Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Nabízím veškerou výrobu sportovního oblečení
Nabízím veškerou výrobu sportovního oblečení včetně jakýchkoliv dresů a reklamního oblečení.
Opravy, servis kol, kola, prodej cyklo zboží Karviná
Potřebujete opravit, seřídit kolo na jaro? Nabízím opravy, servis, prodej: - kol, kola - duše, pláště - cyklo doplňky. Nemusíte vozit kolo do obchodu, přijedu za Vámi, kolo Vám opravím a zpátky dovezu.
Komponenty, náhradní díly pro jízdní kola, cyklodíly Karviná
Výroba, montáž: - komponenty pro jízdní kola, cyklodíly, náhradní díly pro kola - SG-7C18 - zadní náboj s vnitřním řazením a protinášlapným brzdným systémem - SG-7R46 - zadní náboj s vnitřním řazením - SL-7S20 - sedmirychlostní ovladač pro produkty SG-7C18 a SG-7R46.