Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Fitness sál s kardio zónou – sport pod vedením zkušených trenérů s kvalitním sportovním nářadím a pomůckami
Udržení kondice pod vedením zkušených trenérů a s kvalitními sportovními pomůckami a nářadím je možný ve fitness sále s kardio zónou od společnosti HEALTH PARK Opava.
HEALTH PARK Opava
Cvičení pro těhotné – zdravý pohyb během těhotenství pro Vás a pro Vaše miminko
HEALTH PARK wellness centrum v Opavě poskytuje cvičení pro těhotné ženy, pro zdravý pohyb i během těhotenství. Cvičení pod vedením zkušených instruktorů prospěje Vám i Vašemu miminku.
HEALTH PARK Opava
Náhradní díly a příslušenství k lukům - šípy a luky pro nováčky i pokročilé!
Provozujete lukostřelbu a potřebujete občas nějaký ten náhradní díl či nové příslušenství? U nás najdete kompletní sportovní lukostřelecké vybavení, doplňky a příslušenství.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Funkční kruhový trénink pro děti – řízené posílení celého těla a radost z pohybu
HEALTH PARK Opava Vám zajistí špičkové fitness pro zdravý pohyb Vašich dětí. Kruhový trénink pro děti je komplexní sportovní aktivita, během které si děti zacvičí a zároveň budou mít radost z pohybu.
HEALTH PARK Opava
Lekce chi-toning s využitím velkých míčů - dynamické cvičení, které Vám dobije energii
Dopřejte si intenzivní pohybový restart a přijďte si zacvičit na lekci chi - toningu s využitím velkých míčů do HEALTH PARKU v Opavě.
HEALTH PARK Opava
Funkční intervalový kruhový trénink Opava - kruháč, skupinové cvičení, cvičení s vlastní váhou
Cvičte efektivněji! Navštivte skupinový kruhový trénink v HEALTH PARKU v Opavě, kde cvičíte s vlastní váhou a zapojíte maximální množství svalových skupin.
HEALTH PARK Opava
Nová funkční zóna v Opavě - skupinový trénink, TRX systém, Bosu, boxovací pytel
navštivte novou funkční zónu v HEALTH PARKU v Opavě, kde najdete TRX systém, GUN-eX, Bosu, Lodní lana, boxovací pytel, pneumatiku, core bagy či Kettlebelly.
HEALTH PARK Opava
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Lukostřelba, sportovní a rekreační střelba, dětské luky, silné luky, filmové rekvizity
Kompletní vybavení k lukostřelbě v prodejně či na eshopu JMA – Jakuba Matyáška z Opavy, který ručně vyrábí luky s moderními materiály.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Vybavení pro lukostřelbu včetně luků vlastní výroby na eshopu
Vše potřebné pro rekreační i sportovní lukostřelbu včetně luků a příslušenství vlastní výroby seženete na eshopu JMA - Jakub Matyášek.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.