Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Učební obory s uplatněním na trhu práce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun – Hlinky nabízí možnost studia lukrativních učebních oborů, které zaručují absolventům uplatnění na trhu práce.
Výroba originálních hraček, doplňků do dětského pokoje - tvořivé dílny, kurz pro budoucí maminky, babičky
Ve Studiu Fairyland Zlín proběhne v květnu a červnu Kurz pro tvořivé maminky a babičky, zaměřený na výrobu originálních hraček, doplňků do dětského pokoje. Zveme Vás na tvořivé dílny-čeká nás 5 lekcí.
Umělecký keramik a štukatér - střední odborné tříleté vzdělání
Střední odborná škola uměleckořemeslná v Praze nabízí možnost studovat lukrativní obory umělecký keramik a štukatér v denním tříletém nebo zkráceném dvouletém studiu.
Jazyková škola, výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost
Výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost, pomaturitní studium, kurzy pro začátečníky i pokročilé s profesionálními lektory a rodilým mluvčím zajišťuje Jazykový institut Easyway, s.r.o.
Základní a mateřská škola rodinného typu v Chráněné krajinné oblasti Blaník u Benešova
Kvalitní vzdělání v okres Benešov Vám poskytne malotřídní škola s rodinnou atmosférou, Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem, příspěvková organizace.
Kurzy a školení BOZP - koordinátor na stavbě a staveništi
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která v Brně provozuje vzdělávací středisko. Zde poskytuje služby a školení v oblasti koordinátor BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Letní taneční týden a pravidelné lekce moderního tance
Spolek Art Calibre, z.s. pořádá pro milovníky tance a pohybu letní taneční týden pod vedením sólové tanečnice Elly Braun a pravidelné lekce moderního tance nebo tai – Chi v Praze.
Školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí - nové i obnovující
Nové i obnovující školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí a přípravu na úspěšné získání potřebných osvědčení nabízí společnost DEKRA CZ a.s. sídlící v Praze.
Lesní mateřská škola - soukromá školka pro děti od 3 let
Lesní mateřská škola Na Pasece je soukromá školka s provozovnou Zlín-Jaroslavice a Velíková. Stále přijímá děti od 3 let pro aktuální školní rok.
Cítíte se v koutě a nevíte si rady? Seminář nebo osobní konzultace
Zažili jste ten pocit, kdy se cítíte zahnáni do kouta? Vůbec si nevíme rady v různých situacích, ve vztahu s dětmi, partnerem nebo kolegou v práci?
Moderní tanec – kurzy pro začátečníky i pokročilé - České Budějovice
Baví Vás pohyb a chcete se zdokonalit v moderním tanci? Zavítejte na kurzy moderního tance pro začátečníky i pokročilé, které v Českých Budějovicích pořádá Trained Motion Systematics s.r.o.
Středoškolské vzdělání s maturitou, učební obory pro zemědělce
Středoškolské vzdělání s maturitou v oboru agropodnikání, přírodovědné lyceum, učební obory pro zemědělce, farmáře zajišťuje Zemědělská akademie a Gymnázium Hořice.
Firemní a vzdělávací kurzy Plzeň - rozvíjejte svou odbornost  pomocí Gradua-CEGOS
Pořádáme otevřené kurzy a školení, zakázkové kurzy na míru – prezenční, distanční nebo kombinované, profesní vzdělávání a rekvalifikace.
Mateřská škola s logopedickou poradnou v Libině na Šumpersku
Mateřská škola v Libině v okrese Šumperk, s logopedickou poradnou, zdravým životním stylem, zájmovými kroužky keramikou, plaváním, angličtinou působí pozitivně na rozvoj dítěte.
Středoškolské studium v oboru zahradnictví, maturitní i učební obory
Střední zahradnická škola, Ostrava, příspěvková organizace nabízí středoškolské studium s maturitními i učebními obory zahradnictví, přírodní lyceum, florista a zahradník.
Výzkumná instituce, badatelská činnost v chemii a fyzice
Badatelská činnost ve fyzikální chemii a chemické fyzice, experimentální a teoretické metody výzkumu realizuje Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, v. v. i.
Tyršova základní škola na Praze 5 – zápis pro nadcházející školní rok
Tyršova mateřská škola v Praze 5 již vyhlásila termín zápisu a podmínky pro přijetí pro následující školní rok. Přiveďte k nám na zápis svého prvňáčka.
Naučte se cizí jazyky s námi a zlepšete si jazykovou vybavenost
Chytře investujte do rozvoje vzdělávání s naší firmou Stelma spol. s r.o. Pardubice – přihlašte se do našeho vzdělávacího programu a mějte okolí co nabídnout
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Středoškolské vzdělání v oboru elektro a informační technologie
Středoškolské vzdělání, maturitní studium informačních technologií a mechanik elektrotechnik, učební obory elektrikář v SOŠE, COP Hluboká nad Vltavou.
ZŠ pro první stupeň s využitím interaktivních vzdělávacích pomůcek a moderní výukou
Všeobecné vzdělání ve škole rodinného typu s moderními výukovými metodami, exkurzemi i zábavnými projekty Vám zajistí Základní škola a Mateřská škola Temelín.
Střední odborná škola se zaměřením na právní, diplomatické a sociální služby, právní akademie
Studujte na moderní střední škole na Praze 5, která Vám zajistí perspektivní profesní uplatnění. SOŠ Drtinova se vyznačuje profesionálním týmem pedagogů i aktivní výukou cizích jazyků.
Střední průmyslová škola strojírenská na Kolínsku s mnoha technickými i ekonomickými obory
Studujte na nejstarší odborné škole v Kolíně a vyberte si z nabídky rozličných oborů, které Vám SPŠ STROJÍRENSKÁ A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY umožňuje.
Učební obory Třeboň
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Třeboň nabízí i letos zájemcům o studium atraktivní učební obory s garancí uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Knihovna Kraselov
Obyvatelé obce Kraselov mohou využívat služeb knihovny, kde si mohou nejen knihy a časopisy vypůjčit, ale také je zde k dispozici veřejný internet.
Základní a Mateřská škola Frymburk, hřiště, družina, moderní pomůcky
Základní škola a Mateřská škola Frymburk, okres Český Krumlov, s venkovní učebnou, jazykovou učebnou a moderními výukovými pomůckami, kroužky, družina, klub.