou.
Hliníkové fotbalové branky - dodávky včetně sítí
Přenosné hliníkové fotbalové branky slouží pro perfektní zdokonalení při hře.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Kurzy plavání pro školy i plavecké kurzy pro kojence
Kurzy plavání pro školy, stejně jako plavecké kurzy určené pro kojence, organizuje Plavecký klub Chobotnička v Přerově.
Poukázky a permanentky - nenáročné cvičení pro všechny, co chtějí být fit
Udělejte radost sobě nebo své kamarádce či mamince a zakupte jim poukázku nebo permanentku na nenáročné cvičení do Studia Salvea v Hranicích.
Studio Salvea Helena Vavříková
Prodej tanečních šatů a obuvi Praha - Potřebujete šaty do tanečních, u nás si jistě vyberete!
Společnost HELLER s.r.o.nabízí prodej tanečních šatů a obuvi. Zabýváme se prodejem sortimentu pro sportovní a taneční šaty.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Dětská hřiště Berliner Seilfabrik – originální, variabilní a bezpečná
Vybíráte kvalitní vybavení dětského hřiště? Obraťte na společnost Hags Praha s.r.o., dodavatele originálních dětských hřišť Berliner Seilfabrik, která jsou odolná a vyrobená z bezpečných materiálů.
Brankářské rukavice pro špičkové brankáře i začátečníky - eshop, prodej
Kvalitní brankářské rukavice jsou nedílnou součástí vybavení každého brankáře - profesionální brankářské rukavice značky Uhlsport si vyberete v e-shopu sportcom.cz.
Náhradní díly na jízdní kola, výroba, e-shop, prodej okres Trutnov
Náhradní díly na jízdní kola, e-shop, výroba a prodej lanek, strun, stojanů, měřidel, bowdenů, ručního nářadí a fréz zajistí společnost KOVYS CZ, s.r.o. z okresu Trutnov.
Výprodej jízdních kol-sleva až 50% u vybraných modelů
Po celý rok můžete využít výprodej na vybrané modely jízdních kol v prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice. Konkurujeme hravě prodejnám ve Zlíně.
Sportovní jezdecký klub, parkurové skákání
Přijímáme nové členy do Ligy zemědělských škol v parkurovém skákání. Klub je určen pro studenty naší školy, ale i pro zájemce mimo školu - Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim