Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Moderní posilovna, kvalitní posilovací stroje, osobní trenéři
V Best Gym Horova najdete vše, co potřebujete pro svůj trénink. Moderní vybavení, kardio zóna, funkční zóna, osobní trenéři a příjemná atmosféra. Neváhejte a přijďte si vyzkoušet naši posilovnu.
Best Gym Horova
Cenově zvýhodněné vstupy do posilovny, fitness centra a permanentky pro studenty
Fitness Kočířovi zve všechny studenty do fitness centra FIT-KO Sport centrum BEST v Olomouci. Studenti mohou využít cenově zvýhodněné vstupy do posilovny, skupinová cvičení i permanentky.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Výhodné permanentky - klubová posilovna, fitcentrum pro milovníky fitness
Sportcentrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu všem milovníkům fitness nabízí výhodné permanentky do klubové posilovny.
SBA Squash, s.r.o.
Skupinové DNS cvičení s fyzioterapeutem ve fyzio fitness - sestava cviků podle Koláře
Mgr. Lenka Stacke pořádá pro zájemce z okolí Zlína, Napajedel, Otrokovic skupinové cvičení metodou DNS s fyzioterapeutem. Cviky podle Koláře jsou vhodné pro aktivní sportovce i začátečníky.
Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Sportovní Centrum RIO Ústí nad Orlicí - moderní a účinné cvičení pro celé tělo
Jednotlivé hodiny vedou zkušení instruktoři, kteří Vám představí způsoby cvičení, efektivní cvičení za pomocí zkušeného instruktora.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Permanentka na squash, spinning, do posilovny - příspěvek od zdravotní pojišťovny
Možnost zakoupení výhodných permanentek na squash, spinning nebo do posilovny máte ve sportovním centru SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které poskytuje velké množství sportovního vyžití.
SBA Squash, s.r.o.
Fitness sál s kardio zónou – sport pod vedením zkušených trenérů s kvalitním sportovním nářadím a pomůckami
Udržení kondice pod vedením zkušených trenérů a s kvalitními sportovními pomůckami a nářadím je možný ve fitness sále s kardio zónou od společnosti HEALTH PARK Opava.
HEALTH PARK Opava
Posilovna, tělocvična, plážový volejbal Roudnice nad Labem - sportovní areál s ubytováním
Potřebujete si protáhnout své tělo a zároveň hledáte kvalitní ubytování? Chcete si skočit do posilovny nebo si zahrát plážový volejbal?
Vybavení a realizace fitness center, prodej kardio a posilovacích strojů, software pro fitness
Společnost Fitness pro trade, s.r.o. vám kompletně vybaví a zrealizuje nové fitness centrum.
EMS trénink - individuální efektivní cvičení pro zpevnění těla, zvýšení kondice
EMS Trénink je efektivní individální cvičení, využívá se elektrické stimulace svalů pro zpevnění těla, zvýšení kondice. Přijďte si zacvičit do Top Body ve Zlíně či Starého Města u Uherského Hradiště.
Cvičení pro těhotné – zdravý pohyb během těhotenství pro Vás a pro Vaše miminko
HEALTH PARK wellness centrum v Opavě poskytuje cvičení pro těhotné ženy, pro zdravý pohyb i během těhotenství. Cvičení pod vedením zkušených instruktorů prospěje Vám i Vašemu miminku.
HEALTH PARK Opava
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Studio MPilates Praha, studio zdravého pohybu, jóga, pilates, masáže, prevence bolestí zad, krku
Studio MPilates Praha nabízí služby zdravého pohybu jako je jóga, pilates, tabata, kruhový trénink s nabídkou masáží a kosmetického ošetření.
Jumping, to je zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vás dostane do kondice
Jumping je originální a zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vám pomůže zhubnout pod vedením profesionálních instruktorů z Lion Cross Arena s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Funkční kruhový trénink pro děti – řízené posílení celého těla a radost z pohybu
HEALTH PARK Opava Vám zajistí špičkové fitness pro zdravý pohyb Vašich dětí. Kruhový trénink pro děti je komplexní sportovní aktivita, během které si děti zacvičí a zároveň budou mít radost z pohybu.
HEALTH PARK Opava
Lekce chi-toning s využitím velkých míčů - dynamické cvičení, které Vám dobije energii
Dopřejte si intenzivní pohybový restart a přijďte si zacvičit na lekci chi - toningu s využitím velkých míčů do HEALTH PARKU v Opavě.
HEALTH PARK Opava
Funkční intervalový kruhový trénink Opava - kruháč, skupinové cvičení, cvičení s vlastní váhou
Cvičte efektivněji! Navštivte skupinový kruhový trénink v HEALTH PARKU v Opavě, kde cvičíte s vlastní váhou a zapojíte maximální množství svalových skupin.
HEALTH PARK Opava
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Nová funkční zóna v Opavě - skupinový trénink, TRX systém, Bosu, boxovací pytel
navštivte novou funkční zónu v HEALTH PARKU v Opavě, kde najdete TRX systém, GUN-eX, Bosu, Lodní lana, boxovací pytel, pneumatiku, core bagy či Kettlebelly.
HEALTH PARK Opava
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Jumping, aerobik, bodystyling - skupinové cvičení, které vás motivuje a dodá energii
Pokud při cvičení potřebujete motivovat a dodat energii, pak navštivte FIT-KO v Olomouci, kde se protáhnete při jumpingu, aerobiku nebo bodystilingu - skupinová cvičení vám pomohou být na léto fit!
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Cvičení Kettlbell – vedené lekce pro začátečníky i mírně pokročilé
Jak správně cvičit s kettlebellem vás naučí na skupinových lekcích Kettlebell vhodných nejen pro začátečníky, ale i mírně pokročilé ve FIT-KU v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc