Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Jazykové kurzy skupinové, individuální i oborově specializované
Jazykové kurzy angličtiny, ruštiny, němčiny a francouzštiny pro skupiny či jednotlivce, oborově specializované kurzy pro manažery a právníky realizuje vzdělávací agentura MERINIS, s.r.o.
Studium mezinárodních a veřejných vztahů s maturitou
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. nabízí studentům možnost studia zaměřeného na mezinárodní a veřejné vztahy se zakončením maturitní zkouškou.
Školení obsluh manipulačních vozíků – základní i periodické
Neobejde se provoz Vašeho podnikání bez manipulačního vozíku? O základní a periodické školení obsluhy se postará společnost SVAROS s.r.o. se sídlem Chotěboři v kraji Vysočina.
Základní škola, Brno, Botanická 70, příspěvková organizace
Základní škola v Brně Botanická, se zaměřením na sport, atletiku, cizí jazyky, individuální přístup, interaktivní výukou s moderními technologiemi, vzdělávání od první do sedmé třídy.
Jednoletá a dvouletá praktická škola s bezbariérovým přístupem vhodná i pro zdravotně postižené žáky
Plést košíky, šít, pracovat s počítačem i se dřevem se žáci naučí na vzdělávací instituci Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458. Moderně vybavená škola s posilovnou i PC učebnou.
Kurzy, odborné vzdělávání dospělých v technických profesích
Odborné vzdělávání dospělých v technických profesích, stavebnictví, strojírenství, BOZP, kurzy, školení, semináře realizuje společnost KAPKA PLUS s.r.o., Ostrava.
Mateřská škola s rodinnou atmosférou a vzdělávacím programem "Hrajeme si každý den"
Kvalitní předškolní vzdělávání v příjemném prostředí Českého ráje Vám zajistí Mateřská škola, Libošovice. Postaráme se o všestranný vývoj Vašeho dítěte s důrazem na jeho specifické potřeby.
Kreativní tvoření pro dospělé - jak vytvořit vánoční dekorace a sladit interiér
Studio Fairyland Zlín pořádá 23.11. kreativní podvečer pro dospělé na téma tvoření originální vánoční dekorace. Poradíme Vám jak sladit interiér a vytvořit vánoční atmosféru.
Knihovna při Městském kulturním centru v Hořovicích, audioknihy, internet, akce pro děti
Ideální místo pro vášnivé čtenáře představuje Městské kulturní centrum Hořovice. Připravili jsme pro Vás bohatý výběr titulů, meziknihovní výpůjčky i akce pro děti a dospělé.
Den otevřených dveří pro čtyřleté maturitní obory Hotelnictví a Cestovní ruch
Na Střední škole hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škole v Opava, se koná 28. 11. 2018 Den otevřených dveří. Zajímavé prezentace o studijních maturitních oborech Hotelnictví a Cestovní ruch.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Základní škola v Praze, sportovní třídy a výuka cizích jazyků
Základní devítiletá škola Marjánka v Praze Břevnově se sportovními třídami, fotbal, gymnastika, evropskými třídami s kvalitní výukou cizích jazyků, angličtiny, němčiny, francouzštiny a ruštiny.
Vzdělávací programy Catalyst teambuilding přináší zábavná školení hrou pro týmy
Chcete, aby se Vaši zaměstnanci nebo kolegové těšili na povinná školení? Vzdělávací programy pro týmy hrou a obohacení Vašich školení zábavou zajistí Catalyst teambuilding.
Základní umělecká škola Hostinné, hudební, taneční a výtvarný obor
Základní umělecká škola Hostinné, okres Trutnov nabízí vzdělávání v hudebních, tanečních a výtvarných oborech, hře na hudební nástroje, zpěvu, malování, modelování.
Základní škola Praha 1 s výukou v česko-italských třídách
Základní devítiletá škola J. Gutha-Jarkovského, Praha 1 s výukou italštiny v česko-italských třídách, sportovní a divadelní zájmovými kroužky, výměnné pobyty, družina, jídelna.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Školení a rekvalifikační kurzy Rakovník – aktuální nabídka
Aktuální nabídku základních a opakovaných školení i rekvalifikačních kurzů naleznete na stránkách Vzdělávacího střediska pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Osmileté a čtyřleté gymnázium Karlovy Vary, kvalitní příprava k vysokoškolskému studiu
Rozsáhlý soubor znalostí, všeobecný rozhled i orientaci v dnešním světě, to vše a mnohem více získají absolventi instituce První české gymnázium v Karlových Varech, příspěvková organizace.
Střední zemědělská škola a VOŠ v Opavě s jezdeckým oddílem
Střední a VOŠ zemědělská škola v Opavě s jezdeckým oddílem, školním statkem, botanickou zahradou, sportovišti, odbornými učebnami, maturitní i učební obory.
Certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl
Společnost DEKRA nabízí v rámci širokého portfolia svých služeb také certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl.
Certifikace ISO 9001 – audity ISO také v angličtině, němčině, ruštině
Ze široké nabídky služeb vybíráme Certifikace ISO 9001. Audity ISO probíhájí také v angličtině, němčině a ruštině.
Personální certifikace Praha – u akreditovaných zkušebních středisek
V síti svých školicích a zkušebních středisek zajistí akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze personální certifikaci pro Vaše zaměstnance.
Slezská univerzita v Opavě nabízí svým studentům a absolventům nový kariérní portál
Poradenské a kariérní centrum Slezské univerzity v Opavě spustilo pro studenty a absolventy aktualizovaný a plně funkční kariérní portál.
Základní škola v Hořovicích se Sportovním střediskem mládeže
Základní devítiletá škola v Hořovicích v okrese Beroun se Sportovním střediskem mládeže, zájmovými kroužky, bazénem, tělocvičnou, hřištěm, jídelnou, družinou a odbornými učebnami.
Metrologický institut, kalibrace a ověřování měřidel – Brno
Český metrologický institut poskytuje služby v oblasti kalibrace a ověřování měřidel pomocí praktické databáze. Měření probíhá jak pro věděcké, tak pro technické či hospodářské činnosti.
4-leté gymnázium s individuálním přístupem
Vybrali jste pro své studium gymnázium, ale požadujete studijní program s možností individuálních plánů? Pak je pro Vás 4-leté Gymnázium BEAN, s.r.o. ve Staňkově správnou volbou.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Odborná konference na téma Paliativní a hospicová péče
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú. společně s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně zvou na III. Odbornou konferenci Paliativní a hospicová péče - Od katedry k lůžku.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.