Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Restaurace Bystřice, speciality, denní menu, čepované pivo, salónky, bowlingové dráhy s automatickými stavěči
Restaurace Bowling Club Bystřice, která se nachází na Česko-Slovensko-Polském pomezí v okrese Frýdek-Místek, nabízí svým hostům výborné speciality a v pracovní dny také několik druhů denního menu.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Bowling na třech drahách Bystřice, malá škola bowlingu, firemní akce s hrou bowlingu
Bowling club, který se nachází v Bystřici v okrese Frýdek- Místek na Česko-Slovensko-Polském pomezí, nabízí hru bowlingu jen tak, či firemní akce.
Jumping, to je zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vás dostane do kondice
Jumping je originální a zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vám pomůže zhubnout pod vedením profesionálních instruktorů z Lion Cross Arena s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.
Vše pro karavan
Pro Vaše karavany, kempink a cesty Karavan3nec.cz – karavan shop - internetový obchod v Třinci na severní Moravě, který Vám nabízí vše nezbytné pro karavanink, kempink, cestování a volný čas. Jsme obchodní zástupci německých firem Frankana a Freiko. Již od roku 2009 Vám nabízíme veškeré vybavení, příslušenství na karavany, přívěsy, pro ...
Svůdné a erotické prádlo.
Spodní prádlo, punčochy pro nevěsty i pro dámy v kondici SIZE ++. Erotické prádlo, plavky, síťované oděvy. Latexové doplňky pro S/M. Seznamka s fotem zdarma. Rychlá a diskrétní zásilková služba a poštovné zdarma. Záruka kamenného obchodu již od roku 1991.
Kostíkovo náměstí-Frýdek
Slevy jízdních kol ( horská,crossová,silniční,trekingová,dětská,elektrokola) Nyní probíhá akce na servis kol 1+1 ZDARMA .
Gumová dlažba, bezpečný povrch
Firma Patrem Pipe Technologies s.r.o. nabízí zdravotně a ekologicky nezávadné výrobky z recyklované pryže bezpečné povrchy a gumové dlažby. Použití našich produktů: - sportoviště - dětská hřiště - zahrady - terasy - okolí bazénu - příjezdové cesty.
Tenis, fitness, badminton, restaurace, ubytování, Frýdek
Sportovní centrum Prestige Tennis Park Vám nabízí tyto služby: - tennis (tenis) - fitness - badminton - relax zóna - sauna, vířivé lázně - škola tance - salsa - ubytování - restaurace. Přijďte k nám a budete nadšení!
Zahradní bazény, privátní bazény, domovní bazény
Naše firma nabízí - výroby, rekonstrukce, montáž, prodej, servis, opravy, poradenství: - bazény z nerezové oceli - zahradní bazény - plavecké bazény - kryté bazény - whirpooly - hotelové bazény - veřejné koupaliště - aquaparky, atrakce pro aquaparky - zdravotní, rehabilitační bazény - zahradní vany z nerezové oceli.
Plavky, výroba, šití, prodej plavek, Frýdek-Místek
Po celý rok výběr plavek! Potřebujete plavky přímo na míru, přijďte k nám! Naše firma nabízí: - šití, výroba, prodej plavek.