Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Odborné poradenství v oblasti norem a předpisů BOZP, školení bezpečnosti práce
Společnost KMT International s.r.o. se sídlem v Ostravě poskytuje odborné poradenství v oboru BOZP - normy a předpisy BOZP - dále školení bezpečnosti práce i v okrese Nový Jičín a Ostrava - Město.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – příprava zaměstnanců pro výkon profese
Neustále rostoucí požadavky na kvalitní průpravu jednotlivých profesí uspokojí profesní vzdělávací kurzy zaměstnanců, které nabízí společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Základní škola Jana Wericha – všestranné vzdělání pro nadané i handicapované děti
Základní škola Jana Wericha v Praze 6 je zaměřena na výuku a vzdělání dětí s přihlédnutím k individuálním potřebám každého žáka.
Školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, termíny Praha
Společnost CQS z.s. se sídlem pořádá školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, které se koná v Praze na Proseku.
Vzdělávací kurzy a školení Plzeň – výhodná a efektivní forma zvyšování kvalifikace zaměstnanců
Využijte výhod efektivního studia zaměstnanců pomocí individuálních programů zakázkových vzdělávacích kurzů a školení pro Plzeň a okolí od společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o.
Bezpečnostní listy pro chemické látky - nové, aktualizace, překlady
Služby v oblasti vytváření, překladů a aktualizací bezpečnostních listů pro chemické látky nabízí společnost DEKRA CZ a.s. se zastoupením v Praze.
Maturitní studium v oborech Grafický design, Kosmetička a vizážistka, Management sportu
Středoškolské i nástavbové vzdělání, které má budoucnost, Vám zprostředkuje instituce Střední škola managementu a služeb a Základní škola s.r.o. z Prahy 10 Malešice.
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole
Studujte denně ale i dálkově na naší odborné škole v Chrudimi - Střední zemědělská škola a vyšší odborná škola Vám poskytne velmi dobré vědomosti pro své budoucí povolání
Vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto na zemědělské škole
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole Chrudim a vyzkoušejte si přijímací zkoušky nanečisto.
Vedení účetnictví a zpracování daňových přiznání, školení BOZP
Ekonomické služby, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání z příjmu fyzických i právnických osob či dani z nemovitosti, školení BOZP provádí PELAN ÚČTO s.r.o.
Waldorfská škola, MŠ a ZŠ a příprava pro předškoláky Ostrava
Waldorfská škola pro šťastné děti, MŠ a ZŠ Ostrava s waldorfskou přípravkou pro předškoláky, výuka v epochách, individuální přístup, družina, jídelna, zájmové kroužky.
Školení BOZP, dokumentace, poradenství od specialisty na trhu
Firma KMT International s.r.o. se Vám postará precizně o vytvoření dokumentace, poradenství a školení BOZP. Provedeme Vám celkovou prověrku bezpečnosti práce Vašich pracovišť v okolí Ostravy a Opavy.
Dětský domov se základní školou, jídelnou a sportovišti na Příbramsku
Dětský domov, základní škola, jídelna, tělocvična, hřiště na Příbramsku, celoroční provoz s komplexní péčí a citlivým přístupem pro děti se zanedbanou výchovou.
Certifikační programy technického personálu - akreditovaný certifikační orgán
Akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí certifikační programy určené pro technický personál.
Osmileté Gymnázium Mladá Boleslav – 6. nejlepší v celé ČR
Osmileté Gymnázium Mladá Boleslav se všeobecným zaměřením připravuje své studenty pro úspěšné absolvování zkoušek na vysoké školy.
Individuální výuka jazyků – u Vás doma nebo přes skype
Vlastní tempo výuky cizího jazyka v čase a v místě, které Vám bude přesně vyhovovat umožní Jazyková škola Elvis, s.r.o. z Prahy 4 a individuální výuka.
Maturitní obory - cestovní ruch, hotelnictví, příjímací řízení
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí 2 kolo přijímacího řízení ke studium na maturitních oborech cestovní ruch a hotelnictví.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Maturitní studium v oborech Ošetřovatelství, Praktická sestra, Sociální činnost a VOŠ v oboru Sociálně právním
Střední zdravotnická škola Evangelické akademie, Evangelická akademie Vyšší odborná škola sociálně právní je vzdělávací instituce z Brna - Líšeň poskytující vzdělání v rozličných studijních oborech.
Certifikace ISO 27001 - systémy managementu bezpečnosti informací.
Certifikace dle ČSN ISO/IEC 27001:2006 pro systémy managementu bezpečnosti informací od certifikačního orgán CQS.
Sportovní gymnázium Kladno – všeobecné vzdělání sportovně nadaných studentů
Máte doma sportovně nadané dítě a vybíráte střední školu? Sportovní gymnázium Kladno, Plzeňská 3103, poskytuje všeobecné vzdělání se zaměřením na rozvoj sportovního talentu studentů.
Školení, semináře, konference Ústí nad Labem
Školení, semináře, konference nebo doškolovací kurzy pro vás připraví přímo v sídle Vaší společnosti na míru vzdělávací agentura Agentura ENS, s.r.o. z Ústí nad Labem.
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, BOZP, GDPR
Legislativní i systémová školení v rukou profesionálních a zkušených lektorů naleznete u společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Obohatíme Vás o nové poznatky, které uplatníte v každodenní praxi.
Systém environmentálního managementu ISO 14001, certifikační audit bez rizika sankcí
Precizní integrovaný audit Vám poskytne společnost ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Nejen, že Vám pomůžeme získat potřebný certifikát, ale zajistíme plně fungující systém řízení Vaší společnosti.
Certifikační audit, certifikát systému managementu ISO 9001, pomoc při řízení procesů
Optimalizace procesů a jejich zlepšení dosáhnete díky systémové normě od společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Nastavíme pravidla dle požadavků této normy k Vaší maximální spokojenosti.