Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Zájmové kroužky, akce, tábory pro děti - zaplňte svůj čas smysluplně!
Středisko volného času Vratimov organizuje kroužky pro děti, různé akce a tábory pro děti. Nabízí mnoho možností jak trávit volný čas dětí i rodin s dětmi. Pořádají pravidelné tématické akce.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Přijďte si zahrát tenis, nohejbal, volejbal nebo florbal na multifunkční venkovní hřiště
Tenis, volejbal, nohejbal či florbal na čerstvém vzduchu si můžete zahrát na venkovním multifunkčním hřišti, které provozuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Pro milovníky plážového volejbalu je k dispozici venkovní beachvolejbalový kurt
Kurt na beach volejbal, který je součástí venkovního areálu, je k dispozici pro hráče plážového volejbalu od dubna do října. Areál spravuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě.
CDU SPORT Ostrava
Pro vášnivé horolezce je k dispozici venkovní i vnitřní lezecká stěna
Skvělý zážitek z lezení na lezecké stěně, vnitřní je vysoká přes devět metrů a vnitřní přes jedenáct, umožní sportovní centrum CDU SPORT – VOLNÝ ČAS v Ostravě. K dispozici je i multifunkční hřiště.
CDU SPORT Ostrava
Letní sportovní příměstský tábor pro děti do čtrnácti let - den plný sportu, her a zábavy
Letní sportovní příměstský tábor provozuje spolek CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. Tábor je určen pro děti od sedmi do čtrnácti let, zajištěn pitný režim, oběd, zapůjčení sportovního náčiní.
CDU SPORT Ostrava
Lyžařský carvingový trenažér – lepší kondice pro začátečníky i pokročilé
Zlepšování lyžařských dovedností na carvingovém trenažéru a další sportovní aktivity umožňuje spolek CDU SPORT Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Sportovní centrum - squash, badminton, spinning i fitness a masáže pro relaxaci těla
Naberte nové síly ve sportovním centru SBA SQUASH v Ostravě - přijďte si zasportovat či nechte hýčkat své tělo, ze širokého sortimentu služeb si vybere opravdu každý.
SBA Squash, s.r.o.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Rekreační pobyty se vstupem do fitness a relaxační whirlpool zajistí příjemnou dovolenou na horách
Rekreační pobyty v Horských lázních Karlova Studánka v Jeseníkách zajistí pohodovou dovolenou. Využijte možnost neomezeného vstupu do fitness centra či si vychutnejte relaxační whirlpool.
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Letní příměstský sportovní tábor plný pohybu - Léto 2018 pro děti od 7 do 14 let
Přihlaste své děti na skvělý letní příměstský sportovní tábor 2018 pro děti od 7 do 14 let v CDU Sport v Ostravě – Výškovicích. Děti si užijí spoustu legrace, ale především zažijí týden plný sportu.
CDU SPORT Ostrava
Výškovický vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech pro hobby sportovce
V hale CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích bude probíhat vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech, který je určen pro hobby sportovce.
CDU SPORT Ostrava
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Paintball Bruntál – firemní turnaje, soukromé, školní akce v paintballu
Firma Janků trade pro vás otevřela novou celoroční bitevní arénu, kde si užijete spoustu zábavy při hraní paintballu, adrenalinové jízdě na motokárové dráze či ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari.
Exkurze, prohlídka, návštěva pohankového funčního mlýnu
Pokud si chcete udělat příjemný výlet ať už sami nebo i s dětmi, pak určitě navštivte funkční pohankový mlýn ŠMAJSTRLA na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde se loupe pohanka již od roku 1861. Po telefonické domluvě vám rádi zajistíme exkurzi nebo-li prohlídku pohankového mlýnu s možností zakoupení pohankových výrobků. Doba prohlídky je 35 ...
Krytá motokárová trať - zapůjčení motokár i adrenalinový zážitek
Motokáry jsou skvělou volnou časovou aktivitou, která zabaví jednotlivce i velké skupiny lidí. Janků trade nabízí možnost zapůjčení motokár - krytou motokárovou trať najdete ve městě Bruntál.
Kam na motokoáry? Motokárová trať, dráha, půjčovna motokár Bruntál
Firma Janků trade s.r.o. provozuje motokárovou trať a půjčovnu motokár v Bruntále, kde se z vás může stát ten pravý závodník.
Badminton Ostrava, kvalitní badmintonové kurty, trenér
Hledáte jako badmintonoví nadšenci místo, které by maximálně umožnilo rozvíjet Vaše schopnosti a zároveň poskytlo odpočinek od každodenních starostí? Dál už hledat nemusíte! Sportovně - relaxační areál RideraSport, a.s. je pro Vás tou nejlepší volbou. K dispozici je Vám 10 kvalitních kurtů s profi badmintonovými koberci a pružnou dřevěnou ...
Grand Prix Pepa Opava-36.ročník soutěže bodybuilding 2014
Zajímáte se o kulturistiku a fitness? Jste fanoušek bodybuildingu? Tak to již 36.ročník mezinárodní soutěže Grand Prix Pepa Opava 2014 máte ve svém kalendáři. Kdy: Soutěž FBB se bude konat 25.10.2014. Semifinále od 13.00 hod. Finále od 17.00 hod. Kde: tradičně v prostorách Slezského divadla v Opavě V čem se bude soutěžit: v ...
Dny s Berettou
V době od 26.5 do 8.6. u nás na Střelnici Corrado proběhne předváděcí akce :Vyber si svou Berettu."V rámci této akce budou výrobky fa.Beretta půjčovány zdarma s možností vyskoušení u nás na střelnici,není nutné vlastnit ZP.
Tábory 2014
Dovolte nám, abychom Vám nabídli možnost trávení volného času na našich letních dětských táborech 2014, které jsme pro letošní rok připravili. Jedná se o letní táborové pobyty pro děti mající zájem o dobrodružství a pohyb od 7 do 15 let na obou našich střediscích MAYA i DOUBRAVA. Dále jsme pro rok 2014 připravili letní táborový pobyt s pohádkovou ...