Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Fitness sál s kardio zónou – sport pod vedením zkušených trenérů s kvalitním sportovním nářadím a pomůckami
Udržení kondice pod vedením zkušených trenérů a s kvalitními sportovními pomůckami a nářadím je možný ve fitness sále s kardio zónou od společnosti HEALTH PARK Opava.
HEALTH PARK Opava
Cvičení pro těhotné – zdravý pohyb během těhotenství pro Vás a pro Vaše miminko
HEALTH PARK wellness centrum v Opavě poskytuje cvičení pro těhotné ženy, pro zdravý pohyb i během těhotenství. Cvičení pod vedením zkušených instruktorů prospěje Vám i Vašemu miminku.
HEALTH PARK Opava
Funkční kruhový trénink pro děti – řízené posílení celého těla a radost z pohybu
HEALTH PARK Opava Vám zajistí špičkové fitness pro zdravý pohyb Vašich dětí. Kruhový trénink pro děti je komplexní sportovní aktivita, během které si děti zacvičí a zároveň budou mít radost z pohybu.
HEALTH PARK Opava
Lekce chi-toning s využitím velkých míčů - dynamické cvičení, které Vám dobije energii
Dopřejte si intenzivní pohybový restart a přijďte si zacvičit na lekci chi - toningu s využitím velkých míčů do HEALTH PARKU v Opavě.
HEALTH PARK Opava
Funkční intervalový kruhový trénink Opava - kruháč, skupinové cvičení, cvičení s vlastní váhou
Cvičte efektivněji! Navštivte skupinový kruhový trénink v HEALTH PARKU v Opavě, kde cvičíte s vlastní váhou a zapojíte maximální množství svalových skupin.
HEALTH PARK Opava
Nová funkční zóna v Opavě - skupinový trénink, TRX systém, Bosu, boxovací pytel
navštivte novou funkční zónu v HEALTH PARKU v Opavě, kde najdete TRX systém, GUN-eX, Bosu, Lodní lana, boxovací pytel, pneumatiku, core bagy či Kettlebelly.
HEALTH PARK Opava
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Cvičení, fitness i sportovní výživa|Opava - nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší
Nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší? U firmy PEPA sport Opava spol. s r.o. nakoupíte: - permanentka na cvičení, fitness i se speciální sportovní výživou - cvičení, kruhový tréning, posilovna, bosu, spining, tělocvična, jump (trampolínky), box s trenérem, trénink s osobním trenérem - sportovní výživa včetně carnitinu, spalovače tuků, ...
Jak na bolesti zad? Zbavte se jich cvičením! - Opava
Fitness centrum, které vás zbaví nejenom nadbytečných kilogramů, ale také bolestí a dalších obtíží je konečně na světě. A kde ho najdete? V Opavě! Jsme fitness PEPA a u nás najdete největší cardio zónu na Moravě. Celková plocha 1 000 metrů čtverečních, 80 stanovišť, příznivá otevírací doba a příjemný personál - to je fitness PEPA. U nás se ...
Aerobic, fitness, spa, wellnes Opava
Potřebujete zhubnout nebo si jen tak zacvičit? Navštivte HEALTH PARK v Opavě a my Vám nabídneme cvičení aerobicu, jógy, pillates, flowin cvičení, bodystyling, fitball, alpinning, total body břicho, body-work, cvičení pro těhotné, body balance dynamic pod vedením kvalitních instruktorů, posilovnu, spa zónu, kde můžete relaxovat ve finské, aroma ...
HEALTH PARK Opava
Posilovna, fitness, prodej cvičební stroje, výživa, Opava
Nabízíme Vám fitcentrum vybavené profesionálními stroji Grün sport, příjemné prostředí, individuální přístup trenéra a poradce na výživu a formování postavy: - posilovna - fitness - tréninkové programy - poradenství ve formování postavy - rekondiční cvičení - příprava pro různá sportovní odvětví - stravovací režim - dietní ...
Cvičení na vibračních strojích VibroGym Opava
Insportline Studio VibroGym Opava nabízí cvičení pro všechny věkové skupiny, ženy i muže: - vibrační stroje VibroGym - protahování, posilování, masáže i relaxace - přenášení vibrace ze strojů na svaly - urychluje rehabilitaci a rekonvalescenci - lanový posilovač TRXi - závěsný systém. Přijďte si zacvičit do příjemného prostředí našeho ...
Tenisové kurty, potřeby, tenis Opava
Spotrovně rekreační areál. Sportovní vyžití: - 5 antukových dvorců - tenisová stěna s umělým povrchem - dětský minidvorec - kvalifikovaní tenisoví trenéři - v zimě přetlaková hala s dvěma tenisovými antukovými dvorci - 2 kurty na beach volejbal - fitness posilovna. Vyplétání raket. Prodej tenisových potřeb.
Aquapark, sportovní areál Kravaře, Opava
Součástí sportovního komplexu Buly Aréna je aquapark: - hlavní bazén - vodní děla - masážní lavice - lehátka - divoká řeka - různé chrliče - bazénky pro děti - whirpool - tobogán dlouhý 65 m - bar s občerstvením - sauna, pára, masáže. Dále v komplexu najdete: - ledová plocha, zimní stadion - fotbalové hřiště - ...
Grand Prix Pepa Opava 2011, kulturistika, fitness, body fitness
21. - 22. 10. 2011 pořádá Pepa Sport Opava 33. ročník Grand Prix Pepa Opava 2011. Datum konání: 21. října 2011 – pátek - semifinále soutěží v Thai boxu, arm-wrestlingu, bench pressu, běh na 10 000 m, fitness dětí, závod vozíčkářů. 22. října 2011 - sobota – semifinále strongman, kulturistika, kl.kult., bodyfitness, bikiny a finále GP PEPA a ...
Aquapark, sportovní areály Kravaře, Opava
Nabízíme širokou škálu sportovních aktivit: - ledová plocha - tělocvična - fotbalové hřiště - basketbalové hřiště - bowling - tenisové kurty - badminton - posilovna, fitness. Dále se v areálu nachází aquapark, součástí komplexu je hlavní bazén, vodní děla, masážní lavice, lehátka, různé chrliče, divoká řeka, whirpool, bazénky pro děti, ...