Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Lyžařský carvingový trenažér – lepší kondice pro začátečníky i pokročilé
Zlepšování lyžařských dovedností na carvingovém trenažéru a další sportovní aktivity umožňuje spolek CDU SPORT Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Sportovní centrum - squash, badminton, spinning i fitness a masáže pro relaxaci těla
Naberte nové síly ve sportovním centru SBA SQUASH v Ostravě - přijďte si zasportovat či nechte hýčkat své tělo, ze širokého sortimentu služeb si vybere opravdu každý.
SBA Squash, s.r.o.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Badminton - dva profesionální badmintonové kurty, kvalitní zázemí
Sportovní centrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu Vám nabízí možnost zahrát si badminton na dvou profesionálních kurtech. Na tak kvalitním zázemí se vám bude hrát perfektně.
SBA Squash, s.r.o.
Cvičení pro těhotné – zdravý pohyb během těhotenství pro Vás a pro Vaše miminko
HEALTH PARK wellness centrum v Opavě poskytuje cvičení pro těhotné ženy, pro zdravý pohyb i během těhotenství. Cvičení pod vedením zkušených instruktorů prospěje Vám i Vašemu miminku.
HEALTH PARK Opava
Lezecká stěna a badmintonové kurty s extrémně vysokým stropem pro důležité údery
Pokud si chcete zahrát badminton, stolní tenis či si zalozit na lezecké stěně, navštivte sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích, kde naleznete veškeré sportovní vyžití nejen pro dospělé.
CDU SPORT Ostrava
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Náhradní díly a příslušenství k lukům - šípy a luky pro nováčky i pokročilé!
Provozujete lukostřelbu a potřebujete občas nějaký ten náhradní díl či nové příslušenství? U nás najdete kompletní sportovní lukostřelecké vybavení, doplňky a příslušenství.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Bowling na třech drahách Bystřice, malá škola bowlingu, firemní akce s hrou bowlingu
Bowling club, který se nachází v Bystřici v okrese Frýdek- Místek na Česko-Slovensko-Polském pomezí, nabízí hru bowlingu jen tak, či firemní akce.
Jumping, to je zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vás dostane do kondice
Jumping je originální a zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vám pomůže zhubnout pod vedením profesionálních instruktorů z Lion Cross Arena s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Dětská hřiště v přírodním stylu, kde najdete šplhací sestavy, houpačky či edukativní prvky – výroba
Výrobou dětských hřišť z přírodních materiálů, i z akátu, se zabývá společnost GERLICH ODRY s.r.o. - Chráněná dílna. Vyrobí Vám celé sestavy, či jednotlivé herní prvky k rozšíření hřiště.
Rekreační pobyty se vstupem do fitness a relaxační whirlpool zajistí příjemnou dovolenou na horách
Rekreační pobyty v Horských lázních Karlova Studánka v Jeseníkách zajistí pohodovou dovolenou. Využijte možnost neomezeného vstupu do fitness centra či si vychutnejte relaxační whirlpool.
Funkční kruhový trénink pro děti – řízené posílení celého těla a radost z pohybu
HEALTH PARK Opava Vám zajistí špičkové fitness pro zdravý pohyb Vašich dětí. Kruhový trénink pro děti je komplexní sportovní aktivita, během které si děti zacvičí a zároveň budou mít radost z pohybu.
HEALTH PARK Opava
Lekce chi-toning s využitím velkých míčů - dynamické cvičení, které Vám dobije energii
Dopřejte si intenzivní pohybový restart a přijďte si zacvičit na lekci chi - toningu s využitím velkých míčů do HEALTH PARKU v Opavě.
HEALTH PARK Opava
Funkční intervalový kruhový trénink Opava - kruháč, skupinové cvičení, cvičení s vlastní váhou
Cvičte efektivněji! Navštivte skupinový kruhový trénink v HEALTH PARKU v Opavě, kde cvičíte s vlastní váhou a zapojíte maximální množství svalových skupin.
HEALTH PARK Opava
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Nová funkční zóna v Opavě - skupinový trénink, TRX systém, Bosu, boxovací pytel
navštivte novou funkční zónu v HEALTH PARKU v Opavě, kde najdete TRX systém, GUN-eX, Bosu, Lodní lana, boxovací pytel, pneumatiku, core bagy či Kettlebelly.
HEALTH PARK Opava
TRX - posilovací cvičení na trx závěsných pásech, efektivní hubnutí a zpevnění postavy
Přijďte do HEALT PARKU v Opavě zacvičit si na TRX závěsných pásech, které Vám nejen pomohou dopracovat se k štíhlejší postavě, ale zpevní celé tělo a posílí všechny svaly.
HEALTH PARK Opava
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Lukostřelba, sportovní a rekreační střelba, dětské luky, silné luky, filmové rekvizity
Kompletní vybavení k lukostřelbě v prodejně či na eshopu JMA – Jakuba Matyáška z Opavy, který ručně vyrábí luky s moderními materiály.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.