O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Dětská hřiště v přírodním stylu, kde najdete šplhací sestavy, houpačky či edukativní prvky – výroba
Výrobou dětských hřišť z přírodních materiálů, i z akátu, se zabývá společnost GERLICH ODRY s.r.o. - Chráněná dílna. Vyrobí Vám celé sestavy, či jednotlivé herní prvky k rozšíření hřiště.
Dodávka a prodej mantinelů RAITA a dalšího vybavení pro zimní a multifunkční stadióny
Pro zimní a multifunkční stadiony vyrábí firma RAITA mantinely a příslušné vybavení. Prodej a dodávku těchto mantinelů poskytuje společnost Silesia WM s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Vybavení a zařízení pro zimní stadiony, rolby, mobilní kluziště, mantinely a hokejové branky
Prvotřídní vybavení zimních stadionů včetně roleb na úpravu ledu, brusek bruslí, časomíry, mantinelů a sedaček Vám poskytne společnost Silesia WM s.r.o. z Ostravy.
Parkovací zábrany, sloupky, stojany na kola, e-shop Ostrava
Pořiďte si parkovací zábrany, sklopné sloupky i stojany na kola rychle, levně a online - prostřednictvím e-shopu arbex.cz. V internetovém obchodu arbex.cz v Ostravě najdete široký výběr parkovacích zábran a sloupků, které Vám pomohou zabránit zaparkování cizího automobilu na Vašem místě. Nedílnou součástí administrativních budov, obchodů či ...
Posilovna, fitness, prodej cvičební stroje, výživa, Opava
Nabízíme Vám fitcentrum vybavené profesionálními stroji Grün sport, příjemné prostředí, individuální přístup trenéra a poradce na výživu a formování postavy: - posilovna - fitness - tréninkové programy - poradenství ve formování postavy - rekondiční cvičení - příprava pro různá sportovní odvětví - stravovací režim - dietní ...
Rolby, kluziště, vybavení stadionu Ostrava
Naše firma nabízí stroje na úpravu ledu: - WM Evolution - WM 2070 Junior - WM Compact - mobilní kluziště QUCK ICE - pokrytí ledové plochy - brusky bruslí - sedadla - LED obrazovky (jednobarevné, čtyřbarevné, plnobarevné obrazovky) - sportovní časomíry - časomíry kombinované s reklamní LED obrazovkou - výsledkové LED ...
Gumová dlažba, bezpečný povrch
Firma Patrem Pipe Technologies s.r.o. nabízí zdravotně a ekologicky nezávadné výrobky z recyklované pryže bezpečné povrchy a gumové dlažby. Použití našich produktů: - sportoviště - dětská hřiště - zahrady - terasy - okolí bazénu - příjezdové cesty.
Zahradní bazény, privátní bazény, domovní bazény
Naše firma nabízí - výroby, rekonstrukce, montáž, prodej, servis, opravy, poradenství: - bazény z nerezové oceli - zahradní bazény - plavecké bazény - kryté bazény - whirpooly - hotelové bazény - veřejné koupaliště - aquaparky, atrakce pro aquaparky - zdravotní, rehabilitační bazény - zahradní vany z nerezové oceli.
Technické služby Opava, veřejné osvětlení, údržba, komunikace
Společnost Technické služby Opava s.r.o. nabízí tyto služby: - opravy, údržba veřejného osvětlení - montáž reklamních tabulí - výroba odpadních košů z umělého kamene - dřevěná zahradní architektura - dětská hřiště - práce montážní plošinou - stolařské a truhlářské práce - odvoz kontejnerů - práce nakládačem - nákladní doprava - řezání ...
MERIDA, AUTHOR, GT BICYCLES, NORTHWAVE - slevy Opava
V naší prodejně stále probíhají slevy kol 2010 a letního oblečení až -30%. Od 1. - 23.12.2010 navíc další vánoční sleva 10%. Slevu lze uplatnit na veškeré i zlevněné zboží mimo modelů kol 2011.
Komponenty, náhradní díly pro jízdní kola, cyklodíly Karviná
Výroba, montáž: - komponenty pro jízdní kola, cyklodíly, náhradní díly pro kola - SG-7C18 - zadní náboj s vnitřním řazením a protinášlapným brzdným systémem - SG-7R46 - zadní náboj s vnitřním řazením - SL-7S20 - sedmirychlostní ovladač pro produkty SG-7C18 a SG-7R46.