Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Luky, šípy, kuše eshop – nákup bez registrace, rychlé doručení, široký výběr
Široký výběr luků, šípů, kuší a veškerého vybavení k lukostřelbě pro začátečníky i pokročilé nabízí eshop JMA - Jakub Matyášek. Nákup je snadný, doručení rychlé.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Vybavení a zařízení pro zimní stadiony, rolby, mobilní kluziště, mantinely a hokejové branky
Prvotřídní vybavení zimních stadionů včetně roleb na úpravu ledu, brusek bruslí, časomíry, mantinelů a sedaček Vám poskytne společnost Silesia WM s.r.o. z Ostravy.
Výškovický vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech pro hobby sportovce
V hale CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích bude probíhat vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech, který je určen pro hobby sportovce.
CDU SPORT Ostrava
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Funkční oblečení na kolo, cyklooblečení - spodní prádlo, trika, mikiny i bundy
Funkční oblečení na kolo zakoupíte u firmy Koska Bike, která působí v okolí Opavy i Vítkova. V našem širokém sortimentu cyklooblečení najdete spodní prádlo, trika, mikiny, bundy a spoustu dalších.
Dětská kola pro všechny věkové kategorie - atraktivní, kvalitní, lehká
Firma KOSKA BIKE se zabývá prodejem a servisem jízdních kol včetně cyklistického příslušenství. V neposlední řadě ve svém sortimentu nabízí dětská kola pro všechny věkové kategorie.
Cvičení, fitness i sportovní výživa|Opava - nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší
Nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší? U firmy PEPA sport Opava spol. s r.o. nakoupíte: - permanentka na cvičení, fitness i se speciální sportovní výživou - cvičení, kruhový tréning, posilovna, bosu, spining, tělocvična, jump (trampolínky), box s trenérem, trénink s osobním trenérem - sportovní výživa včetně carnitinu, spalovače tuků, ...
Norské svetry s membránou, treková obuv, batohy - prodej outdoorového vybavení
Prodejem outdoorového vybavení se zabývá TrekObchod. Najdete u nás trekovou obuv, batohy i hřejivé norské svetry s membránou a další potřeby pro turisty. Navštivte naši prodejnu v Novém Jičíně.
E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Specializovaný cykloservis - prohlídky a opravy všech typů jízdních kol
Společnost Cyklosport HaF je specializovaný cykloservis, který vám nabídne prohlídky a opravy všech typů jízdních kol v Opavě a okolí.
Prodej rybářských potřeb - pruty, navijáky, krmení a doplňky
Prodejna a e-shop s rybářskými potřebami Ladislav Král nabízí široký sortiment rybářského zboží, kde naleznete všechny rybářské doplňky, včetně prutů, krmení a navijáků.
Kompletní servis jízdního kola - seřízení, opravy
Kompletní servis jízdního kola nebo seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike poblíž Opavy.
Cyklodoplňky, cyklooděvy - vše na kolo, vhodný dárek pro všechny
Cyklosport H&F je specializovaný obchod na prodej a servis jízdních kol včetně cyklodoplňků a cyklooděvů v Opavě a okolí.
Cykloservis Cyklosport HaF Opava připraví vaše kolo na novou sezónu
Cykloservis Cyklosport HaF Opava je tady pro vás! Každé jaro se zaplní cykloservisy nadšenými cyklisty, které první jarní dny nalákaly k vyjížďce na kole, ale s prvním šlápnutím do pedálů zjistili, že jejich kola nejsou po zimě v perfektním stavu a je třeba provést drobné opravy. Na jaře se také vydává do servisu se svým kolem celá řada cyklistů ...
Elektrické přehazovačky XTR pro horská kola - rychlejší, přesnější a účinnější řazení pomocí tlačítek
Rychlejší, přesnější a účinnější řazení pro horská kola za pomocí tlačítek Vám poskytne specializovaný Cyklosport H&F v Opavě, který nabízí první elektrickou sadu přehazovaček XTR pro horská kola.
Servis jízdních kol - repase a seřízení horských a silničních kol
Kompletní i částečnou renovaci jízdního kola, seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike se sídlem v okolí Opavy.
Paintball Bruntál – firemní turnaje, soukromé, školní akce v paintballu
Firma Janků trade pro vás otevřela novou celoroční bitevní arénu, kde si užijete spoustu zábavy při hraní paintballu, adrenalinové jízdě na motokárové dráze či ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari.
Betonové pingpongové stoly na zakázku - venkovní stolní tenis pro celou rodinu
Pingpong nebo-li stolní tenis se stává velice oblíbeným a vyhledávaným sportem. Pokud si chcete nechat vyrobit betonový (venkovní) pingpongový stůl na zakázku, pak je zde pro vás firma Art Beton.
Jízdní kola výprodej modelů 2015 | Opava
Jízdní kola za akční ceny nakoupíte v Opavě v prodejně Cyklosport HaF na Pekařské ulici, kde Vám rádi poradí s výběrem vhodného kola. Probíhající výprodej jízdních kol modelů 2015 nabízí širokou škálu pánských, dámských a dětských jízdních kol. V nabídce můžete vybírat jízdní kola celoodpružená, crossová, horská, městská, silniční. Dle ...
Exkurze, prohlídka, návštěva pohankového funčního mlýnu
Pokud si chcete udělat příjemný výlet ať už sami nebo i s dětmi, pak určitě navštivte funkční pohankový mlýn ŠMAJSTRLA na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde se loupe pohanka již od roku 1861. Po telefonické domluvě vám rádi zajistíme exkurzi nebo-li prohlídku pohankového mlýnu s možností zakoupení pohankových výrobků. Doba prohlídky je 35 ...
Parkovací zábrany, sloupky, stojany na kola, e-shop Ostrava
Pořiďte si parkovací zábrany, sklopné sloupky i stojany na kola rychle, levně a online - prostřednictvím e-shopu arbex.cz. V internetovém obchodu arbex.cz v Ostravě najdete široký výběr parkovacích zábran a sloupků, které Vám pomohou zabránit zaparkování cizího automobilu na Vašem místě. Nedílnou součástí administrativních budov, obchodů či ...
Půjčovna a zapůjčení elektrokol, cyklo výlety Jeseník, Bruntál
Pokud by jste si rádi udělali cyklo výlet do přírody, ale netroufáte si na dlouhé trasy, tak vám zapůjčíme elektokolo, které vám ušetří vaši energii. Farma Kočov v oblasti Jeseníků nově otevřela půjčovnu elektokol. Půjčovna elektrokol: - dojezd až 60 km na jedno nabití - provozní doba je denně od 8.00 až do 20.00 hod - 2x pánské ...
Jízdní kola MERIDA - výprodej modelů 2014 Opava
Chystáte se zakoupit kvalitní jízdní kolo? Neváhejte navštívit náš e-shop a vyberte z modelů jízdních kol Merida za akční ceny. Firma Cyklosport HaF jejímž majitelem je Hynek Hluchý, aktuálně ve svém e-shopu nabízí výprodej, slevy na modely 2014 jízdních kol značky MERIDA. V nabídce můžete vybírat jízdní kola celoodpružená, crossová, ...
Krytá motokárová trať - zapůjčení motokár i adrenalinový zážitek
Motokáry jsou skvělou volnou časovou aktivitou, která zabaví jednotlivce i velké skupiny lidí. Janků trade nabízí možnost zapůjčení motokár - krytou motokárovou trať najdete ve městě Bruntál.
Kam na motokoáry? Motokárová trať, dráha, půjčovna motokár Bruntál
Firma Janků trade s.r.o. provozuje motokárovou trať a půjčovnu motokár v Bruntále, kde se z vás může stát ten pravý závodník.