Sportovní haly a tělocvičny patří k prostorům, které poskytují široké možností využití. Můžete se stát aktéry či diváky sportovních her a užít si tak akce jako míčové hry, kolektivní sporty a cvičení, hokej, tenis, stolní tenis, šermování, squash, tanec, aerobic, spinning a další. Prostory jsou vhodné i na pořádání kulturních a společenských akcí.

Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Pro vášnivé horolezce je k dispozici venkovní i vnitřní lezecká stěna
Skvělý zážitek z lezení na lezecké stěně, vnitřní je vysoká přes devět metrů a vnitřní přes jedenáct, umožní sportovní centrum CDU SPORT – VOLNÝ ČAS v Ostravě. K dispozici je i multifunkční hřiště.
CDU SPORT Ostrava
Badminton - dva profesionální badmintonové kurty, kvalitní zázemí
Sportovní centrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu Vám nabízí možnost zahrát si badminton na dvou profesionálních kurtech. Na tak kvalitním zázemí se vám bude hrát perfektně.
SBA Squash, s.r.o.
Lezecká stěna a badmintonové kurty s extrémně vysokým stropem pro důležité údery
Pokud si chcete zahrát badminton, stolní tenis či si zalozit na lezecké stěně, navštivte sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích, kde naleznete veškeré sportovní vyžití nejen pro dospělé.
CDU SPORT Ostrava
Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Výškovický vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech pro hobby sportovce
V hale CDU SPORT v Ostravě - Výškovicích bude probíhat vánoční turnaj ve stolním tenisu v singlech, který je určen pro hobby sportovce.
CDU SPORT Ostrava
Power plate s trenérkou, sportovní centrum Havránek, Ostrava – Zábřeh
V našem sportovním centru můžete absolvovat cvičení na Power Plate s proškolenými trenérkami Markétou a Nikol. Aby cvičení probíhalo zdravě, se správným držením těla a maximálním využitím, bude se vám celých 30 min. věnovat lektor.
SBA Squash, s.r.o.
Squash, badminton, lezecká stěna, trampolína Ostava
CDU SPORT Ostrava - sportovní centrum nabízí: - squash - badminton - lezecká stěna - slackline - stolní tenis - power goal - wally bal - power florbal - bikefitness - zumba - jumping centrum - trampolina. Provádíme výplet raket
CDU SPORT Ostrava
Squash –squashové turnaje Ecosun Tour 2013, Ostrava – Zábřeh, centrum Havránek
Ve sportovním centru SBA Squash Havránek se uskuteční další kolo oblíbených turnajů neregistrovaných hráčů a hráček nad 40 let ve squashi - Ecosun Tour 2013. Datum turnaje je stanoven na 26.4.2013.
SBA Squash, s.r.o.
Akce a sleva na spinning i pro začátečníky Ostrava – Zábřeh
Přijďte navštívit naše sportovní centrum Havránek v Ostravě Zábřehu a využijte akci na spinning. Spinningové hodiny v čase od 17 do 18 h. a neděle od 18:30 do 19:30 jen za 60,-Kč. Za sníženou cenu můžete vyzkoušet můžete také „retro“ hodinu ve vlažnějším tempu vhodnou pro všechny věkové kategorie a začátečníky.
SBA Squash, s.r.o.
Grand Prix Pepa Opava 2011, kulturistika, fitness, body fitness
21. - 22. 10. 2011 pořádá Pepa Sport Opava 33. ročník Grand Prix Pepa Opava 2011. Datum konání: 21. října 2011 – pátek - semifinále soutěží v Thai boxu, arm-wrestlingu, bench pressu, běh na 10 000 m, fitness dětí, závod vozíčkářů. 22. října 2011 - sobota – semifinále strongman, kulturistika, kl.kult., bodyfitness, bikiny a finále GP PEPA a ...