Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Vyšší odborná škola, obor Zemědělství, Tábor
Zajímáte se okolní krajinu ekologii a přírodu? Studujte obor zemědělství na Vyšší odborné škole v Táboře, kde Vás připraví na práci v oblasti pozemkových úprav a ekologie krajiny.
Bakalářské a magisterské vysokoškolské studium v anglickém jazyce
Anglo-americká vysoká škola, z.ú. v Praze nabízí všem uchazečům možnost studia zajímavých bakalářských a magisterských oborů v anglickém jazyce.
Základní vzdělávání dětí s lehkým mentálním postižením - ŠKOLA PRO VŠECHNY
Základní vzdělání pro všechny bez rozdílu Vám zajistí Základní škola Straškov - Vodochody, okres Litoměřice, příspěvková organizace. Rodinné prostředí s klasickými i speciálními třídami.
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® - odborné kurzy
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® a tým odborníků v oblasti estetické medicíny naleznete pouze na klinice Aurum Clinic, s.r.o. v Praze.
Střední odborná škola Třeboň
Střední odborná škola Třeboň nabízí studentům možnost vzdělání v široké nabídce tří a čtyřletých učebních oborů uměleckých, oděvních, ekonomických, opravářských i dalšího nástavbového studia.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov je ideální volbou pro absolventy základních škol, kteří chtějí studovat perspektivní obory se zárukou uplatnění v praxi.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Středoškolské vzdělání s maturitou, výučním listem v oboru lesnictví, zahradnictví a včelařství
Kvalitní vzdělání v oboru lesnictví Vám zajistí léty prověřená instituce Střední lesnická škola Žlutice, příspěvková organizace. Připravíme Vás či Vaše děti pro práci lesníků, zahrádkářů i květinářů.
Mateřská škola Jablonec nad Nisou, výchova a vzdělávání dětí metodou Montessori
Kvalitní výchova a vzdělání se zaměřením na osobnost dítěte a jeho potřeby naleznete v mateřské škole Montessori, z. s. z Jablonce nad Nisou. Zájem dítěte je pro nás vždy na prvním místě.
Soukromá střední odborná škola a gymnázium, Staňkov, okres Domažlice
Nevíte si rady kam po základní škole? Nechce se Vám chodit do školy každý den? Jsme soukromá střední odborná škola a gymnázium s denní i dálkovou formou studia.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED autorizovanou organizací ÚNMZ
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze je autorizovanou organizací oprávněnou ke schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Základní škola s rozšířenou výukou informatiky a výpočetní techniky, Pardubice
Máte-li doma dítě s pozitivním vztahem k digitálním technologiím a počítačům obecně, zapište ho na Základní školu Pardubice-Polabiny, Družstevní 305 s rozšířenou výukou informatiky.
Certifikace pracovníků v oboru tepelného zpracování kovů se zaměřením na strojírenství Praha
Pracují Vaši zaměstnanci v oboru tepelného zpracování kovů? Pak se neobejdou bez povinné certifikace, kterou provádí společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze.
Obchodní akademie Třeboň
Čtyřleté studium Obchodní akademie Třeboň je ukončené maturitní zkouškou a připravuje své absolventy jak pro další studia, tak pro práci v soukromých firmách i veřejné správě.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Česká škola klasické homeopatie
Tříleté víkendové studium klasické homeopatie nabízí zájemcům z řad odborné i laické veřejnosti Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Seminář Zadržování vody v krajině – krajinné a protipovodňové úpravy, dotace
Seminář na téma Zadržování vody v krajině pořádaný v září 2018 společností SEKURKON, s.r.o. má za cíl seznámit účastníky s vhodnými krajinnými úpravami a s možnostmi získání dotací.
SŠ a VOŠ se zaměřením na zdravotní a sociální práci, praktická výuka v Ústí nad Orlicí
Kvalitní středoškolské vzdělání s důrazem na praxi Vám poskytne Vyšší odborná škola a střední škola zdravotnická a sociální Ústí nad Orlicí. S námi se můžete rozvíjet v tom, co Vás baví a zajímá.
Klub sportovního plavání, výuka a trénink plavání, kondiční příprava
Kurzy plavání i pro děti, kondiční lekce, výuku a trénink různých stylů, prsa, motýlek, kraul a znak, závody v plavání a přípravu dětí poskytuje TJ LARS Kladno z.s. Klub sportovního plavání.
SŠ a VOŠ v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, strojírenství i IT
Střední a vyšší odborné vzdělání v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, grafického designu, strojírenství i IT zakončeno maturitou a posléze titulem DiS. poskytuje SŠ a VOŠ Varnsdorf.
Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Obchodní akademie Stříbro
Vybíráte si střední školu a láká Vás práce se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu? Pak je pro Vás studium na Obchodní akademii Stříbro tou správnou volbou.
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
Výzkum a vývoj v oblasti chemických, biologických a radioaktivních látek
Výzkum, vývoj, detekce, testování, měření, analýzy toxických a nebezpečných látek chemických, biologických a radioaktivních realizuje Státní ústav jaderné, chemické a biologické ochrany, v. v. i.
Střední škola automobilní, maturitní obory, zkrácené studium
Střední škola automobilní, Krnov, příspěvková organizace, autotronik, automechanik, mechanizace a služby, maturitní a učební obory, zkrácené studium, ubytování, jídelna.
BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.