Věnujete se cyklistice profesionálně nebo jen pro vlastní potěšení? Každý cyklista potřebuje pořádné kolo a cyklistické vybavení. Můžete si vybírat z pestré nabídky kol jako jsou horská, krosová, trekkingová, silniční, BMX a freestyle, sjezdová a k tomu si vybrat kvalitní vybavení jako helmy, rukavice, oblečení a boty, brýle a další doplňky.

Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.
Cykloprodejna s velkým výběrem horských kol, prodej kvalitních dětských a dámských kol
Prodejem horských kol kvalitních a jedinečných značek se zabývá společnost BICYKLY.CZ s.r.o. ve své cykloprodejně v centru města Ostravy. Najdete u nás pánská, dámská i dětská kola a cyklo doplňky.
Krosová (crossová), trekingová kola levně včetně cyklo příslušenství
Firma KOSKA BIKE si pro Vás připravila skvělá crossová a trekingová kola. přijďte si pořídit nové kolo. Poskytujeme také celou řadu cyklistických potřeb a to nejen přilby a sportovní oblečení.
Velký výběr cyklo oblečení – bundy, dresy, kalhoty, rukavice, trika od Maloja a Castelli
Cyklistická sezóna je v plném proudu. Než vyrazíte na cesty pořiďte si u firmy Bicykly.cz Ostrava kvalitní cyklo oblečení, cyklo trika, bundy, kalhoty, dresy, rukavice značek Maloja a Castelli.
Prodej elektrokola  Altitude Powerplay Carbon, Rock Machine Blizzard - novinky v kolekci 2018
Novinky v kolekci 2018 - nová elektrokola Altitude Powerplay Carbon a Rock Machine Blizzard. Specialistou na prodej elektrokol v Ostravě je firma BICYKLY.CZ s.r.o.
Prodej jízdních kol - špičková horská i silniční kola
Prodej jízdních kol vám poskytne firma KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která nabízí špičková horská i silniční kola v Opavě a okolí.
Prodej značkových jízdních kol – horská, silniční a dětská kola
Na prodej jízdních kol - horských, silničních a dětských – kultovních značek Rocky mountain, Bianchi, Rock machine, MRX, Scud se specializuje firma BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě.
Funkční oblečení na kolo, cyklooblečení - spodní prádlo, trika, mikiny i bundy
Funkční oblečení na kolo zakoupíte u firmy Koska Bike, která působí v okolí Opavy i Vítkova. V našem širokém sortimentu cyklooblečení najdete spodní prádlo, trika, mikiny, bundy a spoustu dalších.
Dětská kola pro všechny věkové kategorie - atraktivní, kvalitní, lehká
Firma KOSKA BIKE se zabývá prodejem a servisem jízdních kol včetně cyklistického příslušenství. V neposlední řadě ve svém sortimentu nabízí dětská kola pro všechny věkové kategorie.
Specializovaný cykloservis - prohlídky a opravy všech typů jízdních kol
Společnost Cyklosport HaF je specializovaný cykloservis, který vám nabídne prohlídky a opravy všech typů jízdních kol v Opavě a okolí.
Kompletní servis jízdního kola - seřízení, opravy
Kompletní servis jízdního kola nebo seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike poblíž Opavy.
Cyklodoplňky, cyklooděvy - vše na kolo, vhodný dárek pro všechny
Cyklosport H&F je specializovaný obchod na prodej a servis jízdních kol včetně cyklodoplňků a cyklooděvů v Opavě a okolí.
Cykloservis Cyklosport HaF Opava připraví vaše kolo na novou sezónu
Cykloservis Cyklosport HaF Opava je tady pro vás! Každé jaro se zaplní cykloservisy nadšenými cyklisty, které první jarní dny nalákaly k vyjížďce na kole, ale s prvním šlápnutím do pedálů zjistili, že jejich kola nejsou po zimě v perfektním stavu a je třeba provést drobné opravy. Na jaře se také vydává do servisu se svým kolem celá řada cyklistů ...
Elektrické přehazovačky XTR pro horská kola - rychlejší, přesnější a účinnější řazení pomocí tlačítek
Rychlejší, přesnější a účinnější řazení pro horská kola za pomocí tlačítek Vám poskytne specializovaný Cyklosport H&F v Opavě, který nabízí první elektrickou sadu přehazovaček XTR pro horská kola.
Servis jízdních kol - repase a seřízení horských a silničních kol
Kompletní i částečnou renovaci jízdního kola, seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike se sídlem v okolí Opavy.
Jízdní kola výprodej modelů 2015 | Opava
Jízdní kola za akční ceny nakoupíte v Opavě v prodejně Cyklosport HaF na Pekařské ulici, kde Vám rádi poradí s výběrem vhodného kola. Probíhající výprodej jízdních kol modelů 2015 nabízí širokou škálu pánských, dámských a dětských jízdních kol. V nabídce můžete vybírat jízdní kola celoodpružená, crossová, horská, městská, silniční. Dle ...
Půjčovna a zapůjčení elektrokol, cyklo výlety Jeseník, Bruntál
Pokud by jste si rádi udělali cyklo výlet do přírody, ale netroufáte si na dlouhé trasy, tak vám zapůjčíme elektokolo, které vám ušetří vaši energii. Farma Kočov v oblasti Jeseníků nově otevřela půjčovnu elektokol. Půjčovna elektrokol: - dojezd až 60 km na jedno nabití - provozní doba je denně od 8.00 až do 20.00 hod - 2x pánské ...
Jízdní kola MERIDA - výprodej modelů 2014 Opava
Chystáte se zakoupit kvalitní jízdní kolo? Neváhejte navštívit náš e-shop a vyberte z modelů jízdních kol Merida za akční ceny. Firma Cyklosport HaF jejímž majitelem je Hynek Hluchý, aktuálně ve svém e-shopu nabízí výprodej, slevy na modely 2014 jízdních kol značky MERIDA. V nabídce můžete vybírat jízdní kola celoodpružená, crossová, ...
Funkční oblečení na kolo Opava
Důležitou součástí každého cyklisty je dobrý výběr funkčního prádla, které odvádí pot z těla a chrání ho před prochlazením. V kamenném obchodě firmy Ladislav Pošík Koska Bike v Hradci nad Moravicí najdete široký výběr všech velikostí funkčního termoprádla značek Craft, Progress, Scott, Author, Rogell pro muže, ženy i děti: - cyklokalhoty - ...
Jízdní kola AUTHOR, SCOTT Opava
Chcete si pořídit nové jízdní kolo? My Vám rádi pomůžeme. Ladislav Pošík Koska Bike ze sídlem v Hradci nad Moravicí je specializovaná firma se širokou nabídkou horských, trekingových i silničních jízdních kol AUTHOR A SCOTT. U nás zakoupíte jízdní kola dámská, pánská i dětská od levných až po profesionální modely, přilby na kolo, dětské ...