Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Audity ISO 14001, certifikace systému enviromentálního managementu
Certifikace systému enviromentálního managementu dle normy ISO 14001 od mezinárodní společnosti DEKRA Certification z Prahy zvýší Vaši konkurenceschopnost.
Studujte perspektivní umělecké obory starožitník, keramik, štukatér, pozlacovač nebo sklenář
Máte šikovné ruce a zájem o umění? Studujte perspektivní obory starožitník, sklenář, pozlacovač nebo štukatér na Střední odborné škole uměleckořemeslné s.r.o. v Praze.
Rekvalifikační kurzy Opava pro pracovníky v sociálních službách
Rekvalifikační a vzdělávací kurzy pro pracovníky v sociálních službách nebo ošetřovatel, které pořádá Slezská univerzita v Opavě jsou tou správnou volbou.
Studium 3letých technických a ošetřovatelských učebních oborů bez maturity
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí 3leté učební obory: Opravář zemědělských strojů; Mechanik opravář motorových vozidel; Malíř skla, Brusič skla; Výrobce bižuterie; Ošetřovatel.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Dopolední intenzivní kurzy angličtiny Praha 4 – zlepší Vaše znalosti již za 6 týdnů
Zlepšete své znalosti angličtiny prostřednictvím dopoledních intenzivních kurzů vhodných pro všechny úrovně v intenzitě 3x týdně u Jazykové školy Elvis, s.r.o. z Prahy 4.
Muzikál Shrek již brzy i u nás – o masky a líčení se opět postará tým pana Petra Fadrhonse
Světově proslavený muzikál Shrek je blíží. O proměnu známých herců v oblíbená postavy zeleného zlobra a jeho milované Fiony se postará tým divadelních maskérů pod vedením mistra Petra Fadrhonse.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Plavání pro děti předškolního i školního věku na krytém bazéně
Naučte své dítě plavat a nebát se vody - Plavecký klub Chobotnička vám ráda pomůže a navíc si zde užijí spoustu zábavy nejen děti, ale také rodiče. Plaveme v Přerově, Prostějově a Olomouci.
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.
Audit a certifikace systémů - sníží rizika Vašeho podnikání
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha Vám nabízí audit a certifikaci systémů pro vyšší efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu – granty, smlouvy, konference a setkání
Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i.se účastní mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu formou setkání, konferencí a setkání expertů u nás i v zahraničí.
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Fakulta veřejných politik otevřela specializovaná pracoviště – výukový byt a výslechové středisko
Fakulta veřejných politik Slezské univerzity v Opavě otevřela nová specializovaná pracoviště - výukový byt a speciální výslechové středisko.
Studium na vysoké škole – gastronomie, cestovní ruch, lázeňství
Ústav lázeňství, gastronomie a turismu zajišťuje výuku bakalářského studijního oboru Lázeňství a turismu v sídle Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě
Impulsní plazmové systémy a jejich možné využití praxi
Odborníci z Ústavu fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. z Prahy se zabývají výzkumem impulsních plazmových systémů a jejich možným přínosem pro praktické využití v medicíně a jiných oborech.
Kurzy komunikačních dovedností - zvládněte techniku komunikace rychle a snadně
Jazyková škola LITE Brno poskytuje kromě kurzů angličtiny i kurzy komunikačních dovedností, které Vám pomohou zlepšit komunikační dovednosti.
Studium obchodní akademie, cestovního ruchu, modelářství návrhářství oděvů a výtvarné zpracování skla Třeboň
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí studijní obory s maturitou: obchodní akademii, cestovního ruchu, modelářství návrhářství oděvů a výtvarné zpracování skla.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Střední škola Třeboň - tří a čtyřleté obory a nástavbové vzdělání
Nadešel u Vás čas se rozhodnout, kam zamířit po dokončení základní školy? Střední škola Třeboň nabízí široké možnosti dalšího vzdělání, v nabídce má zajímavé tří a čtyřleté obory i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Školení a podpora AMS – základní i pokračovací
Registrovaným uživatelům firmy Mechanika Teplice, družstvo je určena nabídka základních a pokračovacích školení AMS pro obsluhu analogových a digitálních tachografů, které se konají v Děčíně v Brně.
Vědecký výzkum fyziky plazmatu a jeho aplikací Praha - komplexní přístup
Hlavní náplní Ústavu fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. je vědecký výzkum fyziky plazmatu a jeho aplikací.
Středoškolské studium v oborech Vinařská a ovocnářská technologie, Okrasné zahradnictví
Kvalitní vzdělání v perspektivních zahradnických oborech Vám poskytne Česká zahradnická akademie Mělník - střední škola a vyšší odborná škola, příspěvková organizace.
Plazmochemické technologie – teoretický a praktický výzkum
Výzkumem a praktickým testováním plazmochemických technologií se zabývá tým vědců a studentů z Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. z Prahy.
Střední odborné učiliště Třeboň
Střední odborné učiliště Třeboň nabízí žákům základních škol možnost studia vyhledávaných a atraktivních oborů s perspektivou dobrého uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Městské kulturní středisko Habartov, infocentrum, Muzeum bezpečnostních sborů
Knihovnu, infocentrum a muzeum s průvodcem a stálou expozicí doplněnou o zajímavé doprovodné programy můžete navštívit v Městském kulturním středisku Habartov, příspěvková organizace.
Střední odborné učiliště Lišov
Střední vzdělání s výučním listem pro obory truhlář, čalouník, šití oděvů dále pro kuchařské a prodavačské práce poskytuje i žákům se speciálními vzdělávacími potřebami Střední odborné učiliště Lišov.