Každý profesionální i volnočasový sportovec potřebuje pořádné vybavení, které vám poskytnou sportovní potřeby. Pestrý výběr vám umožní pořízení takových sportovních potřeb jako brusle, jízdní kola, míče, skateboardy, lyže, snowboardy, tenisové rakety, hokejky, činky a závaží, basketbalové koše, sítě, chrániče, přilby a další vybavení.

Novinka - lehká softshellová bunda THINY s karabinou k zavěšení na batoh, poutko kalhot
Industrial Starter Czech s.r.o. má pro Vás novinku v softshellových bundách - zakupte si extra lehkou softhellovou bundu THINY s karabinou k zavěšení na batoh či poutko kalhot a nebudete chtít jinou.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Trička sportovní, pracovní i na volný čas ISSA LINE STRETCH z elastické bavlny – novinky
Sportovní, pracovní i volnočasová trička ISSA LINE STRETCH zajistí volnost a pohodlí při jakémkoliv pohybu. Vybírejte z novinek v katalogu společnosti Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Outdoorová prodejna a e-shop Ostrava – velký výběr kvalitních materiálů pro různé sporty
Chystáte se na aktivní dovolenou do hor a nemáte potřebné oblečení nebo vybavení? Outdoor SPORT HLUBINA vám nabízí velký výběr českých i zahraničních značek.
Lyžařský carvingový trenažér – lepší kondice pro začátečníky i pokročilé
Zlepšování lyžařských dovedností na carvingovém trenažéru a další sportovní aktivity umožňuje spolek CDU SPORT Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Náhradní díly a příslušenství k lukům - šípy a luky pro nováčky i pokročilé!
Provozujete lukostřelbu a potřebujete občas nějaký ten náhradní díl či nové příslušenství? U nás najdete kompletní sportovní lukostřelecké vybavení, doplňky a příslušenství.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Lukostřelba, sportovní a rekreační střelba, dětské luky, silné luky, filmové rekvizity
Kompletní vybavení k lukostřelbě v prodejně či na eshopu JMA – Jakuba Matyáška z Opavy, který ručně vyrábí luky s moderními materiály.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Vybavení pro lukostřelbu včetně luků vlastní výroby na eshopu
Vše potřebné pro rekreační i sportovní lukostřelbu včetně luků a příslušenství vlastní výroby seženete na eshopu JMA - Jakub Matyášek.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.
Cykloprodejna s velkým výběrem horských kol, prodej kvalitních dětských a dámských kol
Prodejem horských kol kvalitních a jedinečných značek se zabývá společnost BICYKLY.CZ s.r.o. ve své cykloprodejně v centru města Ostravy. Najdete u nás pánská, dámská i dětská kola a cyklo doplňky.
Krosová (crossová), trekingová kola levně včetně cyklo příslušenství
Firma KOSKA BIKE si pro Vás připravila skvělá crossová a trekingová kola. přijďte si pořídit nové kolo. Poskytujeme také celou řadu cyklistických potřeb a to nejen přilby a sportovní oblečení.
Velký výběr cyklo oblečení – bundy, dresy, kalhoty, rukavice, trika od Maloja a Castelli
Cyklistická sezóna je v plném proudu. Než vyrazíte na cesty pořiďte si u firmy Bicykly.cz Ostrava kvalitní cyklo oblečení, cyklo trika, bundy, kalhoty, dresy, rukavice značek Maloja a Castelli.
Prodej elektrokola  Altitude Powerplay Carbon, Rock Machine Blizzard - novinky v kolekci 2018
Novinky v kolekci 2018 - nová elektrokola Altitude Powerplay Carbon a Rock Machine Blizzard. Specialistou na prodej elektrokol v Ostravě je firma BICYKLY.CZ s.r.o.
Prodej jízdních kol - špičková horská i silniční kola
Prodej jízdních kol vám poskytne firma KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která nabízí špičková horská i silniční kola v Opavě a okolí.
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Prodej značkových jízdních kol – horská, silniční a dětská kola
Na prodej jízdních kol - horských, silničních a dětských – kultovních značek Rocky mountain, Bianchi, Rock machine, MRX, Scud se specializuje firma BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě.
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Sportovní, cyklo, tenisové ponožky od českého výrobce z kvalitního materiálu
Mějte vaše nohy jako v bavlnce i při sportu. Kvalitní sportovní ponožky od českého výrobce - firmy DVJ Jiří Honeš brání pocení a zápachu, proto jsou vhodné na kolo, tenis i běh.
DVJ-ponožky s.r.o.
Luky, šípy, kuše eshop – nákup bez registrace, rychlé doručení, široký výběr
Široký výběr luků, šípů, kuší a veškerého vybavení k lukostřelbě pro začátečníky i pokročilé nabízí eshop JMA - Jakub Matyášek. Nákup je snadný, doručení rychlé.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Funkční oblečení na kolo, cyklooblečení - spodní prádlo, trika, mikiny i bundy
Funkční oblečení na kolo zakoupíte u firmy Koska Bike, která působí v okolí Opavy i Vítkova. V našem širokém sortimentu cyklooblečení najdete spodní prádlo, trika, mikiny, bundy a spoustu dalších.