Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Gymnázium Staňkov
Kvalitní výuku, přípravu na ke studiu na vysoké škole a moderní výukové metody s důrazem na studium cizích jazyků poskytuje svým studentům Gymnázium Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Výroba velikonoční dekorace, výzdoba - kreativní tvoření pro dospělé
Salon Fairyland Zlín připravuje nejen akce pro děti, ale i pro dospělé. Připraveno je velikonoční tvoření - přidejte se k nám, společně bude výroba velikonoční dekorace snažší a tvoření kreativní.
Školicí středisko Horizont Rakovník - připraví školení a kurzy pro Vaše zaměstnance
Školicí středisko ve městě Rakovník nabízí výcvik obsluhy stavebních strojů. Potřebujete ke svému zaměstnání ovládat pracovní plošinu, hydraulickou ruku či motorovou pilu?
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Ekoškolka Praha 5 – učí děti a rodiče péči o životní prostředí
Zajímá Vás i Vaše malé dítě příroda a nejste lhostejni k životnímu prostředí? Pak Vás jistě osloví program Ekoškolka, kterého se účastní i Tyršova mateřská škola na Praze 5.
Základní škola Praha 6 - výuka respektující speciální vzdělávací potřeby žáků
Vybíráte základní školu pro své dítě? Výuka Základní školy Jana Wericha v Praze 6 respektuje potřeby žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, handikepem nebo nadprůměrnou inteligencí.
Nezávislé ověřování – Služby v oblasti technické podpory a konzultací
Potřebuje Vaše firma solidního partnera pro poradenství v oblasti technické podpory a konzultací, který bude objektivní a jeho ověřování bude nezávislé? Spolehněte se na společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Střední škola Staňkov
Končíte základní školu a přemýšlíte, kam dál? Střední odborná škola BEAN, s.r.o. je soukromá škola, která se nacházíme se ve městě Staňkov a nabízí uchazečům denní i dálkové studium zajímavých oborů.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Rakovník
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Exportní projekty financované bankou – nezávislé posouzení pro získání úvěru
Pro bezproblémové získání exportního úvěru na projekt realizovaný v zahraničí a financovaný bankou je třeba posouzení nezávislé třetí strany. Podporu hledejte u odborníků společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Rekvalifikace mistrů - akreditovaný vzdělávací program pro vedoucí provozu
Vzdělávací,rekvalifikační program pro mistry a vedoucí provozu akreditovaný MŠMT ČR s certifikátem s celostátní platností můžete získat díky otevřenému školení od DMC management consulting s.r.o.
Obchodní akademie Staňkov
Nevíte kam na střední školu? Obchodní akademie Staňkov nabízí denní i dílkové studium zakončené maturitní zkouškou pod vedením zkušených pedagogů v moderním prostředí.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Kurzy anglického jazyka pro firmy - rychlá a efektivní výuka anglického jazyka
Brněnská Jazyková škola LITE Brno poskytuje výukové kurzy anglického jazyka, které jsou speciálně zaměřené pro firmy. Naučte se anglicky rychle, bez učebnic a složité gramatiky.
Pomaturitní, intenzivní jazykové studium Praha – kvalitní lektoři a garance posunu úrovně
Zvýšení znalosti jazyka, mezinárodní jazykové zkoušky a mnoho dalších benefitů nabízí pomaturitní, intenzivní jazykové studium v Praze se společností BOHEMIA INSTITUT s.r.o.
Otevřené kurzy Praha – zajímavá nabídka témat a okruhů
Vzdělávání je nutností snad ve všech oborech. Širokou nabídku témat a okruhů přinášející nové informace naleznete v otevřených kurzech pořádaných společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení pracovníků Rakovník – nabídka kurzů žádaných profesí a oborů
Pokud si chcete zvýšit nebo rozšířit kvalifikaci či dosavadní zkušenosti v žádaných oborech a jste z Rakovníka či okolí, obraťte se na vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Dny otevřených dveří na Slezské univerzitě - fakulty v Opavě a Karviné
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association. Nabízíme Vám pravidelně dny otevřených dveří fakulty v Opavě a Karviné.
Certifikace managementu kvality, dle normy ISO 9001, Praha
Certifikaci systému managementu kvality dle normy ISO 9001 požaduje stále více zákazníků, zejména v mezinárodním obchodě, kde je certifikát nutný pro přístup na trh.
Talentové stipendium pro nové studenty – na všech oborech
Slezská univerzita nabízí talentové stipendium pro nové studenty na všech oborech. Toto stipendium podporuje talentované studenty a jejich motivaci ke studiu.
Studium homeopatie
Zajímáte se o homeopatii a chcete se dozvědět více informací? Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. nabízí možnost tříletého víkendového studia klasické a postklasické homeopatie.
Jazykové kurzy anglického jazyka v jazykové škole Ostrava - speciální výuka angličtiny
Jazykové kurzy anglického jazyka v Jazykové škole LITE Ostrava. Naučte se anglicky a německy rychleji než tušíte díky speciálním kurzům angličtiny.
Bakalářské studium na vyšší odborné škole - rozvoj a řízení regionální turistiky, řízení hotelového provozu
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí vyšší odborné vzdělávání ve formě denního či dálkového studia.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
GDPR školení Praha - praktická implementace nařízení na ochranu osobních údajů
GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost již 25. 5. 2018. Týká se všech firem, institucí i jednotlivců. Seznamte se s ním včas!
Služby v oblasti inspekce Praha – zaručí přesné dodržení norem a standardů
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha nabízí své služby v oblasti inspekce pro záruku dodržování veškerých interních i externích norem, předpisů a standardů.
TÜV SÜD Czech s.r.o.