Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Základní škola pro handicapované děti, terapie, svozová doprava
Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s. pro handicapované děti, terapie, svozová doprava do a ze školy, zájmové kroužky, společenské aktivity.
Základní škola pro děti s obtížemi v chování, ADHD a specifickými poruchami učení, Praha
Všestrannou pomoc dětem s ADHD, SPU i autismem zajišťuje Základní škola pro žáky se specifickými poruchami chování z Praha 5 – Hlubočepy. Pomáháme dětem i rodičům, jež mají problémy s učením.
Vzdělávání v oblasti agropodnikání a ekonomiky, SZeŠ Tábor
Vzdělávání v oblasti agropodnikání a ekonomiky, teoretická a praktická výuka ekonomie, chovu hospodářských zvířat a pěstování plodin na Střední zemědělské škole v Táboře.
Střední škola Rokycany se zaměřením na strojírenství a služby, škola se svářečskou dílnou
Střední vzdělání s výučním listem i maturitní zkouškou Vám poskytne Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III. Moderně vybavená škola s jídelnou i možností internátního ubytování.
Základní a mateřská škola v malebném prostředí Českého lesa s moderním vybavením i jídelnou
Malotřídní školu s moderním vybavením naleznete nedaleko Tachova, kde sídlí Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace. Vzdělání do 5. ročníku v méněpočetných třídách.
Rekvalifikační kurzy pro dospělé v oboru gastro, stavebnictví, floristika, strojírenství
Vzdělávání dospělých v oblasti gastronomie, stavebnictví i sociálních služeb Vám poskytne firma IVEX, s.r.o. z Prahy 8. Pořádáme také rekvalifikační a přípravné kurzy akreditované MŠMT.
Základní škola rodinného typu v Novém Jičíně se specializací na žáky s mentálním postižením
Vzdělání žáků s lehkým mentálním postižením zajišťuje Základní škola a Mateřská škola, Nový Jičín, Dlouhá 54, příspěvková organizace. Rozvíjíme sociální dovednosti i manuální zručnost žáků.
Speciální jazykové intenzivní kurzy SIK, Soft Skills pro klíčové zaměstnance
Jazyková agentura UniStudies s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na speciální jazykové intenzivní kurzy SIK nebo Soft Skills pro klíčové zaměstnance.
Školení strojníků Rakovník - jednorázové i dlouhodobé vzdělávání
Školení strojníků a obsluhy zařízení, kurzy PC, jednorázové i dlouhodobé vzdělávání, základní a opakované školení realizuje Vzdělávací středisko Horizont – Jan Šlegr, Rakovník.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Bezpečnost práce BOZP, PO, podniková ekologie, poradenství, audity a školení zaměstnanců
Školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Vám zajistí bezpečnostní technik Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Společně předejdeme požárům i jiným rizikům na Vašem pracovišti.
Dětská skupina Neználek v Kokoníně, miniškolka, jesle, hlídání malých dětí o víkendu
S hlídáním i velmi malých dětí si hravě poradí kvalifikované paní učitelky ve vzdělávací instituci Dětské centrum Neználek DC NEZNÁLEK z. s. z obce Jablonec nad Nisou – Kokonín.
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, rozmanité obory, Soběslav
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, tříleté učební obory i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami zajišťuje Střední škola řemeslná a Základní škola, Soběslav.
Mateřská škola s nadstandardní péčí a důrazem na rozvoj osobnosti dětí
Mateřská škola Drobeček s.r.o. v Plzni poskytuje nadstandardní péčí pro děti od 2 let, klade důraz na rozvoj osobnosti, správný vývoj jedince s individuálním přístupen v anglicko-českém prostředí.
Škola hrou, ZŠ a MŠ na Opavsku s moderními technologiemi i alternativním stylem výuky
Moderní výuku se zaměřením na skupinovou práci a kooperativní učení Vám poskytne škola rodinného typu Základní škola a Mateřská škola Hrabyně, okres Opava, příspěvková organizace.
Mateřská škola v Mníšku pod Brdy s řadou nadstandardních kulturních a sportovních akcí
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy, 9. května 575, okres Praha západ poskytne Vašim dětem kvalitní předškolní vzdělání v příjemně zařízeném prostředí plném herních prvků i sportovních činností.
Škola tradiční čínské medicíny, rozšiřující studium akupunktury, fytoterapie i tuiny
Proniknout do základů tradiční čínské medicíny Vám pomůže škola Tradiční čínská medicína z.s. z Prahy. Naučíme Vás komplexní diagnostice, průběhu akupunkturních drah i rozpoznávání bylin.
Mateřská školka v centru Prahy s vlastní prostornou zahradou a moderním vnitřním vybavením
Kvalitní předškolní vzdělávání v domácím prostředí s tělocvičnou i keramickou dílnou Vám poskytne Mateřská škola Revoluční z Prahy 1. Vytváříme příjemné místo, kam se děti rády vracejí.
Certifikace výrobků a skleníkových plynů
TÜV SÜD Czech s.r.o. nabízí služby inspekčního orgánu typu A akreditovaného ČIA.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Poradenství v oblasti bezpečnosti, kvality, rizik – komplexní přístup
Komplexní přístup k poradenství a řešení kritických bodů v oblastech bezpečnosti, kvality a rizik v průběhu procesu výrovy nebo poskytování služeb nabízí společnost TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Energetické audity, certifikace kameniva, betonu, tmelů
Certifikace energetické náročnosti budov, energetické audity a štítky, certifikace kameniva, betonu, tmelů, malt, izolací realizuje Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p.
Povinnosti BOZP a PO,  Brno  - specialisté ve svém oboru
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochraně, zpracování dokumentů BOZP a PO, revizi a prodej hasících přístrojů realizuje PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
ZUŠ Jilemnice, výuka hudebních, výtvarných a tanečních oborů, příprava na konzervatoř
Umělecké vzdělání v rozličných oborech Vám poskytne Základní umělecká škola Jilemnice, příspěvková organizace. Individuální i kolektivní výuka hudby, tance a výtvarného umění.
Komplexní program vzdělávání v psychoterapii pro odborníky a studenty
Komplexní program vzdělávání v psychoterapii a psychoanalýze pro psychiatry, psychology, vysokoškolské odborníky, studenty zajišťuje INSTITUT APLIKOVANÉ PSYCHOANALÝZY, Opočno.
Koordinátor na stavbě, technik BOZP – školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
Školící a vzdělávací středisko v Brně autorizované a certifikované firmy TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. poskytuje služby a školení v oblasti technické inspekce a koordinátora BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, mimoškolní aktivity, akce pro rodiny
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, organizování mimoškolních aktivit, kroužků, rodinných dovolených, dětských táborů, turistických výletů a setkáních.