Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Ukázková hodina výuky angličtiny zdarma – bez učebnic a složité gramatiky.
Naučte se anglicky či zdokonalte své dosavadní jazykové schopnosti v jazykové škole v Brně. Díky přirozené metodě LITE dosáhnete výsledků snadno a rychle bez učebnic a složité gramatiky.
Všeobecné gymnázium Tachov
Pocházíte z Tachova a okolí a rozhodujete se, kde se bude dále vzdělávat Vaše dítě? Žákům sedmých nabízí možnost studia všeobecné šestileté Gymnázium s humanitárním zaměřením.
Rekvalifikační kurzy Rakovník – zvyšte si kvalifikaci a získejte novou práci
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá pro zájemce rekvalifikační kurzy zajímavých profesí pro zvýšení kvalifikace uchazečů a jejich ceny na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Systém státních etalonů pro ČR - schvalování, vyhlášení a modernizace státních etalonů
Český metrologický institut, který sídlí v Brně zajišťuje schválení, vyhlášení a modernizace státních etalonů pro Českou republiku, jakožto základních a plně platných měřidel pro metrologii.
Precizní zemědělství v tématu univerzitních dnů ČZU
Mějte přehled o tom co se děje v zemědělství díky přednášce Univerzitní dny ČZU – Precizní zemědělství v prostorách SŠZ a VOŠ v Chrudimi.
Vzdělávací středisko Příbram
Nedaří se Vám najít práci ve Vašem oboru v Příbrami a dostupném okolí a zvažujete možnost rekvalifikace? S důvěrou se můžete obrátit na Vzdělávací středisko s.r.o.
Gymnázium Stříbro
Kvalitní vzdělání osmileté nebo čtyřleté vzdělání zakončené maturitní zkouškou, moderní zázemí pro výuku a kvalifikovaný učitelský sbor nabízí Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Školení bezpečnosti práce Příbram
Každý zaměstnavatel je povinen přímo ze zákona zajistit zaměstnancům školení bezpečnosti práce. V Příbrami a okolí je to bez starostí, stačí kontaktovat Vzdělávací středisko s.r.o.
Soukromá mateřská škola, dětské centrum, hlídání dětí, Praha 1
Jste z Prahy 1 a nevíte do jaké školky umístit svoji ratolest? Kontaktujte D.C. Pštrossova. Jsme soukromá mateřská škola a dětské centrum. Přijímáme děti od 2 let.
Svářečské kurzy pro začátečníky až pro pokročilé
Svářečská škola z České Třebové je navíc zapojena do systému české svářečské společnosti ANB.
Nedestruktivní defektoskopie Praha – certifikační program
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí zájemcům certifikační program nedestruktivní defektoskopie připravený v souladu s požadavky mezinárodních norem.
Základní, opakovací školení řidičů motorových vozíků a technické prohlídky
Ve Školícím středisku Knotek ve Vlčnově je možné si domluvit termín pro školení řidičů motorových vozíků - základní školení i opakovací. Mohou se hlásit nejen zájemci z regionu Uherské Hradiště.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Výzkum, výroba a prodej veterinárních přípravků – léčiva, krmné směsi pro malá a hospodářská zvířata
BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy se zabývá vývojem, výrobou a prodejem veterinárních přípravků, léčiv nebo krmných směsí pro malá a hospodářská zvířata.
Soukromá střední škola v Novém Jičíně se zaměřením na informační technologie a podnikání
Soukromá střední škola na Novojičínsku s nabídkou učebních, maturitních a nástavbových oborů se zaměřením na IT, podnikání, právo a cestovní ruch. Jazyky, skupinová práce a individuální přístup.
Chrudim / Barneveld – Pevné výměnné partnerství mezi školami
Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim spolupracuje s holandskou školou Groenhorst College Barneveld.
Základní škola v Brně zaměřující se na sport, výuku cizích jazyků a interaktivní technologie
Brněnská základní škola s výukou od 1. do 7. ročníku, se zaměřením na cizí jazyky, sport a vzdělávání pohybově nadaných žáků. Aktivně využíváme interaktivní technologie a moderní výukové pomůcky.
Efektivní výuka angličtiny bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE je v Ostravě specialisté na výuku angličtiny. Přinášíme moderní metodu výuky angličtiny bez učebnic a složité gramatiky.
Rekvalifikace, školení a kurzy pro obsluhu strojů a zařízení Příbram
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá rekvalifikační a vzdělávací kurzy, školení a přezkoušení pro pracovníky obsluhující technické stroje a zařízení.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Základní umělecká škola, jež poskytuje základní vzdělání ve výtvarném a hudebním oboru
Soukromá základní umělecká škola se sídlem na Praze 5 nabízí studium různých hudebních a výtvarných oborů. Jsme Škola pro radost a radost z umění je to, co chceme, aby každý žák prožíval s námi.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...
Jazykové kurzy angličtiny - efektivní výuka anglického jazyka v Ostravě
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy bez učebnic a složité gramatiky.Zarezervujte si i vy ukázkovou hodinu angličtiny zdarma.
Svářecká škola, svářečské práce a zakázková činnost ,opravy, renovace, novovýroba
Naučte se s námi efektivně svařovat dle daných norem ocel, hliník a měď, svářecká škola - Svářečská škola Česká Třebová, Ústí nad Orlicí
Školení a kurzy dělnických profesí Příbram
Vzdělávací středisko s.r.o. pořádá opakovací i rekvalifikační školení, kurzy a přezkoušení žádaných dělnických profesí pro uchazeče z Příbrami a okolí.
Soukromé gymnázium s možností čtyřletého, šestiletého a osmiletého studia, zaměřeno na mezinárodní a veřejné vztahy
Soukromé gymnázium s širokou nabídkou studijních programů, výměnných studijních pobytů, ale také volnočasových aktivit, jež jsou navíc doplněny kvalitním pedagogickým sborem.