O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Posilovna, fitness, prodej cvičební stroje, výživa, Opava
Nabízíme Vám fitcentrum vybavené profesionálními stroji Grün sport, příjemné prostředí, individuální přístup trenéra a poradce na výživu a formování postavy: - posilovna - fitness - tréninkové programy - poradenství ve formování postavy - rekondiční cvičení - příprava pro různá sportovní odvětví - stravovací režim - dietní ...
Technické služby Opava, veřejné osvětlení, údržba, komunikace
Společnost Technické služby Opava s.r.o. nabízí tyto služby: - opravy, údržba veřejného osvětlení - montáž reklamních tabulí - výroba odpadních košů z umělého kamene - dřevěná zahradní architektura - dětská hřiště - práce montážní plošinou - stolařské a truhlářské práce - odvoz kontejnerů - práce nakládačem - nákladní doprava - řezání ...
MERIDA, AUTHOR, GT BICYCLES, NORTHWAVE - slevy Opava
V naší prodejně stále probíhají slevy kol 2010 a letního oblečení až -30%. Od 1. - 23.12.2010 navíc další vánoční sleva 10%. Slevu lze uplatnit na veškeré i zlevněné zboží mimo modelů kol 2011.