Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Jumping, to je zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vás dostane do kondice
Jumping je originální a zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vám pomůže zhubnout pod vedením profesionálních instruktorů z Lion Cross Arena s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.