Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Dodávka a prodej mantinelů RAITA a dalšího vybavení pro zimní a multifunkční stadióny
Pro zimní a multifunkční stadiony vyrábí firma RAITA mantinely a příslušné vybavení. Prodej a dodávku těchto mantinelů poskytuje společnost Silesia WM s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Vybavení pro lukostřelbu včetně luků vlastní výroby na eshopu
Vše potřebné pro rekreační i sportovní lukostřelbu včetně luků a příslušenství vlastní výroby seženete na eshopu JMA - Jakub Matyášek.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.
Cykloprodejna s velkým výběrem horských kol, prodej kvalitních dětských a dámských kol
Prodejem horských kol kvalitních a jedinečných značek se zabývá společnost BICYKLY.CZ s.r.o. ve své cykloprodejně v centru města Ostravy. Najdete u nás pánská, dámská i dětská kola a cyklo doplňky.
Krosová (crossová), trekingová kola levně včetně cyklo příslušenství
Firma KOSKA BIKE si pro Vás připravila skvělá crossová a trekingová kola. přijďte si pořídit nové kolo. Poskytujeme také celou řadu cyklistických potřeb a to nejen přilby a sportovní oblečení.
Velký výběr cyklo oblečení – bundy, dresy, kalhoty, rukavice, trika od Maloja a Castelli
Cyklistická sezóna je v plném proudu. Než vyrazíte na cesty pořiďte si u firmy Bicykly.cz Ostrava kvalitní cyklo oblečení, cyklo trika, bundy, kalhoty, dresy, rukavice značek Maloja a Castelli.
Prodej elektrokola  Altitude Powerplay Carbon, Rock Machine Blizzard - novinky v kolekci 2018
Novinky v kolekci 2018 - nová elektrokola Altitude Powerplay Carbon a Rock Machine Blizzard. Specialistou na prodej elektrokol v Ostravě je firma BICYKLY.CZ s.r.o.
Prodej jízdních kol - špičková horská i silniční kola
Prodej jízdních kol vám poskytne firma KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která nabízí špičková horská i silniční kola v Opavě a okolí.
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Prodej značkových jízdních kol – horská, silniční a dětská kola
Na prodej jízdních kol - horských, silničních a dětských – kultovních značek Rocky mountain, Bianchi, Rock machine, MRX, Scud se specializuje firma BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě.
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Sportovní, cyklo, tenisové ponožky od českého výrobce z kvalitního materiálu
Mějte vaše nohy jako v bavlnce i při sportu. Kvalitní sportovní ponožky od českého výrobce - firmy DVJ Jiří Honeš brání pocení a zápachu, proto jsou vhodné na kolo, tenis i běh.
DVJ-ponožky s.r.o.
Letní příměstský sportovní tábor plný pohybu - Léto 2018 pro děti od 7 do 14 let
Přihlaste své děti na skvělý letní příměstský sportovní tábor 2018 pro děti od 7 do 14 let v CDU Sport v Ostravě – Výškovicích. Děti si užijí spoustu legrace, ale především zažijí týden plný sportu.
CDU SPORT Ostrava