Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Školení trenérů udělá z vašich lektorů profesionály - Praha
K čemu je dobré takzvané školení trenérů? Mít vzdělané zaměstnance není nikdy na škodu. A ani interní trenéři a lektoři by neměli zůstávat pozadu, neboť stále je prostor se zlepšovat.
Základní škola s podporou rozvoje čtenářské a matematické gramotnosti, Karlovy Vary
Kvalitní vzdělání v okolí Karlových Varů Vám poskytne Základní škola Chodov. Škola s profesionálními pedagogy a mnoha zájmovými kroužky, školními akcemi a soutěžemi.
Analýza efektivity správy vozového parku – úspory v podnikání
Spravujete vozový park Vaší firmy efektivně? Díky analýze správy vozového parku od společnosti TÜV SÜD Czech dosáhnete finančních úspor v podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Základní škola s výukou angličtiny od první třidy, zájmovými kroužky
Základní škola Polabiny v Pardubicích s výukou angličtiny již od první třídy, se třídou Montessori na prvním stupni, bohatou nabídkou zájmových kroužků.
Školení v oboru zpracování svarů-nové školící středisko Ostrava
Školení v oboru zpracování svarů, přednášky a semináře z oblasti energetiky, svařování a ohřevu kovů provádí nové školící středisko dokončené společností SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.
Studium na VOŠP Kroměříž - perspektivní obor, jistá práce v potravinářství
Zvolte si studium na VOŠP Kroměříž a staňte se odborníkem v oboru potravinářství, který je perspektivní a čeká Vás tak v budoucnu jistá práce.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Digitální vzdělávání Praha – interaktivní a časově flexibilní
Využijte výhody digitálního vzdělávání se společností Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy a učte se zábavnou formou právě ve chvílích, kdy máte čas přímo u Vás v zaměstnání nebo doma.
GEU Kaplice
Střední škola GEU Kaplice nabízí uchazečům studijní maturitní obory s perspektivou uplatnění na trhu práce nebo v soukromém podnikání.
Jazykové kurzy Brno, výuka britské a americké angličtiny, překlady technické literatury
Dostaňte Vaši angličtinu na tu nejvyšší úroveň Ing. Arch. Rostislav Čuhel - výuka angličtiny Vám s tím rád pomůže. Poskytujeme rychlé a profesionální překlady všech odborných textů.
Stavební standardy a nezávislé vyhodnocení investičních nákladů
Nezávislé vyhodnocení investičních nákladů a kontrolu dodržení stavebních standardů zajistí při novostavbách i rekonstrukcích odborníci ze společnosti TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Střední odborné učiliště Kaplice
Vybíráte si střední školu? Přihlaste se ke studiu na Středním odborném učilišti Kaplice, kde nabízí zajímavé učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
Vzdělávání v uměleckých oborech, hudba, tanec, herectví, ZUŠ Blansko
Vzdělávání v oboru hudebním, výtvarném, tanečním a literárně-dramatickém, zpěv, hra na hudební nástroje, keramika, techniky tance vyučuje Základní umělecká škola Blansko.
Gymnázium a SOŠE Kaplice
Kvalitní přípravu na vysokoškolské studium nebo uplatnění v zaměstnání přináší absolventům studium čtyřletých oborů na škole Gymnázium a SOŠE Kaplice.
Střední odborné vzdělání s maturitou a zácvikem - Starožitník
Lukrativní obor středního odborného vzdělání Starožitník nabízí uchazečům Střední odborná škola uměleckořemeslná v Praze.
Základní a mateřská škola s environmentálním a sportovním duchem i individuálním přístupem
Kvalitní vzdělání, široký výběr zájmových aktivit i individuální přístup ke každému dítěti Vám poskytne Základní škola a mateřská škola Hnízdo v Úněticích, příspěvková organizace.
Otevřené školení - interní auditor podle normy ISO 9001:2016, ISO 14001:2016
Otevřené školení od společnosti CQS-Sdružení pro certifikaci systémů jakosti, Praha 9 zajistí, aby interní audity podle normy ISO 9001 a ISO 14001 byly v souladu se zněním této normy.
Přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím Praha – zvýšení kvalifikace
Zvýšení kvalifikace, rozšíření odborných znalostí a důslednou přípravu k testům garantují přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím nabízené společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
ZUŠ Pečky, kvalitní příprava ke studiu na konzervatořích a školách s uměleckým zaměřením
Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 je vzdělávací instituce poskytující hudební vzdělání v rozličných uměleckých oborech. Harmonický rozvoj osobnosti v rukou profesionálních učitelů.
Komunitní lesní škola - předškola, alternativní vzdělávání pro děti 5-10 let
Projekt předškola a alternativní vzdělávání pro děti od 5 do 10 let poskytne Lesní škola Sýkorka Zlín. Jde o komunitní školu, která umožňuje mít děti v domácím vzdělávání.
Základní škola s prvky Daltonské pedagogiky, alternativní metoda výuky s aktivní účasti žáků
Alternativní vzdělávání po vzoru Daltonské pedagogiky zajišťuje Základní škola Brodek u Prostějova, příspěvková organizace. Naučíme Vaše děti svobodnému myšlení i schopnosti sebereflexe.
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti
Středoškolské vzdělání v oboru Agropodnikání a Veterinářství
Středoškolské zemědělské vzdělání v Lanškrouně v oboru Agropodnikání, Zemědělský provoz, Ekonomika, Chov koní a Veterinářství s denní i dálkové formou studium.
Základní škola v Jirkově se školním poradenským pracovištěm a nabídkou zájmových aktivit
ZŠ Jirkov je vzdělávací instituce poskytující kvalitní vzdělání, moderní technické zázemí a možnost realizace v mnoha zájmových kroužcích. Klademe důraz na všestranný rozvoj dětí.
Učební obory s uplatněním na trhu práce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun – Hlinky nabízí možnost studia lukrativních učebních oborů, které zaručují absolventům uplatnění na trhu práce.