Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Pedagogika předškolní a mimoškolní
Láká Vás práce s dětmi a mládeží? Pak Vás jistě zaujme perspektivní studijní obor Pedagogika předškolní a mimoškolní, který nabízí Soukromá střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o. Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Střední odborná škola a učiliště Beroun, studijní obory Cestovní ruch, Kuchař, truhlář
Kvalitní vzdělání s dobrou perspektivou do budoucna Vám poskytne Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 1404. Moderní škola s inovativními učebními metodami.
Kurzy angličtiny, podzimní intenzivní kurzy angličtiny, Brno
individuální výuka, kurzy pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, zahájení kdykoli během roku, jazyková škola, intenzivní angličtina
Kvalitní středoškolské vzdělání ve studijních oborech gymnázia, obchodní akademie i učiliště
Kvalitní středoškolské vzdělání s moderními učebnami a možností vycestovat Vám poskytne Gymnázium, Střední odborná škola ekonomická a Střední odborné učiliště, Kaplice, Pohorská 86.
E-learning – odborné vzdělání na dosah
Pracujete stále na svém vzdělávání v oblasti digitálních technologií, kontroly kvality nebo životního prostředí? Pak Vás jistě zaujme E-learning a nabídka kurzů od společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Základní umělecká škola, ZUŠ Pečky, obor hudební, výtvarný, literárně dramatický i taneční
Ať už Vaše dítě baví kreslení, muzicírování či tanec, rozvíjejte jeho talent a dopřejte mu kvalitní umělecké vzdělání, jež poskytuje Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 z okresu Kolín.
Plavání pro nejmenší – vaničkování nejen pro maminky, ale i pro tatínky s dětmi od 2,5 měsíců
Vaničkování pro nejmenší – plaváníčko pro děti od 2,5 měsíců s doprovodem maminek a tatínků v plaveckém klubu Chobotnička v Prostějově.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Letiště Kolín - možnost výuky létání na  bezmotorových i motorových kluzácích
Nabízíme výcvik létání na bezmotorových i motorových kluzácích, ultralehkých i motorových letounech, odvážnějším pak i výcvik seskoků s padákem.
Výuka anglického jazyka - individuální studium přímo Vám na míru - anglicky rychle a snadno
Jazyková škola LITE Brno se zaměřuje na výuku anglického jazyka, kterou poskytuje nejen pro veřejnost, ale je schopna zajisti i individuální výuku angličtiny, pro časově vytížené studenty.
Impulsní plazmové systémy - studium a výzkum
Ústav fyziky a plazmatu AV ČR v.v.i. v Praze a jeho zkušení vědečtí pracovníci a doktorandi se zabývají specifickým výzkumem a studiem impulsních plazmových systémů.
Školení zaměstnanců o PO Brno – minimalizace rizik úrazů
Dodržujte legislativu a nezapomínejte na pravidelná školení zaměstnanců v oblasti PO. Pokud jste z Brna a okolí, můžete pro tyto služby využít nabídky společnosti PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Kurzy plavání pro kojence, předškoláky i školáky - zápis dětí na prázdniny a podzimní kurzy
Pomozte dětem rozvinout rovnováhu a orientační schopnosti ve vodě. Zapište je na kurzy plavání do Plaveckého klubu Chobotnička v Přerově a Prostějově. Kurzy jsou pro kojence, předškoláky i školáky.
Audit a certifikace systémů – zvýší efektivitu a sníží rizika Vašeho podnikání
Zvýšení efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání dosáhnete s fungujícím systémem řízení, jehož odborný audit a certifikaci Vám nabízí mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Letní, prázdninová plavecká školka pro kojence, předškoláky
V našem Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. poskytujeme plavání pro kojence, batolata a předškoláky - přihlašte se do letní, prázdninová plavecká školky a užijte si spoustu zábavy ve vodě.
Studium v cizině, zahraniční studium
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association a poskytuje Vám také zahraniční studium. Studujte v cizině se Slezskou univerzitou.
Výzkum moderních a ekologických způsobů zpracování a užívání uhlí
Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. sídlící v Mostě se zabývá zkoumáním nových a moderních metod zpracování převážně hnědého uhlí, které eliminují negativní dopady na životní prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Kroužek na hvězdárně s dlouhou tradicí
Pro žáky 5. až 7. tříd základních škol pořádáme astronomický kroužek - Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Nástavbové studium Třeboň – denní či dálkové studium, tříleté učební obory
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí nástavbové studium oboru Podnikání pro tříleté učební obory. Studium je zakončeno maturitou. Denní studium trvá 2 roky, dálkové je na 3 roky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň