Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Dětská hřiště v přírodním stylu, kde najdete šplhací sestavy, houpačky či edukativní prvky – výroba
Výrobou dětských hřišť z přírodních materiálů, i z akátu, se zabývá společnost GERLICH ODRY s.r.o. - Chráněná dílna. Vyrobí Vám celé sestavy, či jednotlivé herní prvky k rozšíření hřiště.
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Sportovní, cyklo, tenisové ponožky od českého výrobce z kvalitního materiálu
Mějte vaše nohy jako v bavlnce i při sportu. Kvalitní sportovní ponožky od českého výrobce - firmy DVJ Jiří Honeš brání pocení a zápachu, proto jsou vhodné na kolo, tenis i běh.
DVJ-ponožky s.r.o.
Norské svetry s membránou, treková obuv, batohy - prodej outdoorového vybavení
Prodejem outdoorového vybavení se zabývá TrekObchod. Najdete u nás trekovou obuv, batohy i hřejivé norské svetry s membránou a další potřeby pro turisty. Navštivte naši prodejnu v Novém Jičíně.
Prodej rybářských potřeb - pruty, navijáky, krmení a doplňky
Prodejna a e-shop s rybářskými potřebami Ladislav Král nabízí široký sortiment rybářského zboží, kde naleznete všechny rybářské doplňky, včetně prutů, krmení a navijáků.
Betonové pingpongové stoly na zakázku - venkovní stolní tenis pro celou rodinu
Pingpong nebo-li stolní tenis se stává velice oblíbeným a vyhledávaným sportem. Pokud si chcete nechat vyrobit betonový (venkovní) pingpongový stůl na zakázku, pak je zde pro vás firma Art Beton.
Exkurze, prohlídka, návštěva pohankového funčního mlýnu
Pokud si chcete udělat příjemný výlet ať už sami nebo i s dětmi, pak určitě navštivte funkční pohankový mlýn ŠMAJSTRLA na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde se loupe pohanka již od roku 1861. Po telefonické domluvě vám rádi zajistíme exkurzi nebo-li prohlídku pohankového mlýnu s možností zakoupení pohankových výrobků. Doba prohlídky je 35 ...
Náš basketbal team hledá sponzory na obnovení prvoligového basketbalu v Novém Jičíně
Basketbal v Novém Jičíně opět mezi elitou - Náš basketbal team hledá sponzory na obnovení prvoligového basketbalu v Novém Jičíně. Dovolujeme si Vás oslovit s žádostí o pomoc při návratu novojičínského basketbalu do nejvyšších pater basketbalového dění v České republice. Basketbalový klub Nový Jičín vstoupil do povědomí veřejnosti v roce ...