Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Výhodné permanentky - klubová posilovna, fitcentrum pro milovníky fitness
Sportcentrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu všem milovníkům fitness nabízí výhodné permanentky do klubové posilovny.
SBA Squash, s.r.o.
Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Permanentka na squash, spinning, do posilovny - příspěvek od zdravotní pojišťovny
Možnost zakoupení výhodných permanentek na squash, spinning nebo do posilovny máte ve sportovním centru SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které poskytuje velké množství sportovního vyžití.
SBA Squash, s.r.o.
Fitness sál s kardio zónou – sport pod vedením zkušených trenérů s kvalitním sportovním nářadím a pomůckami
Udržení kondice pod vedením zkušených trenérů a s kvalitními sportovními pomůckami a nářadím je možný ve fitness sále s kardio zónou od společnosti HEALTH PARK Opava.
HEALTH PARK Opava
Cvičení pro těhotné – zdravý pohyb během těhotenství pro Vás a pro Vaše miminko
HEALTH PARK wellness centrum v Opavě poskytuje cvičení pro těhotné ženy, pro zdravý pohyb i během těhotenství. Cvičení pod vedením zkušených instruktorů prospěje Vám i Vašemu miminku.
HEALTH PARK Opava
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Jumping, to je zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vás dostane do kondice
Jumping je originální a zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vám pomůže zhubnout pod vedením profesionálních instruktorů z Lion Cross Arena s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Funkční kruhový trénink pro děti – řízené posílení celého těla a radost z pohybu
HEALTH PARK Opava Vám zajistí špičkové fitness pro zdravý pohyb Vašich dětí. Kruhový trénink pro děti je komplexní sportovní aktivita, během které si děti zacvičí a zároveň budou mít radost z pohybu.
HEALTH PARK Opava
Lekce chi-toning s využitím velkých míčů - dynamické cvičení, které Vám dobije energii
Dopřejte si intenzivní pohybový restart a přijďte si zacvičit na lekci chi - toningu s využitím velkých míčů do HEALTH PARKU v Opavě.
HEALTH PARK Opava
Funkční intervalový kruhový trénink Opava - kruháč, skupinové cvičení, cvičení s vlastní váhou
Cvičte efektivněji! Navštivte skupinový kruhový trénink v HEALTH PARKU v Opavě, kde cvičíte s vlastní váhou a zapojíte maximální množství svalových skupin.
HEALTH PARK Opava
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Nová funkční zóna v Opavě - skupinový trénink, TRX systém, Bosu, boxovací pytel
navštivte novou funkční zónu v HEALTH PARKU v Opavě, kde najdete TRX systém, GUN-eX, Bosu, Lodní lana, boxovací pytel, pneumatiku, core bagy či Kettlebelly.
HEALTH PARK Opava
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.
Cvičení, fitness i sportovní výživa|Opava - nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší
Nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší? U firmy PEPA sport Opava spol. s r.o. nakoupíte: - permanentka na cvičení, fitness i se speciální sportovní výživou - cvičení, kruhový tréning, posilovna, bosu, spining, tělocvična, jump (trampolínky), box s trenérem, trénink s osobním trenérem - sportovní výživa včetně carnitinu, spalovače tuků, ...
Sportovní a relaxační areál, tenis, badminton, beachvolejbal Ostrava
Sportovně-relaxační areál Ridera Sport, a.s. všem sportovním nadšencům, dětem i jejich rodičům nabízí široký sortiment služeb, při kterých si mohou aktivně i pasivně odpočinout od každodenních starostí. Škála sportovních, relaxačních a zábavních aktivit zahrnuje - tenis - badminton - beachvolejbal - spinning - fitness - minigolf, ...