Pro uspokojení potřeb v oblasti sportu, odpočinku i turistiky je k dispozici pestrý výběr rekreačních, turistických i sportovních zařízení. Jedná se o horská střediska, střediska v oblasti vodních ploch, sportovní centra včetně sauny, bazénu, posilovny či masáží, turistická zařízení včetně ubytování, restaurací, koupališť a dalších možností.

Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Penzion Pepa, ubytování Malá Morávka
Penzion Pepa - ubytování Malá Morávka: - čtyřlůžkové, pětilůžkové pokoje - vybavené kuchyňky - zahradní posezení - bazén, sauna - stolní tenis - fitness - dětské hřiště - volejbalové hřiště - v zimních měsících 150m od penzionu lyžařská sjezdovka a další lyžařské areály. V blízkém okolí lanové centrum, Lázně Karlova ...
Grand Prix Pepa Opava 2011, kulturistika, fitness, body fitness
21. - 22. 10. 2011 pořádá Pepa Sport Opava 33. ročník Grand Prix Pepa Opava 2011. Datum konání: 21. října 2011 – pátek - semifinále soutěží v Thai boxu, arm-wrestlingu, bench pressu, běh na 10 000 m, fitness dětí, závod vozíčkářů. 22. října 2011 - sobota – semifinále strongman, kulturistika, kl.kult., bodyfitness, bikiny a finále GP PEPA a ...