Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Studium tradičních řemesel – truhlář, kuchař-číšník či v oboru gastronomie
Pojďte studovat na Střední školu tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. Najdete nás v Mladé Boleslavi. Stále se můžete přihlásit ke studiu na všechny obory.
Tvorba a udržování systémů managementu kvality, Hradec Králové
Poradenství, audity i školení v oblasti systému managementu kvality v různých oborech. Personální audity i manažerská školení. Pomoc při získávání a udržování certifikátů kvality.
Dodavatel kalibračních služeb v Moravskoslezském kraji
Metrologické služby, interní i externí kalibrace měřících zařízení menších i větších rozměrů, poradenství v oblasti metrologie a garantovaná účast na auditech zákazníků – MSP – Global s.r.o.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Základní škola Pardubice-Polabiny, výuková metoda Montessori, velký výběr zájmových kroužků
Škola se nachází na severním okraji Pardubic na sídlišti Polabiny a v současné době patří mezi největší pardubické základní školy.
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Přijímací řízení na VOŠE bez zkoušek - studium na Vyšší odborné škole ekonomické
Vyšší odborná škola ekonomická Zlín pořádá přijímací řízení pro rok 2021/2022. Přijímací řízení na VOŠE Zlín probíhá bez zkoušek. Rozšiřte si vzdělání a zvolte studium u nás.
Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha, genetika šlechtění rostlin, ochrana plodin a rostlin
VÚRV, v.v.i. je v České republice se svými 300 zaměstnanci největším pracovištěm aplikovaného výzkumu, zaměřeným na rostlinnou výrobu a příbuzné obory.
Výzkumný ústav živočišné výroby – odborná instituce zabíhající se chovem hospodářských zvířat
Poradenství, odborné kurzy a semináře v oblasti chovu dobytka, vzdělávací programy, projekty a vývoj chovatelských aplikací ke zlepšení efektivity chovu nabízí Výzkumný ústav živočišné výroby.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Výzkum a vývoj vojenské techniky Brno, zkušebna materiálů, analýzy  jakosti materiálů a výrobků
V naší zkušebně materiálů provádíme analýzy podle požadavků zákazníka, zkoušky znaků jakosti materiálů a výrobků a poradenskou činnost.
Vojenský výzkumný ústav, s. p. výzkum a vývoj vojenské techniky
Janáčkova akademie múzických umění v Brně, bakalářský a magisterský studijní program
Janáčkova akademie múzických umění má za sebou, více jak sedmdesátiletou historii, která zformovala již několik generací vynikajících umělců.
Janáčkova akademie múzických umění v Brně JAMU
Maturitní vzdělání se zaměřením na stavební obory v Jihočeském kraji
Bude vaše dítě končit v blízké době základní školu a zajímá se o stavebnictví nebo geodézii? Vyučili jste se v oboru a chcete pokračovat s maturitním studie s odborným zaměřením?
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik i opakovací školení řidičů manipulačních vozíků
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik k řízení manipulačního vozíku a následné opakovací školení řidičů realizuje společnost AUTO EDU s.r.o. se sídlem v Ostravě.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Svářečský kurz Hradec Králové
Získejte svářečský průkaz nebo si rozšiřte svou kvalifikaci na našich kurzech svařování v Hradci Králové.
Profesionální poradenská společnost v oblasti BOZP a PO v Jihomoravském kraji
Zabezpečení celkové bezpečnostní a požární dokumentace vaší společnosti, zajištění a realizace vstupních a periodických školení, prodej hasící techniky, revize všech přístrojů od PB Alfa s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Učební a maturitní obory na soukromé uměleckořemeslné škole s dlouholetou tradicí
Umělecké maturitní a učební obory či nástavbové a rekvalifikační obory v Praze nabízí soukromá Střední odborná škola uměleckořemeslná.
Střední škola a základní škola Žamberk, vzdělání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami
Střední škola a základní škola Žamberk poskytuje základní vzdělání a střední vzdělání v odborném učilišti a praktické škole.
Střední škola a základní škola Žamberk
Soukromé umělecké gymnázium v srdci Jihomoravského kraje
Soukromá vzdělávací instituce gymnazijního typu, osmileté a čtyřleté studium na uměleckém gymnáziu v Jihomoravském kraji, hudební, divadelní a výtvarné obory s všeobecným vzděláním.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Mateřská škola Montessori Poděbrady, moderní školka pro děti ve věku 2, 5 - 6 let
Mateřská škola Montessori Poděbrady, moderní školka s předškolním vzděláním pro děti ve věku 2, 5 - 6 let, výuka v českém jazyce, logopedická cvičení, keramická dílna, plavecké kurzy, angličtina.
Studium homeopatie v České republice
Nabídka studia alternatívní medicíny v České republice, tříleté studium homeopatie na jedné z nejlepších škol, možnost vlastní praxe a udělení diplomu po absolvování studia.
Proškolíme Vás v programu PREMIER systém v Praze a okolí – individuálně nebo hromadně
Využívá Vaše firma ke zpracování účetnictví program PREMIER systém? Pokud jste z Prahy a okolí, pak Vás i Vaše zaměstnance proškolíme a seznámíme s novinkami, které Vám usnadní práci.
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců, autorizace požární bezpečnosti staveb.
Kurz obsluhy PC Praha, akreditovaný rekvalifikační program s mezinárodní certifikací IES, London
Společnost BOHEMIA INSTITUT s.r.o. - JAZYKOVÉ KURZY A ŠKOLENÍ zajišťuje počítačové kurzy, zvládnutí základních pojmů, textové a tabulkové editory, internet, grafické základy.
Základní škola a mateřská škola Černotín, počítačové učebny, kroužky, školní družina, angličtina
Naše škola poskytuje komplexní základní vzdělání pro první až pátou třídu základní školy, předškolní vzdělání v mateřské školce.
Střední škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální, Ostrava
Střední odborná škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální nabízí maturitní i pomaturitní vzdělávání v ekonomických a sociální oborech v Ostravě.
Bezpečnost práce - zajistíme školení i poradenství
Odborná školení a poradenství na poli bezpečnosti práce zajišťuje pro firmy do 25 zaměstnanců společnost Ing. Jaromír Pokoj z Brna.